Wednesday, October 28, 2015

WW: Kaki Selfie


22 comments:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  2. Wah macam-macam gambar selfie yang ada doc.. :-)

    ReplyDelete
  3. Yg lebihnya tu baby yang besar sekali tu kan...kih..kih..kih...

    ReplyDelete
  4. kaki welfie lah... sbb selalu ngn anak2....

    ReplyDelete
  5. sakit mental! hahahaa..bleh geng dgn KJ la canniiii ;)

    ReplyDelete
  6. Ingatkan pompuan jer suka selfie...hehehe...

    ReplyDelete
  7. Pengelat mana mummy?
    Kalau suruh pilih kakak suka yg bawah tengah - sweet sangat:)

    ReplyDelete
  8. hahahha...comel2 semuanya termasuk doc....mummy busy erk? hihi

    ReplyDelete
  9. anak dedi betui la...mami tak de ....x aci !!

    ReplyDelete
  10. kemain lagi selfie anak beranak.
    hahahaha.

    ReplyDelete
  11. Dalam semua gambar bapaknya ada. Nampak beno siapa sebenarnya kaki selfie ni ^_^

    ReplyDelete
  12. Comel je selfie dengan anak-anak semua. Tapi kanak-kanak sekarang lebih pandai selfie. hehehe..

    ReplyDelete
  13. suka tengok kemesraan si ayah dgn anak2..happy berselfie :)

    ReplyDelete
  14. aksi comel anak2 menenggelamkan aura kehenseman daddy nye.. kihkihkih..

    ReplyDelete
  15. sian mommy xde dlm gambau..hehe..

    doc mmg suke selfie nyeah..tp nak kaverline ajak selfie ngan anak2 sekali kan..kan kan kan..wakakakaka..larikkkkk..

    ReplyDelete
  16. awat mulut tak muncung?? :))....ala ala gaya wajib bila selfie

    ReplyDelete
  17. Kikiki..... hokey!!! Sama spesis...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...