Wednesday, June 24, 2015

WW: Makan Sahur 7 Ramadan 1436









42 comments:

  1. ni tidurker makan.??? konpius makcik...

    ReplyDelete
  2. 1. makan sosej dulu..
    2. lepas tu makan roti..
    3. lepas tu cicah jari kat sos dan jilat ..

    ReplyDelete
  3. Sekejap sahaja dah 7 Ramadhan. Tahun ni kakcik belum lagi suapkan makanan untuk BS waktu sahur. Biasanya dia akan makan banyak sebelum tidur menjelang tengahmalam. Waktu sahur dia cuma minum air kosong sahaja.

    Tahun lepas dia macam Ziyyad juga. Makan sambil mata tertutup...

    ReplyDelete
  4. Sama dengan Muhammad Syameel, saya suap dia pejam. mulut je kunyah...heheheh... Alhamdulillah, belum ada yang tinggal lagi. =) Chaiyok!!

    ReplyDelete
  5. haha...kelakarlah ziyyad ni
    afif pula kali sahur ok aje tapi dia belum mampu puasa penuh

    ReplyDelete
  6. alolo comel
    nasib baik betul suap sosej masuk mulut hehe

    ReplyDelete
  7. alahai anak..senyum umi tengok gaya sahur camni..ngantuk sangat ni..:)

    ReplyDelete
  8. Moment indah utk dirakamkan
    Biar Ziyyad tahu betapa mummy/daddy gigih nak didik Ziyyad belajar berpuasa
    Senario biasa anak-anak seusia Ziyyad:) Gelihati tapi kesian...

    ReplyDelete
  9. nasib makan hotdog je sambil lolap mato pon bole ape ada hal yg penting kite sahur katenye....hahaha

    ReplyDelete
  10. hehehe.. comel je tengok dia..
    Dak Adik pulak waktu bersahur macam makan waktu berbuka dia buat.. hehehe.. selera tajam memanjang.. tak cukup nasi dia makan pulak durian.. huhuhu..

    ReplyDelete
  11. Ni mesti masa sahur tu DZ..
    Sama lah dgn anak akak tu..
    Terlentuk jer bila nak makan sahur ni..

    ReplyDelete
  12. mesti dia mimpi masa mkn tu..
    sbb mkn sambil tido...hahaha

    ReplyDelete
  13. hebat ni. makan aras tinggi..diawan-awangan..hehehe. janji sahur dan dapat pahala yer dok..

    ReplyDelete
  14. pun boleh...jangan masuk hidung sudah:-) comel.

    ReplyDelete
  15. hihihi... comell betul ziyyad tidoq.. kunyah ke tak tu??? :)

    ReplyDelete
  16. mata xley nk bukak terr.. ahahha.. comey...

    ReplyDelete
  17. hahaha mcm fahim .. tp ziyyad ok skit mkn snedrik .. fahim tu ai yg suap .... memalam sebelum tido kemain me request suruh mama masak macam utk sahur bila time sahur ... tah die tau ke tak ape yg die mkn tu

    ReplyDelete
  18. haloh haloh..serba salah aunty nie ziyyad oiii..xtau nak gelak ke nak kesian nie..adeh..

    chop chop..ke daddy dh gelak ke ziyyad dulu sambil snap gambau nie..kihkihkih..

    ReplyDelete
  19. Mata pejam, mulut nganga juga ye ziyyad, ala cian dia ngantuk sangat yea..

    ReplyDelete
  20. hahahahha...teruk nhoww dah nie..kekeke...

    ReplyDelete
  21. dh rupe mcm video yg viral bdk mkn sambil tido tuh heheheh....

    sian ziyyad msti masa tuh papa dia duk gelak tak hingat....
    tp as long as dia mkn jgk sahur ok lah tu kan doc, idak lah lapo sgt

    ReplyDelete
  22. Hahaha... kesian dia tak boleh buka mata! Alahai...gambar last tu tak boleh tengok pulak apa terjadi! Samalah macam anak saya, kalau nak makan sahur sosej dua ketul pun jadilah!

    ReplyDelete
  23. Dik...apa perasaan awak nengok Ziyyad makan sambil tidur dgn cekap? Adam dulu...langsunggg x bangun. Lagi parah

    ReplyDelete
  24. comey ziyyad bersahur....sedap tu sosej sambil pejam2 mata.

    ReplyDelete
  25. Melayan anak anak puasa seusia begini memang menguji kesabaran...kesian kaan

    ReplyDelete
  26. olo..comel aje...makan sambil tidur la ni...syukur la ..anak KG nak bagunkan pun dah xbangun langsung...

    Jom la sertai
    GIVEAWAY EFG MEGA RAYA 2015 HADIAH WANG TUNAI BERJUMLAH RM3100!!!

    ReplyDelete
  27. Ekekeke...ngantuk sangat gamaknya tu ☺

    ReplyDelete
  28. Doc..Ko kecik2 dulu mcm ni kan....#throwback la ni kannn...

    ReplyDelete
  29. ngantuknya dia... but terror ni... sambil lena sambil sahur, multitasking namanya ni....

    ReplyDelete
  30. Hahaha ... lucu but moment paling sweet ni doc. Saya pun tengah ajar anak saya umur 7 tahun tu puasa. Mmg mencabar sangat masa nak kejutkan utk sahur ...

    ReplyDelete
  31. hahahahahaha.. makan sambil tido.
    ngantuk pon cekal gak nak makan.
    comel sangatttt~

    ReplyDelete
  32. walaupun mengantuk..gigih dia bersahur..comel sangat..

    ReplyDelete
  33. Haha.....sian ziyyad....mengantuk tahap kentang nampaknya tu. Make sure masuk perut roti tu DZ

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...