Tuesday, July 22, 2014

Rambut Raya

Semalam, akak ipar aku bawak anak anaknya & anak anak aku gi gunting rambut

Ala ala rombongan gunting rambut la ni..

1st time si Zayydan gunting rambut..mengikut laporan, elok aja dia duduk diam masa amoi tu gunting...hahaha

Tadaaa!!!

Sekali 5 orang gunting rambut berjemaah...semua rambut pacak!

36 comments:

  1. hahaha sepesen je semua.. raya ni boleh lah jalan dari satu rumah ke satu rumah kutip duit raya yer adik2 :D
    tapi rumah Kak Zaza jangan datang tau.. hahahhahha

    ReplyDelete
  2. pengalaman pertama potong rambut ramai2.
    kat sini RM 3 sekepala je

    ReplyDelete
  3. Wah rambut raya.. fesyen terpacak tahun ni ye ZD..
    Elok jer sikecik tu duduk diam jer :)

    ReplyDelete
  4. hahaha.. comel je dorang ni semua.. dak Zayydan rileks je.. eemm.. mungkin sebab mommy and daddy takde kot.. kalau nangis nanti takde orang nak pujuk.. ;)

    ReplyDelete
  5. comel sangat zayydan niiiiiii geram

    ReplyDelete
  6. dah nama pun berjemaah... pukul rata juga la fesyennya...

    ReplyDelete
  7. Comelnya zayydan. Elok jer dok diam. Handsome dah memasing.

    ReplyDelete
  8. ceria sangat semuanya... heheheee.... selamat hari raya anak2... ;) ..

    ReplyDelete
  9. Tomeyynya semua... tomeyy..hehe..
    Wanie follow sini..jom follow balik kalau sudi ye.. :D

    ReplyDelete
  10. Muka suci! Hahahaha! Comel gila kekanak sekalian!

    ReplyDelete
  11. Styloooooo tuuu...Akk tau ko pun cam teringin kan nak rambut pacak cam ni....

    ReplyDelete
  12. Hari raya punya style eh...semua lelaki!

    ReplyDelete
  13. cutenesssss overloaddddd memasing...;)

    ReplyDelete
  14. kalau botak pun lagi comel ni. tak percaya, cuba la...

    ReplyDelete
  15. Alahaiiii.. comey sangat semua..
    hensem sangat rambut raya~

    ReplyDelete
  16. Wahhh pegi saloon. Ingatkan pegi kat Barber.

    ReplyDelete
  17. amboi pesen....! pacak sesajer! hahaha!

    ReplyDelete
  18. Hahaha... dah namanya gunting berjemaah, fesyen rambut pun sama jek semuanya. Eh, mana sorang lagi anak DZ tak join venture sekali ke?

    Bagus, bagus...nanti boleh pergi beraya rumah orang secara berjemaah. Kalau tuan rumah tengok pun tak sampai hati tak nak bagi duit raya RM5 sorang :)

    ReplyDelete
  19. wah geng rambut pacak..... hemsemmmm

    ReplyDelete
  20. Kirim salam kat hair styler tu... ada pautan fb dia...?

    ReplyDelete
  21. Hoih...rambut trojan for raya...errr bapanya trojan jugak ke?

    ReplyDelete
  22. wahh..semua fesyen rambut pacak..

    ReplyDelete
  23. gigihhh akak ipar bawak semua sekali keluar?kagummmmmmmmmmm!

    ReplyDelete
  24. kata sepupu kann... x pacak x leh jadi geng gituu...hihihi

    ReplyDelete
  25. alolololo hensem2 hahhhh!! rambut raya gituuu hehehehe...

    pandai si kecik tu dok diam...tingat dayyan mase kecik2 dulu...papanye dok pangku sambil amoi potong rambut...

    ReplyDelete
  26. geng rambut pacak nih. selamat hari raya doc.

    ReplyDelete
  27. Ucap Salam Aidilfitri , mohon salah silap dimaafi,
    Terkadang kita bicara dan menitip kata, Yang terkadang mengguris rasa, Walau menyepi seketika, Ingatan itu tetap ada. Terima kasih terus menyokong KA , Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari KA sekeluarga

    ReplyDelete
  28. alo..lo..lo... hensem2 semuanya.. geng rambut pacak.. haha.. kami pun bawa hero sorang tu gunting rambut semalam..:)

    ReplyDelete
  29. Hehehe semua sepesyen je rambut ... so cute ..

    ReplyDelete
  30. Happy pulak tu diorang kan...hahahaha

    ReplyDelete
  31. Alolo..cumil nye zaydan kena gunting rambut!

    ReplyDelete
  32. Rambut Raya anak2 stail pacak, yg si-ayah pula bagaimana... pacak juga ke..?

    ReplyDelete
  33. Lebik kurang je muka semua. Hehe. Masih pacak!! ?

    ReplyDelete
  34. Salam....
    pergh.............................
    pacak tu........
    aduhai...yang penting anak-anak sihat......

    Salam syawal dari TA sekeluarga....
    maaf andai ada terkasar bahasa sepanjang komen-komen yang di berikan di blog ini....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...