Saturday, January 31, 2015

Menu Baru

Semalam pi singgah ke kedai makan yang dah dekat sebulan aku tak jenguk..

Dah ada menu baru katanya...

 Nasi Goreng England? Siakap Masak DiRaja? Siakap Dragon? Siakap Stim Songkrang?


Kedai makan ni makanan-makanannya so far tak mengecewakan..
Jadi, aku harap menu menu baru ini bukanlah hanya sekadar gimik nama..
Bukan apa..
Banyak kedai makan yang letak pelbagai menu dengan nama makanan yang gah gah/ pelik pelik..
Tapi bila kita order...bila makanan sampai kat meja...
Alahai...

15 comments:

  1. Lokasi...?
    Tergugat diet saya.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. harap2 rasanya oklah..jangan bayar mahal tapi rasa hancus..

    ReplyDelete
  3. adoi saya 2-3 hari ni asik makan kari daging jer nihhhhh..kat Ipoh ni hari tu smlm p kedai siam dia duk promote tomyam poktek tu tapi tak try pun sebab takut dengar namanya haha

    ReplyDelete
  4. tau takpe.

    nama kemahen. sekali sampai? laaa... tambah kopok ikan je ke? hahaha!!!

    ReplyDelete
  5. Minggu lepas anak saya order makan nasi lemak USA tapi tengok bahan tak nampak macam diimport dari US pun, hehehehe...

    ReplyDelete
  6. tukar nama menu, so boleh letak harga tinggi skit...hehe

    ReplyDelete
  7. DZ order yang mana? Ok tak? Tak mengecewakan?

    ReplyDelete
  8. Alah ....mesti lebih kurang nasi USA jer tu, ada daging merah ada telur mata.... Nama jer lain...
    Dah try ke belum?

    ReplyDelete
  9. Conclusionnya, sedap ke tidak makanan yang sampai ke meja tu, DZ? Atau macam selalu, indah khabar dari rupa je....

    ReplyDelete
  10. DZ ada try tak menu baru tu? Nasi goreng England tu mcmn?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...