Thursday, October 30, 2014

Happy Birthday Ziyyad



Hari ni 30 Oktober, birthday budak kat atas tu..
Birthday dia yang ke- 6 tahun   :)
Bukan anak ke 6 aku ya, ramai yg terkeliru dgn status kat FB aku pagi ni...hahaha
Nak control yang 3 orang ni pun dah stress kadangkala, kalau 6 orang anak? :P

Malam ni Insya Allah kita celebrate makan makan sifud ya..hahaha ( mommy daddy nya yg lebih)
Sementelah sekarang atuk nenek pun ada kat rumah..
Boleh la celebrate sekali birthday atuk ( 24 Oktober)
Ke mana kita?
Ke Aroma Jeram sudahhhhh

Tahun depan Insya Allah masuk darjah satu dah anak aku..
Dah tua dah rupa rupanya aku..
Hahahaha...

47 comments:

  1. Happy 6th birthday Ziyyad. Rasa sejekap dan besar ye doc.
    Seronoklah malam ni dinner dgn nenek & atok sekali.

    ReplyDelete
  2. happy birthday Ziyyad, born in the same month with atuk & aunty KA jugak hehehe... mg jadi anak terbaik dunia akhirat, ala doc kalau tambah lg 3 jg 6 apa salahnyer... rezeki tu hehehe

    ReplyDelete
  3. hepi besday ziyyad ..semuga menjadi insan yang cemerlang di dunia dan akhirat amiin

    ReplyDelete
  4. Ololololo....comelnya Ziyyad. Dululah comel. Sekarang ni handsome pulak. Moga membesar jadi anak yg soleh. Kumpul doa ni byk2 doc. Heheheheh!

    Jeram? Ok. Saya follow sat g haaa! Heheheheh!

    ReplyDelete
  5. alolo comei sangat nii..
    happy 6th birthday ziyyad..jadi anak soleh ye..

    ReplyDelete
  6. Uwaaa...Ziyyad dah besar...sob..sob...sob... Sekejap sungguh masa berlalu. Eh, akak pulak yang over...hahahaha. Sorry, sorry.

    Ziyyad,

    Selamat Hari Lahir. Semoga akan terus membesar menjadi anak yang soleh, lelaki yang macho dan gentleman, boy yang handsome dan bijak serta yang utama sekali, menajdi khalifah yang cemerlang. Semoga boleh menjadi da'ie yang disegani dan istiqomah berjihad.

    Kepad Mommy dan Daddy Ziyyad. Tahniah kerana beroleh anak yang sangat bertuah ini...

    Ok dik..kalau Ziyyad tak faham, sila bantu dengan translation versi anda sendiri yer...hehehehe

    Ohh, jangan lupa ambik gambar bebanyak kat Jeram. Dengan signboard jalan masuk sekali tau...

    ReplyDelete
  7. Happy besday Ziyyad..moga jadi anak yg soleh..Comey cam daddy..:)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.
    selamat hari lahir ya
    moga jadi anak yang solehin :)

    ReplyDelete
  9. Selamat hari lagi Ziyyad, semoga membesar jadi anak yang soleh cemerlang dunia akhirat.

    ReplyDelete
  10. happy birthday ziyyad..semoga membesar sebagai anak yg soleh...

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah,,
    happy birthday Ziyyad..
    semoga membesar jadi anak yang soleh dan berbakti buat ibu bapa yer..

    ReplyDelete
  12. happy 6th birthday handsome!!!..

    ReplyDelete
  13. hehhehe..eppy besday ziyyad..comel ziyyad..hensem..moga menjadi anak yg beriman dan beramal soleh..amin

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Ziyyad.
    semoga menjadik anak yang soleh~ Amin~

    Aroma Ikan Bakar.. terbaikkkk!

    ReplyDelete
  15. sanah helwah baby ziyyad
    membesar sbgai ulama ye..

    ReplyDelete
  16. Happy birthday ziyyad.. Sebaya kita kan... Hahaha...

    ReplyDelete
  17. wah pergi Aroma Jeram.. peh tu balik lalu pekan Kapar ikut laluan kiri ke Bukit Kapar.. peh tu singgah rumah kitorang pulak.. ;)

    Apa-apapun selamat hari lahir Ziyyad. Moga kuat dan sihat bersama keluarga tersayang.. ;)

    ReplyDelete
  18. Happy 6th birthday, Ziyyad! Serius nama anak-anak DZ ni saya konpius mana si sulung, si tengah dan si bongsu. Nak sebut 'Ziy' je tetiba teringat Zidane 24-7 . Hahaha. Baru 3 dah haru-biru mem kat rumahkan, DZ. Kalau 6 anak lelaki mahu gelap dunia :)

    Dah besar dah Ziyyad rupanya. Tentulah Daddynya pun dah tua, takkanlah makin muda...Hahahah...

    ReplyDelete
  19. Sama dengan birthday suami saya..Agaknya orang yang lahir 30-10 memang comel2 kot..ekekekek

    ReplyDelete
  20. assalams :)

    auntie mieja ucapakan happy birthday utk ziyyad....cute sangat:)

    ReplyDelete
  21. HAPPY BIRTHDAY ZIYYAD...SEMOGA MEMBESAR SEBAGAI ANAK YG SOLEH LAGI BERIMAN...AMINNNN

    ReplyDelete
  22. budak masa dia besar mcm dlm gmbr tu mmg seronok gomoi. hehe. comel sgt.

    ReplyDelete
  23. Selamat hari lahir ziyyad.. moga menjadi anak yg soleh ye ;)

    ReplyDelete
  24. sanah helwah ziyyad...membesar dengn bijak yea sayang :)
    **susah kan control budak kecik...imgine how a teacer become "gorilla" nk control kelas kalau 20 orang budak 7 tahun "menggila" :)

    ReplyDelete
  25. Kalau 6 anak doc baru seri dengan saya, jadi sepatutnya 7 untuk mengalahkan saya...hehehehe.. Tak susah pun bela 6 anak....pening kepala perkara biasalah...

    ReplyDelete
  26. Happy birthday si comel dan atoknya... may Allah bless u guys. Nak tiup lilin atas ketam bercili ker lagu mana ni? hehehe

    *orang jerman panggil daun kesum as "daung kessong" ala kelate hahaha. joking la...

    ReplyDelete
  27. happy birthday ..... semoga menjadi anak yg soleh.

    ReplyDelete
  28. 1st time datnag sini dari Blog Uncle Gedek and done folow sini :) Btw, happy birthday untuk anakanda tercinta .... :)

    ReplyDelete
  29. epy belated birthday ziyyad ensem boy

    ReplyDelete
  30. Salam Jumaat dr, something for u di blog KA tq. http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/10/nasib-3-blogger-bila-ka-jadi-english.html

    ReplyDelete
  31. happy belated besday baby boy!
    6tahun dah dia...

    ReplyDelete
  32. happy bday ziyyad
    mommy daddy jgn lelebey makan seafood plak
    hahhaha
    enjoy ur dinner sekeluarga malam ni

    ReplyDelete
  33. Nak wish kat sini gak..happy birthday ziyyad..

    ReplyDelete
  34. buat ziyyad..moga jadi anak yg soleh auntie doakan..

    ReplyDelete
  35. happy belated birthday abg ziyyad...moga Allah merahmati kamu sepanjang hayatmu..

    ReplyDelete
  36. Rupanya birthday kita selang beberapa hari je...
    Ohh my darling.. Happy Birthday to you.. sorry I lambat wish kat you darling Ziyyad.. (bukan darling kat Daddy Ziyyad yer.. jgn nak perasan.. hahahaha)
    Sampai hati you tak ajak I pergi makan kat Jeram.. Ai sentap dgn you tau darling Ziyyad.. hahahhaha.. nah flying kiss untuk you :))

    ReplyDelete
  37. Selamat Ulangtahun nak Ziyyad. Semoga menjadi anak yang cemerlang.

    Dik oi.. yang anak 6 tu akak ni haaa...!

    ReplyDelete
  38. Wah atuk tu dtg semata mata nak celebrate bezday cucu tu......Sayang tak sayang atuk ngan cucu ek....
    Aroma Jeram tu kat ne ek? Nak gi jugak ar malam ni nak duk sebelah meja, manalah tau org sebelah meja nak belanja sekali haha

    ReplyDelete
  39. Happy born day ziyyad yg handsome.

    ReplyDelete
  40. comelnya ziyaddddd.....semoga menmbesar sebagai anak yang soleh

    ReplyDelete
  41. aroma ikan bakar jeram..ketam telor masin paling sedap.
    happy beleted day ziyyad..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...