Monday, August 11, 2014

Terima Kasih Kak Mas

Bulan puasa dah habis..
Raya pun dah setengah bulan dah..
Jadi bisnes wife aku pun dah berjalan macam biasa..
Hari ni dan esok dah wife aku mengajar tiramisu cupcakes & nasi ayam hainan :)

Products macam macaron & cakes dah start jual macam biasa sejak minggu lepas..
Malam tadi, wife aku jumpa customer..

Customer order 24 macaron, 2 unit mini red velvet & seunit cheese leleh..

cheese leleh

24 biji macaron

Rupa rupanya..
Customer wife aku tu ialah silent reader blog ni..
Kak Mas namanya..kata beliau, selalu jugak baca blog ni..
Hihihi..
Terima kasih ya Kak Mas sebab membeli product Dreamy Treat Bakery Studio..
Kalau sedap bagitau kawan & belilah lagi, kalau ada komen bagitau kami  :P
Terima kasih jugak sebab jadi silent reader blog saya ni...hihihih..komen la kat blog ni..:)

Setelah hampir dua bulan aku & orang2 kat rumah tak makan cheese leleh..
Maka wife aku buatkan la jugak specially designed giant cheese leleh, alang alang buatkan order customer sekali kan....:P


Kepada yang nak order / belek belek product / nak belajar bakery dan pelbagai ( nasi ayam hainan, nasi arab, frozen foods)..boleh la ke:


atau

http://www.dreamytreat.blogspot.com  ( tak sempat nak update lagi kelas2 yg dah wife aku buat)

atau call/ whatsapp aja la  Fiza  013 3650783

31 comments:

  1. ALHAMDULILLAH....semoga rezeki fiza dan kamu bertambah meriah dan diberkati allah selalu..

    ReplyDelete
  2. Dah boleh jadi model iklan ni!

    ReplyDelete
  3. wah...cheese leleh yum yum....

    ReplyDelete
  4. gulp!!! teliyooo 18 kali....

    doc karipap mmg tak amik ordrer dah ke...ari tu xsempat rase lepas fiza call cakap ade hal takle deliver..... teringin bebeno nak rase karipap frozen tuh...leh wat stok kudap2 kat umah gak..senang nak gune goreng jeee hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amik...sorry lupa nak bagitau..hihihih..
      Mmg fiza akan buat delivery lagi sekitar Putrajaya/ Bangi..
      Nanti saya atau Fiza bagitau yerr...

      Delete
    2. Cepat sket bley? Ngan macaron den ye!
      Bluwekkkkk

      Delete
    3. And tester for cheese leleh bahaha
      Ayat psiko dan harap2 bkn ayat nk dpt penampo

      Delete
  5. Kalau dekat dengan kk ni dah lama aku order cheese leleh tu ..... tak sanggup meleleh air liur tengok model tu makan ..... :)

    ReplyDelete
  6. cisleleh~~~

    cantik makarun berkaki.. comel modelnya...

    ReplyDelete
  7. Tengok Ziyyad makan menggoda betul:)
    Memang sesuai jadi duta product keluaran Dreamy Treat Bakery..

    ReplyDelete
  8. Dapnye... dekat tapi rasa macam jauh je lokasi tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  9. Aduhai terliur tengok cheese leleh ni. Kalau budak bertiga ni jadi model produk MamaZZZ, memang larislah rasanya, DZ.

    ReplyDelete
  10. Nyummy tul tengok cheeseleleh tuh.. hmmm...

    ReplyDelete
  11. maka meleleh2 jugak la air liur saya nie..adehhhh..

    ReplyDelete
  12. acik pun terleleh air liur nengok ziyyad mkn tuh...

    ReplyDelete
  13. macaron tu sangat menggiurkan!
    sedapnyeeee.

    ReplyDelete
  14. alamak meleleh air liur tgk cheese leleh leleh tu...

    ReplyDelete
  15. Terliur tengok, kalau berada atas meja makan rumah saya sekejap lagi bagus juga, boleh buat buka puasa utk habiskan saki baki puasa enam....

    ReplyDelete
  16. bestnya kalau kita berjiran..mesti selalu dapat kek..heheheh..

    ReplyDelete
  17. Kota Damansara boleh mai hanto dak?

    ReplyDelete
  18. Kalu boleh hantar, insyaAllah market bagus sini. Staf ramai, boleh la kita tolong promote.

    ReplyDelete
  19. nak oder yang cheese dia tak leleh boleh?!

    ReplyDelete
  20. wahhhhhhhh sedapnya. Doc, saye boleh makan cheese tak? Produk2 cheese yang ada dekat cake ke. teringin hehehe

    ReplyDelete
  21. As-salam DZ,

    Alhamdulillah.. rezeki.. semoga terus success bisnes fiza.. aduhai.. meleleh tgk cheese leleh tu.. sedapnya..

    ReplyDelete
  22. Senang bila laki bini ada blog nikan hehe....
    Free promotion ....macaroon tu nampak menggiurkalah DZ...
    comel model kek leleh tu

    ReplyDelete
  23. Sedapnya! Kalau order. beli by post boleh? hehe

    ReplyDelete
  24. Alhmdulillah..
    rezeki kan..

    MJ pun tengah berkira2 nak berenti kerja untuk buat macam ni.. :)
    sebab macam minat masak2 gini..hehee

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...