Wednesday, May 20, 2015

Stop Menulis Blog

Seminggu dua ni, macam kekeringan idea nak tulis apa.

Aku ingatlah kan, nak take a break la.
Stop menulis blog kejap.

Maybe lusa aku start menulis balik.
:P

35 comments:

  1. Jangan stop lama lama.
    Nanti terus tak ada mood nak sambung ....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. take a break???...but whyyy????...;p

    ReplyDelete
  3. Ok. Esok aku check ada ke tak...

    ReplyDelete
  4. hahhaa...ingat bulan depan nak start..:P

    ReplyDelete
  5. ingatkan nk cuti menulis sebulan dua.... bt suspende je tau doc nih...

    ReplyDelete
  6. Tak boleh. Tak boleh. Kami readers xbenarkan :p

    ReplyDelete
  7. saya banyak hari dah terbantut.. hahaha

    ReplyDelete
  8. Stop menulis kejap tak per doc. Jangan stop terus. Rindu readers nanti ☺

    Mood blogging saya pon dah ke laut.

    ReplyDelete
  9. kejap aje tau..jangan lama-lama sangat doc

    ReplyDelete
  10. aku lak terbalik ngan ko
    byk bebeno nak menulis
    kekangan masa je terlalu banyak

    ReplyDelete
  11. Mak.oi dikkk...lamanyaaaa. 24 jam tuu....

    ReplyDelete
  12. Saya pun klu dah kering idea ginilah doc. Tak up entri barang seminggu gitu.
    Klu langsung tak ada idea .. tempek jak gambar2 yg berkenaan .. hehe

    ReplyDelete
  13. owhhh tanjat kitewww >_< igt kn nk berenti betul2 ;p

    ReplyDelete
  14. Iya iya je ingatkan nak berhenti berblog! :)

    ReplyDelete
  15. alah dz...dz kan doctor..tulis lah info tentang kesihran..atau telatah anak2....tapi kalau dah kering juga..ambiklah masa dz... :-)) mana tahu lepas bercuti ..banyak ilham..yer tak

    ReplyDelete
  16. Saya kalau tak ada idea cuba cari draf entri yg belum publish dan jika sesuai dan masih relevan boleh masuk dalam blog. Tapi kalau dah kering sangat2, kemarau idea, elok juga berehat sehari dua. Mana tau lepas itu banyak idea yg keluar mencurah2...

    ReplyDelete
  17. kena perah perah skit otak tu cari idea :-)

    ReplyDelete
  18. eyhhh.... tak yah... tak yah.... terus kan je mem blog ..
    kite lom capai target lagi untuk jadi orang first komen blog ni....

    sila up date blog... nak komen laju2 jadi orang first ...!!!

    ReplyDelete
  19. hahahaahh terbaik prank ni doc..

    tapi lega gak,,,mujur bukan pencen terus...

    mcm lieya la dok...dah kering idea nak tulis ape....

    ReplyDelete
  20. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  21. nak test market le tewwwwwwww

    ReplyDelete
  22. Assalam doc,
    he3
    stop start sajork untuk menenangkan ati yer
    iols pun ada terpikior jugaks lagutu he3

    ReplyDelete
  23. Saya sedang mencari rentak balik nak singgah teratak kengkawan.. penat balik kursus, badan pulak rasa tak sedap.. dedo.. :(

    ReplyDelete
  24. nak stop jugak.. tapi.. tapi.. kesian pulak kat blog.. hahaha

    ReplyDelete
  25. Sebulan lebih dah tak berupdate bloq akk tu Doc...jgn try stop2 Doc...nnt malas nak mula mcm akk...

    ReplyDelete
  26. kahkahkahhhhhhhh..


    ijin kan hakak gelak dik..

    ReplyDelete
  27. Takpe, sehari je kan? Heheh. Saya ni dah lama tak update blog. Rasa mcm tawar hati sgt dgn blog dah skrg. huhu.

    ReplyDelete
  28. Hahaha... ingatkan nak take a break barang setengah tahun ke gitu. Sehari jerk rupanya :)

    ReplyDelete
  29. Mak pun baru lepas bercuti merapu nih...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...