Monday, July 7, 2014

Karipap Pusing Frozen

Iklan sat naaaaa  :)


Tak perlu ambil risiko beli karipap mahal tapi tak sedap di bazar Ramadan

Frozen Karipap Pusing keluaran Dreamy Treat !!!
Ada sardin, ada ayam...
RM6.50 utk sepeket ( 12 biji karipap)...
Minimum order 2 peket ( 24 biji)..





kulitnya krap krup ranguppp...:)

Halalan toyyiban, dibuat dgn penuh kasih sayang..
Menggunakan sardin Ayam brand, bukan sardin murah
Kulitnya Insya Allah masih rangup walaupun lepas 3-4 jam goreng...

 sepeket ada 12 biji karipap


COD @ Setia Alam / Shah Alam Seksyen 7/ Klang Sentral
COD @ Bangi ( lokasi akan diberitahu kelak), tapi hanya hari Ahad ya. Selalunya meet up di stesen minyak berhampiran Hospital Pakar An Nur Bangi tu..
Maaf, tak boleh di pos sebab ia frozen produk.


UPDATED:

COD @ Bangi hari Ahad 13 Julai di perkarangan Masjid Al Hasanah Sek 9, Bandar Baru Bangi..
Apa apa hal / nak order, boleh call / wassap  Fiza  @  013  3650783

32 comments:

  1. Nyummy nyummy teringin betul hehehe

    ReplyDelete
  2. adoi teringin tgk karipap pusing!

    ReplyDelete
  3. ingatkan karipap kartun frozen.. hahahhaa
    rupanya karipap sejok beku...
    ok nanti I dtg klang rumah my sis I order yer ;D
    atau I kirim je dari my sis

    ReplyDelete
  4. sedap..saya suka makan karipap pusing..

    ReplyDelete
  5. Alaaa...tak boleh pos ke?
    Dah terbayang2 senangnyaaaa kalau ada orang datang beraya kat rumah.

    ReplyDelete
  6. tak sabarnya nak makan, favourite tu karipap sardin

    ReplyDelete
  7. Kita jumpa lepas Raya la eh?

    ReplyDelete
  8. kalu edy msh keje kt site shah alam boleh la oder ngn bini doc karipap pusing nih... tp takpe, nsb lah dana pun rajin bt epok2 tp takde pusing2 lah... comfirm sedap dr beli kt bzr yg kadang luar je bsr isi tarak hehehe...

    ReplyDelete
  9. Shah Alam seksyen 7 tu mana port? Contact?

    ReplyDelete
  10. Alamak, kalau boleh pos dah tentu saya letak order sekarang jugak! Sedapnya..frozen pun frozenlah. Nak tunggu buat sendiri, tunggu bulan jatuh ke ribalah nampaknya.

    ReplyDelete
  11. untungnya la hai ada orang pandai masak dalam rumah....

    akak malam ni nak bawa anak dara makan chicken chop 4 ringgit kat gerai tepi jalan...dia request dari malam tadi..

    ReplyDelete
  12. cop....cousin saya penah beli red velvet online, dan hantar pakai pos..
    katanya ada servis pos by hand..

    ReplyDelete
  13. Untunglah mereka yg tinggal di sana ada peluang membeli..

    ReplyDelete
  14. psstt: mak budak nak beli.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. Jauhkan lah sikit Jarak COD tu doc...Sg Buloh, Damansara, Petaling Jaya...Dah menelan air liur ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi..akan datang..Insya Allah...kalau ramai org Sg Buloh / Damansara yg order

      Delete
  16. tak sabar nak rase ni doc.... jumpe wife doc ahad ni key!

    ReplyDelete
  17. Dr...stesen minyak petronas tu ker? Rasa mcm nak order jugak lah. Nnt saya wassup trus kat wife dr lah ☺

    ReplyDelete
  18. sayangnya dok jauh...susah nak jumpa yg kulitnya kekal ranggup lps di goreng...biasanya jadi lemau ja.

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. takpa..Insya Allah akan selalu gi Bangi kalau ada order :)

      Delete
  20. camne nak oder?akak dok sek 7..

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak call wife saya Fiza @ 013 3650783...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...