Wednesday, April 29, 2015

Magnum Cafe, IOI City Mall

Alahaiii..mommy & daddy sendiri tak jejak lagi kaki kat IOI City Mall tu...Magnum Cafe pun tak pernah jejak... aiskrim Magnum pun dah lamaaaa tak makan...hahaha..Untungggg laa kamuorang ada makcik makcik yang bawakan ...

29 comments:

  1. Wahh..seronokya makan ice cream..nak sikit...:)

    ReplyDelete
  2. hehehe..beruntung jadi budak2..semua orang sayanggg... sedappp ais krim, nak sikit...:)

    ReplyDelete
  3. magnum cafe kalau masuk memang menggoda dan tergoda...

    ReplyDelete
  4. alahai..menggoda la eskrim magnum ni!

    ReplyDelete
  5. untung la depa...sy pon dh lama x mkn eskrem magnum

    ReplyDelete
  6. Itulah untungnya ada makcik pemurah...

    ReplyDelete
  7. aiskrim magnum memang sedap...kalau lah ada makcik macam diaorang nie ..bestnya :-))

    ReplyDelete
  8. sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa

    baru pi last week
    macam2 ada rupanya
    tapi manis2 belaka
    bleh kena kencing manis

    ReplyDelete
  9. jgn banyak banyak , nanti sakit perut

    ReplyDelete
  10. todiaaa... si adik nampak tak sabor tu.. hikhikhik..

    ReplyDelete
  11. amboi2 kite pun lum sampai sna lg... takpelah.. beli je sekerim magnum kt kodai pastu boh coklat2 heheheh

    ReplyDelete
  12. Beberapa kali pergi IOI City aunty pon tengok jelah Magnum Cafe tu...ahahaha...

    ReplyDelete
  13. adik je yang tak dapat pergi sama ye

    ReplyDelete
  14. Ais krim mahal ni sedap dia lain macam lah :-)

    ReplyDelete
  15. amboii sedapnya eskrem
    buat makcik terliur je
    eh makcik ke hahaha

    ReplyDelete
  16. bkn ja budak2 yg sukakn aiskrim..mak budak pun suka..:)

    ReplyDelete
  17. Daha ayahnya syibuk bagi mc kat orangggg!

    ReplyDelete
  18. wowww..wowww..

    yela yela .. kat mommy n daddy ZZZ jum la kita g makan magnum...
    tp blanja kami laaaaa

    ReplyDelete
  19. telioooo sedapp nye ice cream mgnum ni makn sebatang bleh kenyang tak yah mkn nasi pon takpe ;p

    ReplyDelete
  20. Laju2 scroll ke bawah.. huhuhu..

    ReplyDelete
  21. Abahnya telan air liur jek ... eee bukan tengah diet ke ??

    ReplyDelete
  22. namapun makcik2.. mmg bagi manja anak buah lebih2,.... hehe

    ReplyDelete
  23. Amboiii...sedapnya makan eskem. Nak sikit...hehehe...

    ReplyDelete
  24. magnum 4D acik tau..
    hahahahaaaaaaaa

    ReplyDelete
  25. Assalam doc,
    he3
    sila jangan jeles naaaaaaaaa :P

    ReplyDelete
  26. Makcik ni nak....selalu gak gi IOI City tu tp selalunya lalu jer kat cafe magnum ni

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...