Thursday, September 15, 2016

Kabali

Sebenarnya, rasa sayang nak stop ber blog ni.
Walaupun dah dekat 3 bulan stop menulis...
Pagi ni datang seru menulis, kita tulis la...kihkihkih



Tu gambar sebulan yang lalu..
Dulu memang pernah bercita cita nak kerja di hospital kemeren..
Tapi tak kesampaian..
Takpa la...kita tetap gigih naik kemeren walaupun tak kerja kat situ...kihkihkih
Sekarang ni pasang niat nak buat banglo kecik kat kemeren..
Kononnya nak retire kat kemeren...hahahha...
Takpa, niat kena ada. Kita usaha.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...