Thursday, December 11, 2014

Hari Keputeraan Sultan Selangor

Tabik hormat buat Sultan Selangor atas hari keputeraan baginda, hari ini. Walaupun aku rakyat JDT, aku mencari rejki di bumi Selangor. Aku bercuti hari ini.  :)
Oh ya, rekaan " Support our Troops " di baju aku itu, untuk hari ini, aku tujukan buat skuad Harimau Malaya, yang akan bermain menentang Vietnam dalam pusingan kedua, separuh akhir Piala Suzuki AFF 2014. Support lah Harimau Malaya, tak kan nak suruh orang Ostolia pulak support team bola kita, ye tak?

37 comments:

  1. Support tu memanglah support tapi cuak juga dgn isu yg baru terjadi.
    Selamat bercuti doc.

    ReplyDelete
  2. harap-harap team kita berjaya
    dan harap penyokong kita xde kene balas dendam plak kat sana huhu

    ReplyDelete
  3. Kalau support Ostolia mmg nak kena buang negeri orang ni tau....Ni ha ....makcik jati JDT tolong halaukan haha....

    Hepy Bezday Tuanku...moga Tuanku sentiasa dalam keberkatanNya....

    ReplyDelete
  4. arghhhh x suka org selangor cutikkkk ;-)

    ReplyDelete
  5. mmg support doc..tp seriau duk mikir nasib penyokong malaysia kat sana..harap2 mereka baik2 saje kat situ mlm nie..

    ehem ehem..nie resepi utk chef masak..hehe..
    http://livinglifesoul.blogspot.com/2014/10/resepi-creamy-spinach.html

    ReplyDelete
  6. Saya pun cuti jugak.....daulat tuanku...

    ReplyDelete
  7. Jalan Lengang masa nak g keje pagi tadi

    ReplyDelete
  8. ai pun seakan-akan cuti jugak bos ai cuti ..so suka hati je kat opis ni ... har har ....

    mahali jasuli tak main mlm ... yeay ..... tp si bontot besar tu ade ...
    harap dolah dapat cuci otak player .. bakar semangat diorg utk menangd an masuk kan indera.... as a striker

    ReplyDelete
  9. sy sronok harini pergi keje, lunch, balik kehje ade orang amik dan hanto iaitu suami saya yg cuti harini sambung sampai esok hikihihihihi.

    ReplyDelete
  10. hamboihhhh== syok nyer dia cuti.... kite keje duk selangor tp keje kl... gini lah dugaan nyer

    ReplyDelete
  11. Slmt bercuti....tp hr nie ramai jgk member bercuti sbb taska tutup...,
    support Harimau Malaya......

    ReplyDelete
  12. sekarang tak jelez bila orang selangor cuti sebab nekcik hari hari cuti Yahoooo

    ReplyDelete
  13. yeayyyyyyyyyyyyyy
    menang
    aummmmmmmmmmmmmm

    kita pi cari tiket final lak akakakkakaka

    ReplyDelete
  14. Menang 4-2 (agreget 5-4)...horeyyyy!!!

    ReplyDelete
  15. Layak masuk final !!! Malaysia boleh ! :D

    ReplyDelete
  16. semangat! tahniah pasukan harimau malaya!

    ReplyDelete
  17. ehhh, sm la..org jdt keje kt selangor..hehehe.. btw, bangga gila sbb malaysia menang mlm td..syabas!!

    ReplyDelete
  18. oww..org jdt ghupanya..samalah sekapal kita cari rejeki kt sdi :)

    ReplyDelete
  19. Amboi gembiranya dapat cuti semalam! Lupa daratan tau, DZ ni. Johorian tetap Johorian. Kalau kitakan Hari Keputeraan Sultan Johor yang kita excited sambut kat KL. Hehehe...

    Dah menang dah pun. Sukalah tu. Tak bagi MC untuk diri sendiri ke hari ni? Tak tutup klinik sempena kemenangan? Kalaulah final menang nanti, macamanalah gayanya ye. Jangan excited lompat tinggi-tinggi ya, DZ. Terseliuh nanti. Seminggu klinik tutup tak dapat nak 'apply' MC ^_^

    ReplyDelete
  20. Support sampai nak luruh jantung akak mlm tadi dik....

    ReplyDelete
  21. Hari Keputeraan Sultan Selangor.. saya berada di UPM Serdang.. belum sempat nak bercerita lagi dalam blog..
    Tahniah buat pasukan bolasepak Negara kerana berjaya melayakkan diri ke peringkat akhir..

    ReplyDelete
  22. Walaupun bunda tak tengok, tapi tahniah untuk Harimau Malaya...tabek hormat Sultan Selangor...

    ReplyDelete
  23. haha...
    betullah..baik buruk team kita pon, hruslah kita support team kita

    ReplyDelete
  24. org jdt yang menetap diselangor? samela kita... hahaha

    ReplyDelete
  25. Untung kita yg bekerja kat selangor ni kan doc. Sebab selangor banyak cuti,,,hehehe...

    Tapi ramai jer supporter HM yg bila menang bukan main memuji lagi. Bila dah kalah? Mengutuk tak habis. Biarlah jadi penyokong yang setia biarpon menang atau kalah tetap beri sokongan ☺

    ReplyDelete
  26. saya pon bercuti.. seronok jer dpt cuti tengah minggu nih. terasa sekejap jer minggu tersebut.
    cuma saya x dpt kemana-mana sebab suami keje malam minggu nih.. :(

    ReplyDelete
  27. hehehe yg pntg cuti tukan N TQ ke blog KA even dah lama x menjenguk ke sini yer ..

    ReplyDelete
  28. Syukur Harimau Malaya menang suda

    ReplyDelete
  29. Baru baca entry tapi harimau dah pun berjoget.....harap2 20hb ni milik kita juga....aummmm

    ReplyDelete
  30. menjunjung kasih juga untuk Yang Mulia Sultan Selangor...

    harap2 Malaysia berjaya menjulang piala kemenangan

    ReplyDelete
  31. Assalam Doc, nak emel boleh.

    Emelkan kat fzs2020@gmail.com

    Ada nak minta promote samting.

    Jzk

    ReplyDelete
  32. walaupun tidak menyaksikan...tapi diana tetap amik tahu...malaysia menang..yeahhhhhh

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...