Wednesday, November 12, 2014

WW: Ubah Suai.


38 comments:

  1. saya kan cukup geram dan xpuas hati mcm mana boleh lulusnye transgender nieh..hurmmmm..

    ReplyDelete
  2. haha..yg bercakap..yg dok komplen tu bkn rakyat biasa tp 'orgbesar'..

    ReplyDelete
  3. Tiada siapa rasanya yang membenarkan 'ubah suai' jantina, cuma mungkin penguatkuasaannya tidak sebesar penguatkuasaan ubah suai kereta..

    ReplyDelete
  4. saya nak ubat jadi kurus tapi takde modal nak pegi slimming centre... acampaner?

    ReplyDelete
  5. he he he kasi tukar sama dia..apapun semoga kita dan anak cucu cicit semua dijauhkan dari anasir macam ni..amin

    ReplyDelete
  6. Jauhkanlah dari mendekali anak2 cucu cicit kita semua pasal isu gender ni..

    ReplyDelete
  7. Hari ini ada persidangan ijmak membentangkan isu ini doc.
    Kita tunggu keputusannya..

    ReplyDelete
  8. syukur laaa malaysia masih aman...ahaksss!~

    ReplyDelete
  9. malaysia negara islam yang paling pelik di dunia..

    ReplyDelete
  10. terkezut baca news hari tu.. tapi apa nak heran pun, Malaysia kan. Malaysia boleh! hahahaha

    ReplyDelete
  11. Ahakss.. cam nie pun ada.. apo pun tak boleh!!

    ReplyDelete
  12. bila perlembagaan tk iktiraf islam... gitulh jdinya..
    akhir zaman

    ReplyDelete
  13. mmg wordless benor la ni.. hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  14. mana butang like nak like..hahahaha.. hubby pun hangen gak ngan jpj. motor dia pakai ekzos yg dikeluar kilang tp special edition ,last2 kena pakai ekzos standard..x kerr sengal..ngokkkss

    ReplyDelete
  15. Boleh land katakan. Dunia dah sampai ke penghujungnya.

    ReplyDelete
  16. Haha...pelik. Negara Islam boleh buat fatwa sesuka hati.

    ReplyDelete
  17. mcm ner dowang ni ...betol ke tak betol depa ni.. grrrrr~

    ReplyDelete
  18. Hahahahhahaha....hahahahhaha...hahahahahhaha.....

    Bijaaaaak sangat kan?

    ReplyDelete
  19. Sapa yang tak suka dengan undang-undang dan peraturan dalam negara ini, sila berhambus keluar negara...hehehehehehe...

    ReplyDelete
  20. Menakutkan semuatu... risau macam2 hal berlaku sekarangni

    ReplyDelete
  21. Malaysiaku gemilang..semua pun boleh..heheheheee

    ReplyDelete
  22. Yg pasal ni, sangat tak setujuu. Geram je bila baca pasal ni.

    ReplyDelete
  23. felik2.... tpm pun suh siasat semula camne blh lepas kan kes transgender tuh... mcm2 hal

    ReplyDelete
  24. bertabahlah.. moga ade pihak yg mampu memperbaiki keputusan ini. Amin~

    ReplyDelete
  25. Eh, dah boleh ubahsuai jantina ke sekarang? Nampak sangat tak baca suratkhabar dah lama. Malas sebenarnya, asyik-asyik cerita sama, cerita lapuk. Malas nak uptodatekan pemahaman ni.

    ReplyDelete
  26. Entah hape2 Malaysia ni.
    Transgender, Gay, Lesbian & seangkatan, please lah sedar, tu semua undang-undang manusia je.
    Ko tetap akan dipersoalkan kat akhirat.
    Pleaselah jangan.permainkan hal agama.
    Kalau tengok pakaian....memang x boleh blah..Nauzubillah.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...