Wednesday, March 25, 2015

Lawak Tak Kena Tempat

Nak berlawak pun, biar lah kena dengan tempat.
Lawak macam ni, memang tak lawak ok.




Aku dapat dari FB group anak Johor.
Lawak kononnya ada mayat tepi jalan di highway.






Aku harap, manusia yg buat lawak ni, betul betul jumpa pocong.
Baru dia tahu.
Hahaha

37 comments:

  1. Memula td rasa nak aminkan je doa yg last tu. Ha2. Tapi tak jadi. Kesian la pulak.

    ReplyDelete
  2. choiiii sgt sapa yg buat tu haihhh dh mcm pocong betul dia buat nye..

    ReplyDelete
  3. kalau ramai buat camni..pocong tak boleh cari makan lah

    ReplyDelete
  4. ada terbaca juga semalam... tentang beberapa objek menyerupai pocong disandarkan di batang-batang pokok, kalau tak silap 5 kesemuanya sepanjang jalan...huhh... dah tak ada kerja gamaknya... memang kalau niat nak berlawak tu atau menyakat tu, lawak dan sakat tak kena pada tempatnya... dan moga-moga tidaklah pula ada yang berniat untuk terlibat di dalam aktiviti-aktiviti khurafat kan?

    ReplyDelete
  5. Alahai... ni betul2 dah takde kerja ni...

    ReplyDelete
  6. Entah2 itu upacara utk sihir...???

    ReplyDelete
  7. hampeh btl la.igt sronok ke wt cmtu...adeh

    ReplyDelete
  8. bahaya ni boleh buat accident

    ReplyDelete
  9. ni dh kenapa perangai mcm haremmm

    ReplyDelete
  10. Kakak gelihati tapi memang kerja org tak ada kerja ni.
    Kerja sia-sia - berdosa lagi alahai...

    ReplyDelete
  11. giler!!! mula2 tengok gambar tu rasa nak menjerit depan PC niha..hahahhaa
    kalau I sorang2 terjadi mcm tu mau kejung kat stering.. hahaha

    ReplyDelete
  12. kesian pocong dipersendakan... mesti dia bersedih sbb org kompius mana asli mana tiruan. ngehngehngeh

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai suka komen ni.. kehkehkeh.. kesian hilang identiti pocong..

      Delete
  13. banyak betul masa dia nak buang camtu je.. buat kerja amal lagi bagus..

    ReplyDelete
  14. banyak masa orang yang buat keje tu...buat kebajikan cuci semak tepi jalan lebih baik

    ReplyDelete
  15. laluan hari2 balik kampung...

    pssstt... jgn lupa folo blog ai ok..!!!

    ReplyDelete
  16. Saya pernah benar2 terjumpa pocong, sesiapa yang pernah jumpa mereka tak akan cuba menakut-nakutkan orang lain...

    ReplyDelete
  17. meremang bulu roma yan...seram pulak..walaupun hanya gambar..sesiapa yg berani sangat..jangan lah buat begitu..leh gugur jantung dibuatnya..

    ReplyDelete
  18. Boleh merbahayakan pemandu yg lalu kat situ

    ReplyDelete
  19. mmg tak lawak, nak marah ada la!
    dosa main2kan org camni.

    ReplyDelete
  20. org tu giler glamer...takde kojer...

    ReplyDelete
  21. ade jugak terbaca kat fb td..eiii, kalau dpt org tuh patut die yg dipocongkan..bahaya tau..dibuatnye org terkejut pastu smp jadi accident, xmemasal jer..nak bergurau pun agak2 la..kenapa perlu gurau kat highway..ape motif tah..ishhhh..haaa, kan mak nenek dh bebel nie..

    ReplyDelete
  22. lahai.. dah tak der kerja sangat lah tu. mengundang bahaya kat orang lain pulak kan..

    ReplyDelete
  23. Assalam doc,
    haah laaaaaaa
    tak lawak hokeyh

    ReplyDelete
  24. mmg sengal... kalu jenis yg penakut cam dana jumpa kan tak pasal2 eksiden... huhuhui

    ReplyDelete
  25. semoga pocong menghantui si pelaku

    ReplyDelete
  26. gigih betul org yg buat pocong tu ye~

    ReplyDelete
  27. Akak rasa orang yg buat keje ni kekurangan kasih sayang. Dia perlukan perhatian. Kesian....sakit jiwa agaknya dia....

    ReplyDelete
  28. ini doc bukan lawak bodoh tapi lawak bengap. kl driver tu terkejut accident sapa nak tanggung.

    ReplyDelete
  29. Aminnnnn...moga dimakbulkan harapan tuan doktor tu. Kalau mak yg jumpa tu taubat tak mo berhenti ....seram weyh.....

    ReplyDelete
  30. tak de kerja..kalau ada yang mati terkejut ,baru dia tau..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...