Wednesday, February 4, 2015

Kelas Macaron 15 Feb 2015

Next class macaron yang wife aku akan jalankan, ialah pada


15 Feb 2015
Ahad
Bermula 9am - hingga siap, pandai buat macaron yang less sweet, crunchy  :)
Di Dreamy Treat Bakery Studio, Klang Sentral





Call / whatsapp Fiza
013 3650783

Lanjut di FB Dreamy Treat Bakery Studio


23 comments:

  1. kalu dekat best jgk tuh kan doc, tp kan makan macaron pun baru beberapa kali je heheheh...

    ReplyDelete
  2. Waaahhh ...hebat la isteri doc....tak suka macaroon sbb manis tp klu yg less sugar ni mesti best kan

    ReplyDelete
  3. hri tu ada bc gak kt blog wife doc.. klu dkt mmg dh pegi dh..

    ReplyDelete
  4. Sedapnya Macaroon ni DZ.. pernah cuba buat sekali .. pastu tak buat2 dah.. nanti oder dgn isteri DZ jerlah :)

    ReplyDelete
  5. xmengape..nanti saya order sajerr he he he

    ReplyDelete
  6. Semakin rancak business Fiza
    Kalau dekat dgn kakak nak juga tengok:)

    ReplyDelete
  7. Bestnya. kalau dekat nak gak belajar ☺

    ReplyDelete
  8. inilah resepi yg knor belum buat lagi...rasanya boleh buat tanpa pg belajar..klu belajar satu bonus tu..

    ReplyDelete
  9. Saya reti makan tapi bab nak membuatnya.. hehehe.. nak tengok je boleh..?

    ReplyDelete
  10. Teringin nk join2 clas baking membaking ni...tp blom smpi seru...huhu...

    ReplyDelete
  11. kot dekat nak juga sampai situ nyer...

    ReplyDelete
  12. Nak tanyalah DZ... pernah ke ikut sekali masuk kelas buat macaron MamaZZZ ni? Keh3x....

    ReplyDelete
  13. bestnyer,,,
    klo dekat cnfirm blh join jgk

    ReplyDelete
  14. kalau dekat,
    nak jugak saya join...

    ReplyDelete
  15. Belum pernah makan macaroon tapi dengar cerita sangat sedap. Macaroon kurang manis dan kurang lemak tak ada ke..?

    ReplyDelete
  16. boleh la saya share kat facebook saya nanti..

    ReplyDelete
  17. Pe benda macaron tu ek...?hee3...

    ReplyDelete
  18. rasa2 kalau tinggal kereta kat area klang sentral tu selamat tak? hihihi..silap topic :p saya x jumpa lagi macaroon yg less sweet tu..bila nak merasa yer..hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...