Monday, April 27, 2015

Membesar Di Kelilingi Dulang.

"membesar dikelilingi dulang"

Dulu, aku pernah menulis tentang Inspirasi Jakel
Tentang pengorbanan arwah En. Jakel dahulu masa mula mula ber bisnes.
Dalam entry tu, aku ada selit kan gambar anak bongsu aku melepak dalam studio mommy nya.

Kali ni, aku up entry ni, utk jadi bahan kenang kenangan..
Bila mommy mereka berjaya satu hari nanti ( aminnn, Insya Allah), si abang sulung ni akan dapat tengok bagaimana dia membesar di kelillingi dulang pulak ! Hahaha..
Kesian juga tgk dia duduk di belakang kereta mommy, dikelilingi dulang.
Tapi Ziyyad ingat lah ya, satu hari nanti, gambar ini akan jadi kenangan terindah, dan juga peringatan tentang jerit perih mommy kamu nak berjaya dalam bisnes nya.

Buat pembaca yang masih belum kenal mommy si Ziyyad ni bisnes apa..
Boleh la ke FB Dreamy Treat Bakery Studio.
Like, dan follow tau...hahaha..
Follow lah juga Instagram dreamytreatmacaron

Insya Allah..
Selepas raya ni, bisnes mommy si Ziyyad akan berkembang setapak lagi, jauh ke hadapan.
Moga dipermudahkan.

23 comments:

  1. insya allah anak2 pasti berbangga dgn usaha serta penat lelah mummynya...

    ReplyDelete
  2. Pasti gambar ni nti jadi kenangan terindah buat si comel ziyyad...mudah2an bisnes mommy semakin berkembang ntinya.. sedap2 je tgk kek & biskut kat web wife Dr... klu lah dekat dah lama sy tempah..huhu

    ReplyDelete
  3. aminnn
    patsi ziyyad tak akan lupa langsung ni
    lagipun gambar dah membuktikan! =)
    done follow semua yang disebutkan di atas =)

    ReplyDelete
  4. Assalam doc,
    AMIN
    moga terus maju & success

    ReplyDelete
  5. aminn.. semoga doc dan wife terus berjaya..

    ReplyDelete
  6. amin, insya allah! lepas ni boleh berniaga kat aussie ye doktor..

    ReplyDelete
  7. semoga trs success ye mamy ziyad :-)

    ReplyDelete
  8. Semoga impian untuk memajukan bisnes akan tercapai suatu hari nanti! Bila anak-anak dah besar nanti, tentulah ini antara gambar yang menjadi kenangan terindah buat mereka - kenangan bersama ibu tersayang :)

    DZ, bila tengok gambar Ziyyad ni nampak macam makin kurus ke si abang ni? Penat sekolah ya?

    ReplyDelete
  9. amin2 segala impian yg disertakan dgn usaha n doa insyallah berjaya...

    ReplyDelete
  10. insya'allah..kenangan terindah satu hari nanti kan..

    ReplyDelete
  11. InshaAllah.. Semoga impian tu akan menjadi kenyataan DZ..
    Tak pe lah duduk disekeliling dulang..
    Mana tau anak-anak nanti jadi tokeh dulang.. kalau tak jadi tokeh Bakery ahaks :)

    ReplyDelete
  12. Ameenn.... Moga di permudahkan segala urusan oleh Allah SWT... InShaa Allah..

    hari ni masuk blog suma orang ade habuk2.... kat mata.... merah2 kesat dgn tisu....

    ReplyDelete
  13. Amiin...perniagaan yg jujur dan ikhlas pasti berkembang. Syabas

    ReplyDelete
  14. Memula tak perasan dulang tu kalau tak mention pasal dulang2 tu..
    Apa-apapun moga berjaya dengan apa yang sedang diusahakan.

    ReplyDelete
  15. Aminnnn best je tgok org maju dlm business lgi2 peniaga melayu..
    semoga lepas ni bleh bukak cawangan studio bakery lgi...

    ReplyDelete
  16. Kenangan yang buat anak2 makin kasih kat mak...:)

    ReplyDelete
  17. Amin, Insy-Allah semoga dipermudahkan dan diperluaskan lagi pintu-pintu rezeki

    ReplyDelete
  18. :-)) baik2 terhempap dulang tu... :-))

    ReplyDelete
  19. tu bukan setapak tu..
    tu satu kilometer ke depan!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...