Thursday, September 4, 2014

Awek Suapkan Makanan

Dunia maya ini, penuh dengan lambakan ilmu..
Penuh juga dengan tipu dusta..
Maka berhati hati lah..




:P

52 comments:

  1. Hahahahaha. Sian.

    Skang ni macam trending plak makan bersuap ya hahaha

    ReplyDelete
  2. kakakakakakakakakaka.
    adoihaiiiii.. kesian~ sampai terpaksa berlakon.
    nak kan perhatian.

    ReplyDelete
  3. Ekekeke...siannya. Tak der awek lettew nak suap kan.

    ReplyDelete
  4. hahhaahaa..memacam ragam orang skunk nih..

    ReplyDelete
  5. hahaha gini pun ada yer.. tertipu kita..

    ReplyDelete
  6. sanggup buat mcm tu. Confirm takde gf lah tu ….. huhu

    ReplyDelete
  7. Aduhai...tergelak sorang-sorang lihat foto pakcik yang kena suap mknn tu...
    Eeemmm...macam-macam...yg penting bahagia gitu.
    TQ, fren...u made my day...:-)

    ReplyDelete
  8. jiwa tak sihat...terdesak nak tarik perhatian..

    ReplyDelete
  9. hahahaa, ini namanya forever alone...

    ReplyDelete
  10. hahahaha... syian. tapi mmg lawak ar

    ReplyDelete
  11. kihkihkih..kesian die..punye la nak tunjuk die ade gf smp gitu skali gayanye..mcm2 hal la..

    ReplyDelete
  12. nak menunjukkan pada dunia yang dia ada awek tu...

    ReplyDelete
  13. Punyalah penipu!
    Macam-macam ragam..

    ReplyDelete
  14. gigih la nak menyuap diri sendiri haha

    ReplyDelete
  15. kikiki...nilah yg dikatakan forever alone..
    igtkan tajuk entri ni igt de kaitan dengan cite artis tu...silap rupanya..huhu

    ReplyDelete
  16. gelak tergolek cikda.. hahhahaa

    ReplyDelete
  17. hahaahahah tgk pic mule2 tak paham motip tp bile tgk pic last mmg tersembur gelak tau doc...adoi lawak2...tak pasal2 member tanye nape hahahahah...tunjuk entry doc ni ngan dieorg2 bantai gelak...adoi ade gak org mcm ni kan...

    ReplyDelete
  18. hahah...dulu saya pun ada buat entry ni..memula tengok rasa kelakar sanagt..beriya2 mekap tangan dia..

    ReplyDelete
  19. selfie ha..ha..
    ingt cite datin paduka ena td..ops..

    ReplyDelete
  20. Kihkihkih .... lucu dan kesian pula tengok ...

    ReplyDelete
  21. Hahaha! Semata. Dah jenuh kena bhn dgn kwn kot?

    ReplyDelete
  22. haha.. tertipu den.. mmg kreatip sungguh orang ini. =D

    ReplyDelete
  23. hahahahaaa.... kesian laki ni... tringin nak ade awek...tapi takde awek nak.. hahaha... tangan sendiri pun dah cam tngn awek kan, heeee~

    ReplyDelete
  24. Camninya org pun ada..hahaiCamni

    ReplyDelete
  25. keh3.. terdesak sangat sampai nak buat cenggitu... hihihi

    ReplyDelete
  26. penyakit apa la ni
    ini macam pun ada ke
    gila betul la

    ReplyDelete
  27. berapa banyak like dia dapat agaknya kan.. hehehe.. ;)

    ReplyDelete
  28. Zaman saya budak2 dulu ada seorang kawan hantar surat kpd diri sendiri kerana dia tak pernah dpt surat dari GF...kerana dia memang tak ada GF pon...

    ReplyDelete
  29. Wakakaka .. kesian dia forever alone. Tapi bagus gak camni, berdating mengikut shariah ..

    ReplyDelete
  30. Hehe.....dunia mmg penuh pancaroba....

    ReplyDelete
  31. Kesian dia, kihkih! Tapi dia jujur bagitau apa yg dia buat :D

    ReplyDelete
  32. macam ni pun bleh...aduhai..soba yo la...

    ReplyDelete
  33. OMG... inilah kelebihan teknologi sekarang! Macam ni gaya pun ada. Sanggup pulak tu nak buat semua ni. Happy ke kalau berjaya convincedkan orang walaupun tak betul....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...