Monday, December 1, 2014

Keeper Kat Mana, Keeper Kat Mana?

Sabtu malam Ahad yang lepas, yang sangat puas.
Lena tidur.
Hahaha...



35 comments:

  1. hahaha
    gegak gempita kat kedai mamak
    mamak pun pelik

    tapi benda alah ni mmg viral dah
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. hahaha..memang kena troll habis habisan team singapore ni.

    ReplyDelete
  3. hahahahahahaa...mmg troll habis..hahahah..mmg kene ngan lagu kat mana tuh..dh la lagu tuh mmg dr singapore..lg la tersgt keneeeeee..kihkihkih..

    ReplyDelete
  4. pertama kli nonton bola hari tu..sbb mugkin singa tu terlbih sudah..
    thumb up bt malaysia...

    ReplyDelete
  5. Nyenyak tido ye DZ... syabas Harimau Malaya :)

    ReplyDelete
  6. Haha...macam2 dah kluar dari mulut mlm tu..seb baek last2 menjadi..teruskan perjuangan Harimau Malaya..aum..aum..:)

    ReplyDelete
  7. Puas hati tengok bola malam tu!

    Tak boleh blah betol keeper tu over confident.

    ReplyDelete
  8. hahaha.ingt time tu keeper turun sekali nak amik part kat depan gol malaysia tapi sekali aikss...mana??

    ReplyDelete
  9. Kakak pun puas doc. sebab tahu ke tak yg sebelum itu ramai penyokong kita yg tersekat di immigation mereka tak benarkan kawan-kawan kita masuk ke seberang tambak sana... kecoh besar kata abang.

    ReplyDelete
  10. pandai diaorg nih dok edit2... sabo jelah... tp ptt lah mlm tu dgr jiran2 terjrit mcm apa... dana mmg tak tgk dh nk berlayar masa tu hehehhe

    ReplyDelete
  11. Memang puas hatilah Malaysia menang malam tu.. sempatlah sampai rumah sebelum habis perlawanan dan sempat tengok jaringan gol tersebut.. ;)

    ReplyDelete
  12. hahahahaah entry lawak gile ni doc..tegelak2 lieya tgk....adoi laaa...

    tapi lieya tgk match tu pun mmg emo..tejerit2 mcm org gila hahaahaha..lagi2 gol last tu...mmg kelako gile laaaaa....doc ade tgk lagu provok yg singapore buat utk malaysia tu? pastu kes safee sali merokok yg singaporian kutuk2 tu....haaa padan muke puiiii..kene balik kat singapore.....tapi mmg lawak tgk video yg malaysia buat tuk kenekan balik provok singapore tu.....

    ReplyDelete
  13. err..saya mmg tak tahu menahu. Tapi mcm paham kot..;D

    ReplyDelete
  14. Awak kat mana...awak2 kat mana...hahaha...kretif org yg buat HM ni.

    Memang jadi viral betul. Saya pon tercari2 mana keeper.

    ReplyDelete
  15. Bayangkan jika ketika keeper tak ada tu tiba-tiba bola terjahan Indra Putra tersasar ke luar pintu gol...lagi lawak!!

    ReplyDelete
  16. saya pun tak tengok semalam.. aduhh..

    ReplyDelete
  17. kan?lawak betul..memang ramai yang kata,keeper naik atas bantu serangan,itu benda biasa..ye la..kita pun tau..memang ada keadaan tertentu keeper akan naik..tapi masalah nya dia naik lepas tu tak menjadi pun..hahahaha..lepas tu nak turun dah tak larat pulak..itu yang lawak sangt rasa,

    ReplyDelete
  18. oh betul ker keeper hilang? hahaha this is funny.. keeper kena jawab bebetul tu... dia nak terkencing sangat agaknya

    ReplyDelete
  19. Tak tengok pun ritu.
    Mak je tengok.
    Syabas buat Harimau Malaya menang 3-1.
    Psttt...mana sebenarnya goal keeper S'pore tu pegi? Kompius pulak...

    ReplyDelete
  20. Entah mana hilangnya hihi.....cer cite mana perginya dak tu
    Tak tengok bola pun malam tu....

    ReplyDelete
  21. mana keeper tu letak muka dia sekaranggg?

    ReplyDelete
  22. akak tengok kat kedai makan...bukan minat sangat pun tapi kebetulan ada kat situ...
    and I was also like that..."eh...mana goal keeper?"...

    ReplyDelete
  23. jom g tgk kt stadium shah alam pulak ahad ni...hrp keeper vietnam pulak ilang kali ni...kan doc..hehe

    ReplyDelete
  24. Saya tak tengok tapi nyenyak aje tidur, DZ.

    ReplyDelete
  25. Malaysia kalau menang bukan main lagi membahan pasukan lawan. Hehe. Kalau kalah, erm. abis dikutuknya seluruh pasukan Harimau Malaya tu. Tapi memang epic la game malam tu

    ReplyDelete
  26. yang ini kelakar sangat lah... hahaha

    ReplyDelete
  27. dah ada parody video!! #KeeperKatMana

    https://www.youtube.com/watch?v=VjQ4R_X1VEo&list=PLMhqifydRiXmwQt4-yTnytZ8IIT2GFy5C

    ReplyDelete
  28. tergelak baca keratak akhbar tuh.. hahaha
    sape lah yang pandai sgt mengedit tuh.
    nampak real sangat!

    ReplyDelete
  29. pengajaran utk semua keeper di seluruh dunia ;-)

    ReplyDelete
  30. Keeper kat sini keeper kat sini

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...