Tuesday, November 25, 2014

Selfie Paling Berani..

Korang suka ber selfie?
Dan korang suka letak gambar selfie korang sebagai wallpaper handphone?
Itu biasa...



Ini..
Luar biasa..


Dan ini juga..luar biasa.



Letak gambar sendiri sebagai wallpaper, di DEMO HANDPHONE, di Courts adalah selfie paling berani okeh...
Korang berani?

44 comments:

  1. HAHAHAHAHAAA...ini selfie paling rare!!

    ReplyDelete
  2. Mungkin berani kalau berpeluang... :)

    ReplyDelete
  3. miahaha..mmg xbrani la.. tp mcm nk try je..kakaka

    ReplyDelete
  4. hahahaha... dia nk testi tuh doc, boleh gune tak kamera dpn phone tuh

    ReplyDelete
  5. he he he berani! tapi lepas tu delete balik lah kan

    ReplyDelete
  6. tepon demo tu..klu akak idok ler...kalau try pon..terus delete..haha..:)

    ReplyDelete
  7. hahaha... tak pernah try pulak ngee

    ReplyDelete
  8. hahaaa sabo jelaaa. saye klu test henpon cmtu, saye padam semula haha tak tergamak nak letak as a wallpaper

    ReplyDelete
  9. berani...tapi lepas tu delete balik...hahaha

    ReplyDelete
  10. Haha...

    Kita nk cover malu... selfie dgn ank la

    ReplyDelete
  11. hahahaha yang amik gambo hp yg ade wallpaper tu lagi berani ... kiki

    haaaaaaaaaa mmg byk kat demo hp klu kat senheng bagai tu .. ai test tp trs delete

    ReplyDelete
  12. Ni terlampau berani ni...kahkahkah...budget handsome lettew kot ☺☺

    ReplyDelete
  13. harap2 gambar mcm ni boleh jadi pelaris jualan kedai telefon tersebut..ahakssss

    ReplyDelete
  14. hehheheeeee..

    alaaa..
    bukan orang kenal pun kan!!!??

    ReplyDelete
  15. sapa yg popular tu..................?

    ReplyDelete
  16. kah kah kah kah kah.. hadoilahhh.
    saya x berani.. x cukup gojes jer rasa nk letak kt fon demo.
    mereka itu adalah yg over confident! kah kah kah kah.

    ReplyDelete
  17. Salam sahabat...

    Lama xmenjenguk...hee3 tu kira kategori berani mati la tu ek..

    ReplyDelete
  18. hahahahahaha..kut ye pun nak wat wallpaper kat henpon demo, double chin tuh kaber skit bang..wakakakakaa..

    ReplyDelete
  19. Akak tak perlu selfie dik..tambah2 kalau jadikan wallpaper utk tatapan public. Kesian kat sesiapa yang nengok. 2 minggu mimpi seram...hahaha

    ReplyDelete
  20. hahaha.. memang rare arr gambar ni.. :)

    ReplyDelete
  21. Henfon orang lain kot... saja nak pekena foto orang dalam gambar tu....

    ReplyDelete
  22. ahahaha... duh... ada gak cam ni ye...

    ReplyDelete
  23. hahhahahhahh achik tak berani.....

    ReplyDelete
  24. hehehe... sy x berselfie.. ber'wefie' ada la.... ramai2 x segan sangat

    ReplyDelete
  25. bekeng nyo (garang nya) muka pakcik tu hahaha. eh hari tu I ushar2 phone kat kedai, ada satu ni bukan letak gambar selfie la, tapi diset bahasanya langsung takleh nak tekan apa hahaha.

    ReplyDelete
  26. ngeri! hehe

    pasal jubah untuk budak lelaki tu, ye ada jual dekat PKNS
    naik tingkat satu, ada banyak pilihan
    ground floor pun ada, tapi en suami kurang berkenan...hehe

    ReplyDelete
  27. hahahha.. kalau saye maluu.. hehehhe..

    ReplyDelete
  28. Nasib bukan gambo mak! kehkehkeh....

    ReplyDelete
  29. takde lah berani..bak kata Aziela..berminggu orang mimpi seram..hehe

    ReplyDelete
  30. hahahaha..siap letak jadi wallpaper adalah paling berani..

    ReplyDelete
  31. hahah... mmg lain macam bila tgk wall paper mcm ni.

    ReplyDelete
  32. Try, try lepas tu lupa deletelah tu. Tak pun kontrol hensem sangat. Eh, napa lelaki je suka selfie kat demo handphone ni?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...