Thursday, May 28, 2015

Penemuan Penting Para Saintis : Sila Baca


37 comments:

  1. hahahahahahaha.......nasib baik anak semua jenis tido siang mlm..ehhhh

    ReplyDelete
  2. hahhahah ni klakar ;p scientist mna yg buat kajian ni

    ReplyDelete
  3. Kena bijak mengaturlah..
    Bagilah baby kenyang dan lena dulu hihi..

    ReplyDelete
  4. baby pasang telinga kepada bunyi-bunyian pelik ...

    ReplyDelete
  5. saintis tu tak tau ke sbnrnya mak budak yg pkai alasan baby nangis to prevent another baby making?
    heheh.

    ReplyDelete
  6. haish.... padahal kembong perot kot baby tak berak.... hahaaha

    tak pon mak pak dorang tu bising sangat kot.. memalam.. nak tido pon tak senang... tu yang dia menangis...

    hari nombo : 10 ... :P

    ReplyDelete
  7. hahahaaa...mengong punya research

    ReplyDelete
  8. salam. tak tahu nak bagi tahu dekat mana.saya htr dekat komen je ye . kalau laksa sarawak dekat jalan sarikei dekat ngan hospital tawakal. area restoren haslam.Restoren Dapur Sarawak.

    ReplyDelete
  9. ooooooooo... rupa2nya.. sabau ajelah.. kecik2 dah pandai ya... urmmmmm

    ReplyDelete
  10. Gittew kisahnya. Patutlah jarak anak pon 2-3 tahun gap...erkkk...hahaha...

    ReplyDelete
  11. Memang bijak family planning natural ni.

    ReplyDelete
  12. Singgah petang...
    selingan petang...hilang mengantok..
    yeke?hihihi..cmtu upernyer..

    ReplyDelete
  13. Hahahaha, memang lucu.. penemuan dari saintis mana ni...entah2 saintis yg bernama Daddy Ziyyad tu kot, hahahaha...

    ReplyDelete
  14. Hehehe lawak. Pandai sangatlah ye saintis tu :)

    ReplyDelete
  15. :-)) saintis nie saintis mana...huhu

    ReplyDelete
  16. Nasib kat blog tak de emoji emoticons tu.....kalau tak , mmg tempek benda tu aje hihi

    ReplyDelete
  17. hahaha.. berkebetulan pulak entry ni hari Khamis.. ok.. sila asingkan baby dari tidur bersama.. ;)

    ReplyDelete
  18. Kah3x. Kecil-kecil dah pandai beri kerjasama. Kiranya penemuan ni boleh digunapakai untuk orang yang nak menjarakkan kehamilanlah. Kalau baby kuat nangis malam, legalah hati dah....

    ReplyDelete
  19. Assalamulaikum doktor....singah sini pulak...tetibe tergelak sensorang...hehehe

    ReplyDelete
  20. Budak2 sekarang lahir2 je dah bijak..hahahah

    ReplyDelete
  21. ooohh..ekk?
    Tangisan anak tu kan zikir, suh mak bapak dia bangun tahajud, hi hi

    ReplyDelete
  22. hahahahaha, tp lepas making another baby baru anak nangis.mcm mana tu.hehehe

    ReplyDelete
  23. ini dinamakan family planning..haha

    ReplyDelete
  24. ooppsss....saya masih suci...x nak fikir apa2 hahahahahahahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...