Thursday, August 6, 2015

Hospital Shah Alam



Akhirnya..
Buka juga Januari 2016, Insya Allah.
Elok sangat, sebab dah terlalu crowed Hospital Klang.
Bila aku nak refer patient pun, patient mengelak untuk ke Hospital Klang.
Orang2 Shah Alam sanggup lari ke hospital di Serdang, Putrajaya, PPUM..
Tu pun crowded juga.

Cuma satu aja la.
Kawasan Seksyen 7 nanti bertambah tambah sesak la.
Bertambah tambah jem la.
Sejak Jakel bukak kat situ, petang2, hujung minggu..jem teruk.
Ni bila hospital dah ada, jawabnya area Seksyen 7 sekitar UiTM- Jakel- Hospital ni memang ala ala Andalas kat Klang la busy nya.
Nilai hartanah yang dah memang boooom, lagi boooom mencanak canak naik harga.

20 comments:

  1. haritu masa gi Jakel ada perasan Hospital SA ni...besar and cantik...tp konpem sesak nnt

    ReplyDelete
  2. Alhamdulilah...makin selesa lah para pesakit..

    ReplyDelete
  3. kite rasa kan.. baik bukak kedai makaron kat situ...

    InShaa Allah.... maju bisnes nye...

    ReplyDelete
  4. Tp lagi sesak baca berita2 terkini Doc...mana tau pening2 beli baju kat Jackel boleh rujuk sepital SA...hehe..

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah..

    bertambah fasiliti perubatan di Selangor.. :)

    ReplyDelete
  6. Bertambah majulah perniagaan restoran dan sebagainya di situ, InsyaAllah...

    ReplyDelete
  7. makin jem tu mmg shah alam... skrg pun sesak mesak mcm kl jgk heheheh cuma kurang skit lah dr kl kot

    tp bgs lah bertambah hospital utk kemudahan org ramai jgk

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah...Nampak besar & cantik. Untuglah orang SA ☺

    ReplyDelete
  9. Sakit fizikal ada ubatnya, ada doktornya, ada tempat yg besar dan selesa utk mdptkan rawatannya, sakit rohani....di mana nk cari doktor utk mengubatinya, hu hu...

    ReplyDelete
  10. baguslah kemudahan dah dekat tapi kene menghadap jem pulak adehhh

    ReplyDelete
  11. makin mahal la rumah kat kawasan tu ye..

    ReplyDelete
  12. wah dah nak bukak, elok la, lengang sket klang nun.....

    ReplyDelete
  13. mak aiii tak boring la kalau p hospital tu sambil melawat mcm2 boleh buat gituw....

    hi salam kenal

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah. Nanti senang sikit tak perlu ke klang lagi.

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah
    Satu kemajuan buat warga Shah Alam. .
    :)

    ReplyDelete
  16. Selalu lalu-lalang nampak hospital ni. Tahun depan baru buka ya. Nampak gaya tak bolehlah jejak Sect 7 tu selalu nak pi makan kat restoran kegemaran *_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Restoren kegemaran tu restoren apa MD? Hihi. Sibuk je nak tau.

      Delete
  17. untuk mengelak sesak di hujung minggu..ky lalu jln alternatif ke rumah..jauh sikit takpe janji lancar..

    ReplyDelete
  18. Betul la kwsan dia mcmmm akan berlaku kesesakan yg teruk ;p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...