Sunday, January 11, 2015

Tulisan Buruk

Ramai yang kata tulisan doktor buruk.
Wife aku sendiri kata tulisan aku buruk..hahaha.
Tapi aku nak sangkal, sebab consultant aku dulu ( pakar tulang), cantik gila tulisan dia..
Dah la cantik tulisan, kalau dia buat lukisan/diagram tulang, memang cantik.

Dan hari ni, aku nak sangkal kutukan orang tulisan doktor itu buruk.
Ini buktinya:



hahahaha

34 comments:

  1. Haha.. ini bukan tulisan buruk.. ini mmg bukan tulisan biasa...tak faham apa benda.. dia tak tahu tulis agaknya.. saja buat2 macam dia menulis..

    ReplyDelete
  2. Mungkin pemilik restoran tu masa kecik2 bercita2 nak jadi doktor kot, tapi sebab failed bio dia ambik business study dan kemudian buka restoran, huhuhuhu....

    ReplyDelete
  3. saya pun bukan doktor tapi tulisan buruk gila, sampai sendiri pun kadang x boleh baca...

    ReplyDelete
  4. pekerja yg tulis tu baru sampai malaysia 2,3 hari kot... baru belajar cakap melayu, mengeja dan menulis x sempat lagi..hehe

    ReplyDelete
  5. Nie kalau sambung lingkau2 kat belah bawah boleh jadik lukisan awan tuh..hahahahhaha..

    Nak kate trengkas, mcm bukan je..ehh, pening la..tp betul la doc..saya geram je..rase mcm nak sambung line tuh jadik lukisan awan..ngeeee..

    ReplyDelete
  6. kiranya tu no 1 buruk..no 2 tulisan doktor haha...

    ReplyDelete
  7. erkkkkk rasanyer sendiri tulis pun sendiri tak pahm... mcm tulisan masa zmn kanak2 dulu

    ReplyDelete
  8. pitam nengok tulisan tu...lg pitam bila tgk bil yg perlu dibayar...hahahaha....

    ReplyDelete
  9. ni la salah satu cara mamak tipu niii....

    ReplyDelete
  10. haha ni kalau kita baca. tak tau macam mana nak sebut. zezezezeee kekekekekeke jejejejeje. semua sekali. nah amekkk. mahal gileee

    ReplyDelete
  11. tulisan doc bukan buruk, cuma ssh nk bc.. tp ni lg susah..kakaka.. giler hebat sape blh tau dia tulis apa..

    ReplyDelete
  12. Doktor (Ph.D) kat office saya semua tulisan lawo-lawo :p

    ReplyDelete
  13. Huh.. apa bende yg die tulis tu.. lagi buruk dari tulisan monyet belakang umah saya

    ReplyDelete
  14. Urdu kotttt....bersangka baik :). masa skolah, kawan makcik kena denda tulis "i will write nicely next time" 1000 kali....hahaha, makcik pon tolong dia tuliskan 'denda' tu...she's a pharmacist now :)

    ReplyDelete
  15. hahahaha ni tulisan ke ni? x nmpk apa pon, A nya mana. B nya mana.haha

    ReplyDelete
  16. restoran tu macam nak kelentong harga..

    ReplyDelete
  17. hahhaha. dahsat dari doktor lagi ni. agaknya dia berhenti kerja doktor kerja kat sini. hahah :P

    ReplyDelete
  18. hahahaha...dia sendiri tak tau baca tulisan sendiri..auta je lebih..hehehe...tapi kebanyakan doktor memang sukar dibaca tulisannya..camna asisstant depa tau ubat apa ek? :P

    ReplyDelete
  19. Gile pnya tak faham ni. Patut DZ marah dia skit, cakap kat dia "lenkali jgn rampar title tulisan buruk tu drpd doktor."

    ReplyDelete
  20. citt..ni bkn menulis ni!
    patut kena dera dia, tulis sekali lagi yg jelas. :D

    ReplyDelete
  21. Tulisan apa ni?
    Ini contengan bukan tulisan.. satu huruf pun tak ada.

    ReplyDelete
  22. hahaha tulisan ke lukis ombak tu
    tulisan adik saya pon buruk hihi

    ReplyDelete
  23. Yang menulis tu tahu tulis angka je... huruf satu pun tak kenal... ;-)

    ReplyDelete
  24. he..hee..heee.. apa pun tak boleh...

    ReplyDelete
  25. penat letih wat blogwaking... entry ni lah buat aku ketawa terbahak2.... kalau aku lah orangnya... aku mesti paksa dia beritahu apa yg dia tulis tu... sampai tuntas.... hahahaha

    ReplyDelete
  26. tu dia..tulisan berombak nih..heheh

    ReplyDelete
  27. Tak payah sangkallah, DZ memang tulisan doktor buruk. Hehehe... tapi pelik macam mana jururawat boleh faham ye? Ada ambil kursus belajar mengenali tulisan (doktor) ke apa? Hahahaa!

    Yang ini bukan masuk dalam kategori buruk. Soalannya, ini boleh dipanggil tulisan ke? Macam budak tadika lukis ombak jerk!

    ReplyDelete
  28. NI bukan tulisan buruk. Ni tuliisan tak boleh baca dah nih. Dia sorang jer yang faham. Layak dipanggil tulisan cakar ayam.

    ReplyDelete
  29. ni bkn tulisan buruk tp mmg xleh nk baca lnsg...xdak huruf

    ReplyDelete
  30. hahaha buta huruf tu .....tu die conteng je hahahhaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...