Wednesday, May 13, 2015

Wanita Tercirit Dalam Kelab Malam





Aku melihat insiden ini, dari perspektif yang lain.
Tentang bagaimana sesetengah manusia, menilai benda yang jijik.
Ada benda yang memang termaktub hukum nya haram, jijik, tapi ramai yang berpusu pusu buat, contohnya bercampur gaul dalam kelab malam yang penuh dengan arak.

Mungkin ada orang akan kata aku kolot.
" Alahhhh, gi night club / disco, bukan nya minum beer pun, just minum coke je"

Ok, terpulang.
Aku tak kisah di panggil kolot.
Tapi pendirian aku,  selagi boleh, elakkan diri terjerumus / kaki melangkah pergi ke tempat maksiat.

Aku harap, apa jua punca wanita ni tercirit..
Moga dia di kurniakan hidayah.
Mana tau, sebab cirit ini, dia berubah.
Kita tak pernah tahu, kan?
Bak kata omputeh " God works in mysterious ways"
Kita yang Islam percaya qada & qadar ketentuan NYA.

Apa apa pun, berita wanita tercirit ini, memang berjaya buat aku gelak pagi ni.
Hahaha.

33 comments:

  1. Hahhahahaha biar betul tercirit ni DZ..
    Tak kan dia tak pakai seluar dalam..
    Cirit cair sgt kot.. smpi terkeluar tu..
    Betul tu DZ, bak kata pepatah.. "Buat baik berpada-pada, buat jahat jgn sekali nak mencuba"

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak tulis ni pun, errrr..malu.
      Tapi mungkin, mungkin dia pakai seluar dalam jenis G- string..

      Delete
  2. hahahahahaha..ade gak baca sbb cite nie kan dh viral kat fb...kihkihkih..
    part nie tau lak memasing larik kuar club..kotor konon..abis tuh yg duk menonggang segala mcm jenis beer wine tuh xrase kotor n jijik lak..hehehehe...

    ReplyDelete
  3. ahahhaha..adoii geliii lah plak Doktor..tapi tulah mmg setuju, klu boleh elak, elak lah dr masuk ke tempat2 mcm tu kan.. tak pasal2 lain jadi nya... moga diberi hidayah wanita ni...

    ReplyDelete
  4. Dalam kelab malam kalau ada yg muntah tak ramai yg risau tapi bila cirit ia jadi viral. Pelikkan? Sebab muntah dan mabuk bagai laut dan pantai tapi cirit sesuatu yang dianggap berbeza walaupun kedua-duanya sama kotornya, sekotor pengunjung-pengunjung yang membanjirinya....

    ReplyDelete
  5. Itu baru dpt ujian taik..
    semua cabut lari...
    dh tmpat iblis sesuailh jamban..

    ReplyDelete
  6. hihi..macam²..tergelak pun ado...

    ReplyDelete
  7. tau lah tercirit bile dh serem kene serbu tuh/..... geli lah doc.... pakai lawo seksi gitu cirit lak... kui2

    ReplyDelete
  8. Hihi.... biar betul? Geli aje kakak tengok:)
    Ke muntah org mabuk kot..
    Apa pun tempat maksiat kena hindari.. cukup-cukuplah dunia ni dah tua dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kakak beli mangga purple tu di R&R Pagoh

      Delete
  9. memang viral semalam tentang perkara ni....

    ReplyDelete
  10. hehehe...ini lagi baik dari viral yang satu lagi tu
    buat malu jer :p

    ReplyDelete
  11. huihhh parah naw smpi tercirit ;p

    ReplyDelete
  12. hahahaha sabo je la ... kah kah kah
    nk mmg gelak besar ni takan tak perasan yg perut rasa nk berak .. boleh plak terus terkincit gitu ...sah tak pakai spender .....

    ReplyDelete
  13. Dah jd viral incident tercirit ni doc. Geli pula tengok tapi kesian lah pompuan tu. Mesti sebulan tak kluar rumah. Moga dalam sebulan tu dia dapat petunjuk .. :)

    ReplyDelete
  14. Bunda pun nak tumpang gelak jugak....hahaha...

    ReplyDelete
  15. tcirit byk plak tu smpai selonggok gitu.x pkai suar dlm ke?ayokkkk

    ReplyDelete
  16. Happy Anniversary weyh....nape tak buh gambo pengantin pandangan sisi ?hihi.....

    Pompuan tu mcm relax jer, mcm bukan dia yg ek ek jer.....pergh!! Kalau cenggitu punya rupabentuk mmg kaw kaw punya bau tu..

    ReplyDelete
  17. Wuihh...aku dah fikir ke lain td...haha
    Ingatkan sbb ikut kaum Luth..

    ReplyDelete
  18. Eii...kalau dia yg cirit..mesti meleleh di sepanjang kaki dia tu kan

    ReplyDelete
  19. kalu yg terkencing tu selalu laa tp tercirit ni??? watttt ;-)

    ReplyDelete
  20. gaya perempuan tu pun macam tak sedar je dah tercirit huuu

    tapi betoi kan mana tau sebab malu tercirit tu dia tak jejak tmpt tu lagi and berubah. kann

    ReplyDelete
  21. betul ker cirit? tak kan perempuan tu tak malu.. entah-entah bende lain kot.. hehheehe.. (agak-agak jer)

    ReplyDelete
  22. rasa nya dia nak kentut jer kot... tapi tercirit sekali.... hehehehe....

    hermmm.....

    ReplyDelete
  23. hahahhaha
    ni confirm kes tahan lama sangat
    penyudahnya terlepas gitu

    ReplyDelete
  24. Assalam doc,
    iols dok fokus nengok kat b*n*o* pompuan tu
    cirit dia ka tu ???
    konpius iols he3

    ReplyDelete
  25. Eeuuwwww...Sampai mcm tu sekali.

    ReplyDelete
  26. Jauhkanlah kita dan family kita dari tempat macam tu.. Nauzubillahiminzalik.

    ReplyDelete
  27. Masa saya baca pun saya gelak tapi kesian pulak kat perempuan ni. Kalau ya pun berhati busuk, janganlah sampai macam ni. Harapnya dia dah insaf tak nak jejak kaki ke kelab malam lagi ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...