Wednesday, August 6, 2014

WW: Bye Bye Tesco


30 comments:

  1. Nak kena biasakan pergi raksasa jugak la...

    ReplyDelete
  2. Giant mu tuggu aku datang....

    ReplyDelete
  3. last g tesco adalah 3thn yg lepas, tu pun sbb dpt voucher.. skang mmg shopping kt giant je..

    ReplyDelete
  4. kita ada banyak pilihan kan kan kan

    ReplyDelete
  5. Pilihan ditangan kita. Memang dah lama tak gi tesco.

    ReplyDelete
  6. hehehe...jom! Aeon Big camna? Ble jugak tak?

    ReplyDelete
  7. Bye bye laptop...pc..
    Intel inside...
    Bye bye FB...sib baik aku x de FB.

    ReplyDelete
  8. Aritu pegi tesco nilai, tak meriah je...adakah sbb boikot? Ke tesco nilai mmg gitu.. :)

    ReplyDelete
  9. Compare to Tesco, Giant masih mahal. So kalu kita memilih yang lebih murah dan mampu, boleh kan?

    ReplyDelete
  10. Kakak memang dari dulu hingga kini selalu ke Giant
    Bertahun-tahun dah tak ke Tesco..

    ps: Geramnya tengok adik tu macam dah besar sgt:)

    ReplyDelete
  11. aku ada vaucer raya company bg rm20. berat hati x guna. ckp nga husband camna ni..Rugi!
    dia cakap, kalau g tesco x habis takat rm20..mm
    simpan lagi voucher tu..x pergi, tp syg nk buang..

    ReplyDelete
  12. Ya Giant mahal berbanding Tesco tapi saya lebih suka ke Econsave.....;-)

    ReplyDelete
  13. Bubui tesco..no more midnight groceries shopping..welcome giant..

    ReplyDelete
  14. Dulu kalau shopping barang dapur suka sgt berhabis duit kat Tesco sbb kata suami saya barang tesco lebih murah. Tak tahu la betul ka tak sbb saya tak pernah ambil tahu pasal harga.. klu beri barang main bedal je. Suami sy yang ambil alih tugas shopping barang dapur sbb dia lebih suka beza2kan harga yang mana lebih murah. Tesco pilihan dia. Tapi sekarang.. dah beralih ke LongWan..pun murah dia kata!! hehe Saya oke je,..asal barang dapur sentiasa ada.

    ReplyDelete
  15. Semoga istiqamah dengan jihad kecil kita ni, kan...
    inshaAllah kalau ada support group yg sama2 ada same passion and interest, boleh istiqamah..
    selalu2 la update pasal boikt, biar selalu semua bersemangat!

    Selamat Hari raya! :-)
    Fara Menulis Tentang..

    ReplyDelete
  16. aku shopping kat kedai runcit jek. kekadang kat my Mydin. hehe.. sbb tesco jauh.

    ReplyDelete
  17. Dulu sebelum ada tesco bagai memang giant ni la jadi pilihan. Sekarang semua dah kembali ke giant balik.

    ReplyDelete
  18. Giant mmg tpt kami beli barang dapur dr dulu ... ni baru boikot berhemah. Cari pilihan yg lain ...

    ReplyDelete
  19. Eh, Aeon Big camna? Okeykan.... Kita selalu kasi kaya AeonBig je, DZ. Kalau kena boikot gak, haruslah berpaling tadah ke Giant pulak.

    Budak bertiga ni macam dalam train nak balik raya pulak feelingnya :)

    ReplyDelete
  20. Bulan depan bila isu Gaza selesai ramailah yg serbu Tesco balik. History repeats itself...
    Yang susah orang nak boikot ialah Astro walaupun pihak pengurusannya dah mengaku beri projek kepada syarikat yang berpengkalan di Israel......

    ReplyDelete
  21. ke ong tai kim je la pas ni noks

    ReplyDelete
  22. iyolaah..sama samalah kita bai bai tesco...jom kita ke econsave...murah sikit dari giant

    ReplyDelete
  23. lama dah tak ke tesco..walaupun barang lebih murah..

    ReplyDelete
  24. Alahai selalu mmg shopping kat Tesco.....huhu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...