Friday, September 12, 2014

Bocor


28 comments:

  1. hahaha... kan...? mmg stress..
    nasib baik budak MC relax je...


    .

    ReplyDelete
  2. kesian budak2 ni nak kene menjawab balik
    ingatkan dah merdeka ye dak
    sekali soalan bocor daaa

    ReplyDelete
  3. Sebab orang yang bertanggungjawab, murid² jadi mangsa. Anak saudara saya calon UPSR. Stress katanya sebab kena jawab balik soalan. Kesian sangat.

    Macam mana boleh bocor? Nampak sangat ada cikgu2 yang tak amanah. Ker sebab nak kekalkan kecemerlangan sekolah. Sebab saya ada terbaca sekolah yg cemerlang akan dapat peruntukan lebih. Wallahu a'lam.

    ReplyDelete
  4. Tertinggal plak *orang yg tak bertanggungjawab

    ReplyDelete
  5. sian kan doc, udahla bahasa inggeris pun kene ulang semula, camne kalu bdk2 tu mmg jjr tak tau pun psl soalan bocor tuh... sian mereka

    zmn skrg makin maju nih makin macam2... zmn kite dulu takde pun kes bocor2 gini

    ReplyDelete
  6. pasti dalang disebaik kejadian tido tak lena..makan tak lalu..sikit hari lagi muka terpampang kat media..

    ReplyDelete
  7. Bila soalan bocor, set seterusnya ialah soalan2 yang lebih susah dari set yang sebelumnya. Dengan soalan2 yang susah, dengan calon2 yang stress dan kecewa, ada kemungkinan kebanyakan dari mereka akan menjawabnya secara cincai. Keputusannya, worst disaster. Nak mengelakkan disaster, mak bapak kena mainkan peranan dengan cikgu2 untuk kekalkan momentum. Akak belum lagi serkup beg kat kepala....tapi Adam dah cakap, dia mungkin akan buat kalau ada tambahan subjek lain pun bocor.

    ReplyDelete
  8. sifat amanah perlu ada di mana saja.

    ReplyDelete
  9. Cuti sekolah kali ini ada keluarga yg tidak gembira
    Lebih sedih yg nak makan angin sebab flight dah booking kena pergi juga
    Tapi di sana kelak satu family asyik fikir lepas cuti kena duduk exam balik.

    ReplyDelete
  10. Manusia semakin hari semakin hilang Intergriti diri...memalukan sungguh...

    ReplyDelete
  11. Salam Jumaat DR...
    ntah lah kan..macam2... integriti hilang entah kemana.. dah tak fikir dosa..
    tapi memang terlampau lah siapa2 yg bocorkan soalan tu..moga mrk di beri hidayah... huhu

    ReplyDelete
  12. Kihkihkih..tergelak saya tgk gambau tuh..

    Kesian budak2 yg amek UPSR..moral down..mental down..semua down..

    ReplyDelete
  13. Tgok gambar nak gelak...tp bila tau bab cerita rasa nak cari org yang sabotaj tu sampai lubang cacing....

    ReplyDelete
  14. ke mana perginya integriti..?
    kesian pada semua calon UPSR tahun ni.. sangat memalukan bila berlaku macam ni..

    ReplyDelete
  15. Hahahaa..dari anak murid ke cikgu pastu ke mak/ayah. Memasing stress. Hoho. XD

    ReplyDelete
  16. Takpe....
    Anggap yg dah jawab tu utk latihan je....

    ReplyDelete
  17. Nampak sangat betapa stressnya budak UPSR, makpak dan cikgu :) Aduh, kalau saya yang kena pun memang stresslah macam ni. Ingat dah nak merdeka je hari Khamis tu rupanya tak habis lagi belajar untuk tahun ni ^_^

    ReplyDelete
  18. Apa yg tak bocor kat msia ni...? Hospital...stadium...ni kan pulak beberapa helai kertas...sngt2 mudah ler nak bocornya...huhuhu...

    ReplyDelete
  19. Di negara luar mungkin perkara seperti ini dianggap pelik. Tapi di Malaysia yang telah banyak melihat perkara-perkara pelik berlaku, ia cuma menambah satu lagi koleksi benda-benda pelik dalam satu senarai panjang yang kerap berlaku di negara tercinta ini....

    ReplyDelete
  20. Nampak....betapa hebatnya penangan bocor.....hehe

    ReplyDelete
  21. Salam
    Kalau negara lain dah ada yang bunuh diri kut...

    ReplyDelete
  22. Susah nak komen, apa yg kita tau blm tentu realiti. Yg tersirat tak sama dgn tersurat. Moga yg jadi mangsa terus kuat tabah.

    ReplyDelete
  23. kesian jer tengok anak2 yang upsr.. tapi tuler tak tau nak komen apa..

    ReplyDelete
  24. baru upsr pun, bukan nak kemana pun
    nak ke form 1 aje pun

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...