Tuesday, November 4, 2014

Misi Jogging

Cuba teka kat mana??  hihihihih
a) Taman Tasik Shah Alam
b) Taman Tasik Titiwangsa
c) Taman Tasik Taiping
d) Taman Tasik Jubli Emas, Alor Setar



Misi: Menjelang Disember 2015, nak habiskan jogging di kesemua taman tasik di atas  :)

43 comments:

  1. Kakak tak dpt nak teka, sengih sendiri geram tengok si comel sorang ni:)

    ReplyDelete
  2. a atau c...
    wah, best apa ada misi2 ni. buat hidup bersemangat!

    ReplyDelete
  3. tau sangat tempat ini taman tasik taiping.....sulu2 selalu pergi

    ReplyDelete
  4. aha, cantik misi tu...! adventure...

    ReplyDelete
  5. selamat berjogging

    model sangat kacak !

    ReplyDelete
  6. taiping kan?

    ko jogging ye
    makwe sure jgn jogging atas katil ye

    ReplyDelete
  7. c) Taman Tasik Taiping..
    Rasa Dr. macam pernah post gambar kawasan ni sebelum ni kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. Tasik Tepeng.

    Wow! Misi tu boleh dikira sbg Azam 2015 ke doc?

    Doc, carrier sy harganya RM359. Peh! Kalau dikenang, mg menggigil satu badan. Tapi tutup mata jelah doc. Demi anak. Itupun bila tgk dlm group FB, ada yang sgp beli smpi lebih RM1k. Huhuhu!

    ReplyDelete
  9. Yang pasti bukan tasik titiwangsa. Bhahahaha. So kiut boboy pose camtu. Rasa nak cubit2 je pipi dia.

    ReplyDelete
  10. Kecuali Taman Tasik Shah Alam, taman tasik 3 tempat lagi tu saya dah pergi. Walaupun tinggal di Alor Setar, saya belum pernah joging di Taman Tasik Jubli Emas kerana di situ pokok-pokok tak banyak lagi, panas sikit.... Saya lebih suka Taman Jubli Perak (Taman Rimba), walau pun tak ada tasik tapi banyak pokok melindungi trek joging..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. hacoooo mana ilang urup k nie..hehe..

      *lake

      Delete
  12. Jawapannya (c). Yeah, lulus dah exam English SPM hari ni. Eh, apa kaitanlah pulak! DZ, ni misi cuti sekolah akan datang ni ya. Nak jogging ke nak posing jek?

    ReplyDelete
  13. handsomenya budak tomei-tomei nie:)
    auntie mieja teka dekat tasik jubli emas, aloq staq :):)

    ReplyDelete
  14. Rasa kat tepeng, pi dulu ada pokok macam ni, comey si boy tu

    ReplyDelete
  15. Yang pasti bukan shah alam kan! kan! kan!
    hehehehe

    Comel lah model tasik tuh. geram nak gomol2! heheehhe

    ReplyDelete
  16. taman tasik taiping ...mmg cantik dan memalam gelap ..hihi

    ReplyDelete
  17. sya masih bru dalam dunia bloggin. Jadi sya mahu kongsi link dgn link blog ini. Sya dah memasukkan link ni kdlm bloglis sya.

    http://pentekan.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. tak mampu nak teka...tapi si cilik tu ensem sungguh

    ReplyDelete
  19. Macam pernah aku pegi ke sini dulu tapi di mana yer??

    ReplyDelete
  20. ala tak dpt nak tangkap le..gambar satu jer..klu titi wangsa dkt dgn rmh knor..biasa juga pergi..
    pergilah kat Frim kepong plk....

    yg pastinya tepi tasik...tomei jer...anak kecil tu

    ReplyDelete
  21. comelnya anak bujang =)
    definately bukan a atau b
    tak tahulah kalau c atau d =)
    dua tempat tu aje saya tak pernah pergi

    anyway, saya membalas kunjungan
    Diari Seorang Mama

    ReplyDelete
  22. Akak vote untuk Taiping jugak, dik...

    ReplyDelete
  23. tak boleh nak teka. nak kata taman tasik shah alam mcm bukan..
    apa yg KY bayangkan..dahan kayu tu seolah nak tangkap budak comel tu..huuh

    ReplyDelete
  24. x boleh nak agak kat mana, senyum dier tu dah overshadow citer lah DD hehehe

    ReplyDelete
  25. Salam Dr.Ini kat taiping saya belum sampai lg tapi aritu tgk kat tv perasan sebab kt sini byk pokok2 besar rendang tak berbuah hehe.Salam perkenalan.ni 1st time I singgah blog you.Jemput datang blog yer semoga terjalin ukhwah antara kita.

    ReplyDelete
  26. D... Taman Tasik Jubli Emas.... sebab balik kampung bini...so tu yg jogging kat situ tu.....ada betul ka?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...