Monday, April 13, 2015

Keropok Ikan & Lekor Power

Hari ni nak buat produk review sikit..
Review tak berbayar..
Review bisnes keropok ikan milik kawan wife aku...



Keropok dia mmg sedap..
Terasa ikan nya..
Anak anak aku gemar makan...



Siap ada sos pencicah nya lagi...sos dia pun sedap.


Aku tolong review kan, dengan niat nak membantu usahawan Muslim kita supaya maju..
Doakan kemajuan orang lain...
Insya Allah, malaikat doakan kemajuan kita...
:)
Dan memang sebab keropok dia sedap, so tak kisah aku review kan...

Satu pek besar tu lah keropok ikan nya...

Boleh deliver lagi tu, dan sesiapa yg nak jadi agent, boleh call nombor tertera atau gi kat Instagram dia...Ye la, zaman sekarang segala benda ada GST, so elok lah cari side income jadi agent...hihihihi..

28 comments:

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. adoi...nampak sedap betul keropok tu...ngences

    ReplyDelete
  3. sedap keropoknya,
    alhamdulillah, di Pahang ni memang banyak kedai jual
    keropok lekor dan keropok kering macam ni..
    kalau di KL memang kena rebut peluang jadi agen ni
    moga maju jaya bangsa kita
    :)

    ReplyDelete
  4. Nmpk sedap keropok tu.
    Stok keropok kt rmh pun dh nk habis. Bolehlah mengoder nanti..

    ReplyDelete
  5. Alahaiiii...sedap plak tgk kopok tu. Feveret nih. Hulu kelang lah plak.

    ReplyDelete
  6. ada kawan bawa datang ofis, sama macam yang dah goreng tu....klau memang keropok yang sama, memang sedap.

    ReplyDelete
  7. terliur lak nengoknyer... selalunya klu blik tganu mmg borong banyak kopok keping... sbb tau mmg comfom sedap n best...

    cam best je nengok review dr doc nih... blh try jgk nih

    ReplyDelete
  8. Akak anak beranak suka keropok Trengganu ni DZ.. memang dicari.. terima kasih kongsi info.. nanti nak WA zakiah tu .. buat stok ramadan pun ok ni :)

    ReplyDelete
  9. Keropok makan dengan nasi pon nikmat.

    ReplyDelete
  10. wahhhh menarik pos tak leh ke .. rasanye jenis kering tu boleh kan .... nampak kembang elok je kepok kering tu ....ari tu beli tak mo kembang ..lahai keras nye

    ReplyDelete
  11. Lusa akak nak.pergi Terengganu, dik.

    ReplyDelete
  12. Saya dah lama tak makan keropok walau isteri dan anak2 sangat sukakannya. Teringat ceramah seorang pakar pemakanan lebih 7 tahun dulu kalau makan sekeping keropok bersedialah untuk lari 3 round padang bola bagi membakar kalorinya, hehehehe...

    ReplyDelete
  13. aku tgk kopok tu pun tahu dah sedap....

    aku suka kopok nipis mcm tu weiii...

    ReplyDelete
  14. shujin saya mmg suka keropok ikan.. nanti boleh cuba..

    ReplyDelete
  15. kena start buat part time, cari pendapatan sampingan nak cover bayar GST :-)

    ReplyDelete
  16. Ni mmg makanan faveret mak ni tau...Tetiba jer teringin nak goreng kopok yg ada tu walaupun tak berapa nak sedap.

    Budak cute baju biru tu sebijik mama dia

    ReplyDelete
  17. kalu tengok rupa memnag tahu dah byk ikan dari tepung

    ReplyDelete
  18. kat umah lieya mmg wajib ade stok ni doc....goreng sebalang..sebalang....kalo lieya masak lauk asam pedas mmg berulan keropok ikan nie...sedap tauuuu...cer doc try.....

    ReplyDelete
  19. Kakak ni sejak anak sulung kakak belajar di T'ganu di rumah tak pernah putus keropok dari sana.
    Memang sedap. Buat ulam makan dgn nasi pun sedap:)

    ReplyDelete
  20. Salam, dtg menjengah bila ada sedikit kelapangan. Walau jrg bertamu, ingatan itu tetap ada dikalbu. mcm2lah cara org promosi brng... tpi bab kepok2 mmg wajib ada kat rumah KA

    ReplyDelete
  21. penah mkn kopok tu mmng sedap pon...yup kita tlg org len kali org plak tlg kita kan...moga perniagaan org Muslim maju jaya ek

    ReplyDelete
  22. Fevret saya ni. Keropok ikan tamban tu anak saya pun suka sgt. TInggal lagi mak dia ni rajin ke tak je nak goreng tiap2 hari. MUdah la ye skrg ada delivery service utk keropok lekor. Dah standard mcm pizza dah ni. Bila fikir, elok juga, drpd beli pizza, baik beli kepok sekali sekala.

    ReplyDelete
  23. Saya suka betul keropok lekor tapi bukan senang nak dapat yang sedap. Keropok pun bestnya, dah lama tak makan. Tapi itulah bab goreng menggoreng ni aje yang ala-ala malas gitu :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...