Tuesday, February 17, 2015

I Love New PM

Hari tu bawak budak bujang ni gi basuh kereta...

Dasar blogger kan, kat tempat car wash pun nak ambik gambar..kah kah kah...Ingat tau MD, nak jadik blogger tegar takleh malu tala kamera di mana sahaja, bila bila masa, waima ramai mata yang memandang mu! hahaha


Melilau lilau mata ni tengok keadaan sekeliling car wash ni..

Markas PAS rupa rupa nya kat sini...hihihih..Tak kisah lah..aku tak peduli PAS ke, UMNO ke..asal kan kau basuh bersih2 kereta aku, servis baik...Tapi tetiba aku pelik la jugak, orang PAS kat sini sayang PM jugak rupa rupanya ya...hahahaha..( sila tengok logo I Love PM kat pintu tu).


Rupa rupanya...
Bila ku zoom..
Dan zoom lagi....


kah kah kah...kreatif okeh!



By the way, hasil kerja mereka mencuci kereta ni, adalah tip top, terbaik !
Memang bersih bersinar kereta aku yang dah 2-3 minggu kepam tak berbasuh..hahaha.

37 comments:

  1. Huh...... mmg dasar blogger sungguh hihi.....
    Janganlah pasal berbeza fahaman politik, pemimpin dibenci, sayang sebagai sedara seislam apa salahnya hihi...dapat pahala weyh!

    ReplyDelete
  2. Huh...... mmg dasar blogger sungguh hihi.....
    Janganlah pasal berbeza fahaman politik, pemimpin dibenci, sayang sebagai sedara seislam apa salahnya hihi...dapat pahala weyh!

    ReplyDelete
  3. hahaha..kretip sgt..ahahhaa..

    tunggu yg si comel tuh la jadik new pm..gaya posing pun dh mcm yb dh tuh..comel..ahahaha

    ReplyDelete
  4. Ziyyad pun dah alert - sentiasa sedia utk jadi model:)
    Di negara kita sebenarnya ramai yg kreatif hal-hal politik hasil didikan politician juga..

    ReplyDelete
  5. Assalam doc,
    iols pun sama tau3
    basuh keta 2-3minggu sekali
    dasar sangat he3

    ReplyDelete
  6. muahahha kesengalan apekah?? new PM?? ;)
    yg penting kete tu besinar2 di cucinye ye...

    ReplyDelete
  7. hahaha.. ini kita panggil ekonomi.. kitar semula.. ahaha

    ReplyDelete
  8. Bila nampak kamera terus meroyan!

    Berbeza pahaman politik tetapi kita tidak berbeza agama. Peace no war...

    ReplyDelete
  9. :-)) sabo jelah...kalau gitu yan masih tak mampu jadi blogger tegar..masih malu2 kucing....

    ReplyDelete
  10. satu lagi kamera kena power boleh zoom bagi nampak jelas kan doktor....

    ReplyDelete
  11. Memang blogger tegar ni, mata memandang macam mana pun tak kisah....hehehe.

    Sapa agaknya new PM? Kalau doc bertanding dalam PRU-14, tak kira parti mana, saya tetap sokong, hehehehe...

    ReplyDelete
  12. Paling x best bila lepas basuh keta hujan pun turun.

    ReplyDelete
  13. haha sekali pandang tak nampak ya new pm tu

    ReplyDelete
  14. Hahaha...sangat kreatif.
    Nak jadi blogger tegar mesti selalu ada hp ditangan. Senang nak snap tapi aku selalu silencekan awal2 bunyi kamera tu. Ada sedikit malu juga bila ko sorang2 snap gambar padahal tempat cuci kereta saja kot. Hehehe

    ReplyDelete
  15. Hahaha... okey, okey pesananmu kuingati selalu! Alaaaa... kalau takda orang saya kuak lentang lagi ambil gambar, tak masuk blog jerk. Cuma bila ada orang jerk saya kena sopan-santun sikit, DZ!

    Bab cuci kereta ni, dah 2-3 minggu juga kereta saya tak bercuci. Asal cakap dengan HD jer, dia kata kereta bersih padahal dan berhabuk habis kereta tu, saya pandu tutup mata je malu orang pandang tau. Kalau kereta HD, seminggu dua kali nak basuh. Jatuh tahi cicak pun menggelupur nak pergi cuci kereta. Sakit alahai hati....

    I love (new) PM...siapa agaknya ya..... Ziyyad pun boleh juga jadi (P)embantu (M)amanya ni *_*

    ReplyDelete
  16. Hahaha..macam2...saya pun malu nak tala kamera amik gambar..selalu sembunyi2..camna nih?

    ReplyDelete
  17. ni mmg betui2 blogger ... mata tu cerah je nampak ...
    tp sifat semula jadi doktor mmg cam tu peka dengan keadaan kan

    ReplyDelete
  18. Saya masih malu² nak amik gambar. Especially kalau ada en suami. Mau kena perli. NAk amik pon kena laju²...hahaha...Cisssss...

    Dah lama tak basuh keta. Sian keta tu. Kalau lah dia boleh bercakap, mau kena maki puan yg membawanya. Tau bawa tapi tak reti nak bawa membasuh.

    ReplyDelete
  19. untungle hp la boleh snap gambar. boleh ambil gambar curi2..hehe. kalau guna kamera, sure malu punya.

    ReplyDelete
  20. PM tu maksud dia petang.... bukan AM pagi

    ReplyDelete
  21. kahkahkah..pun boleyyy..sy msh ingat 1♥new pm ni masa pru dl..kekeke

    ReplyDelete
  22. Alaaa....selang sehari dah kepam balik....haha

    ReplyDelete
  23. Entry ni santai je kan..
    tersenyum saya membacanya..
    eemm.. new PM.. ;)

    ReplyDelete
  24. hahaha kelakar nye siap ade tambahan new pm tu...hihhihi

    p/s : diskaun 20% utk setelkan ptptn. tu yg trus grab! :)

    ReplyDelete
  25. Okey ler..tuh.. janji bersihkan..

    ReplyDelete
  26. 3 mggu ok lagi DZ..
    Hehe..ada yang teruk dari tu..
    I lerr tu.
    Bukan takat kepam, takat induce allergic rhinitis sesape yang pass nearby.

    ReplyDelete
  27. dah rakyat jelata ramai kaan ..ada yang suka ..ada yang menci

    ReplyDelete
  28. Erkkkk.... siapa new PM tu... sticker bila tu?

    ReplyDelete
  29. kalau saya .. hahhahaaaa..
    'ter'basuh kat situ tak pe..
    saya takkan pergi basuh kat sana lagi tapi..
    bersih mana pun ..
    hahhahaaaaaa....

    ReplyDelete
  30. Saya pun tak sabar nak tunggu pm baru. Tapi memang betul bannyak mata yg memerhati bila kite ambik gambar, gambar longkang pun nak ambik. Hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...