Monday, November 16, 2015

Pengisytiharan Penting !

Baca ini:  AZAM BLOG TAHUN 2015

Ok.
Tahun 2015 masih berbaki sebulan setengah.
Tapi aku dah boleh isytihar..
Bahawasanya..
Azam itu GAGAL !

Kita cuba lagi tahun 2016.
Miahahaha.



ps: entah kenapa hilang roh menulis kat blog.

24 comments:

  1. Roh x hilang...dia x dtg je kut...

    ReplyDelete
  2. hahahaa azam 1 hari 1 entry....sudah jadi 1 entry utk berbulannnnnnnnnnnnnnnnnn punyer stok! :D :D :D

    ReplyDelete
  3. muahahahahahahahaha.
    nasib saya x de azam. kah kah kah kah.

    ReplyDelete
  4. hahahaha..mmg azam berazam sudahnye ye..kihkihkih..

    ReplyDelete
  5. hehehehe apa lah doc nih.... azam hanya tinggal azam....
    tp kt fb doc rajin lak... 1 hari 1 status ke lebih 1

    ReplyDelete
  6. Tak apa Doc. Nanti boleh bawa ke tahun depan pula.

    ReplyDelete
  7. Paling beruntung mereka yg bernama Azam, tanpa ada azam apa-apa pun dia tetap Azam, hehehehe...

    ReplyDelete
  8. Akak sokong ko dik. Hidup Azam!!!

    ReplyDelete
  9. Mak tau apa sebabnya......
    Sebab asyik duk makan mee goreng mamak je kot.... Eh???? Ada kaitan tak agaknya kehkehkeh......

    ReplyDelete
  10. Ok, kita sama
    Usaha lgi,supaya tak gagal

    ReplyDelete
  11. hahhaha... sy pun rasa2nya mcm gagal... cuba lg.. chaiyokkk....

    ReplyDelete
  12. Tak pa ... tahun depan usaha lagi :P

    ReplyDelete
  13. fuh fuh fuh tiup semangat menaip..huhuhu

    ReplyDelete
  14. Usaha tangga kejayaan DZ..
    Isi balik azam baru utk 2016..
    "Macam-macam ada "nanti di blog ni :P

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    mmmmmmm rupanya best bila lama2 tak tulis entri ni. Makin lama...makin lupa ada blog huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. Singgah jenguk bila ada masa free sikit hari ni. Cuba lagi tahun depan yer DZ he3

    ReplyDelete
  17. cuma belum masa nya..bukan gagal..hahhah

    ReplyDelete
  18. Kalau ko gagal Doc kan..akk pulak Failed....

    ReplyDelete
  19. Takper kita tunggu dan lihat tahun depan pulak...

    ReplyDelete
  20. As-salam doc..

    samalah kita huhu.. sambil lap airmata di hujung lengan baju he..he..

    ReplyDelete
  21. Jauh bezanya.. makin turun dan terus turun.. tapi dalam FB sentiasa ada.. takde dekat sini.. dekat FB saya carik.. ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...