Thursday, July 10, 2014

iPhone 6

Mommy & daddy pun tak pakai henfon epal tau..
Pakai henfon cap ayam aje...

Hadiah hari raya utk Ziyyad & Zayyan...

All new iPhone 6...Ambik pakej Maxis..talk time unlimited, hingga habis bateri. Tak tarik aerial tu, takleh berkomunikasi tau.

43 comments:

  1. Wuiiyooo....zaman sudah semakin canggih!!! Smartphone + walkie talkie. Mana nak cari gabungan teknologi gitu...

    ReplyDelete
  2. hello..Ziyyad..Zayyan..nak mintak no hp boleh..:)

    ReplyDelete
  3. Perghhh akak tengok dah macam radio pun ada.. siap ada arial tu... canggih betul budak2 zaman sekarang punya hadiah...

    ReplyDelete
  4. Acer bg mak no tipon budak2 comey tu hah..senang nak contact2 nnt. Thihihi

    ReplyDelete
  5. Hahahahahaha nak nombo tipon boleh????

    ReplyDelete
  6. anak ku Luth..kalau gmbr x gerak bila dia touch.. dia lempar phone tu..
    yg ni boleh gerak tak?
    nk beli jgk..

    ReplyDelete
  7. Eh, nak beli jugalah untuk anak-anak! Beli kat black market mana ni, DZ? Pasar karat ke? Hahaha....

    Canggih hadiah raya budak-budak zaman sekarang ni. Tak cukup dengan duit raya, dapat I-phong lagi hah.... Tingginya arial, agak-agak sepanjang perjalanan balik kampung nanti ada tak line maxis ni ....

    ReplyDelete
  8. hahahaha....walkie talkie? ke dario? hehehe

    ReplyDelete
  9. Ini yang mula main sorang duduk bilik sebelah, sorang lagi bilik sebelah...
    Untunglah anak-anak sekarang kan:)

    ReplyDelete
  10. mana beli.... nak jugak lahh....

    ReplyDelete
  11. Fuiyyo! Siap ade antenna tu! Hahahahaha! Nak jgklah.

    ReplyDelete
  12. panjang antena tu
    line clear kihkihkih

    ReplyDelete
  13. MULANYA NAK TENGOK APAKAH IPHONE-6 TU,TAPI TIBA-TIBA TERGODA TENGOK WAJAH HENSOME HEADER alwaqiahalmulk.(sori tertekan caplock.)

    comel sangat.mesti mak ayah suka sangat tengok muka dia.

    ReplyDelete
  14. Huhuhuuu...kita nak beli jugak satu set bagi husband satu akak satu.

    ReplyDelete
  15. amvoiii amvoiii amvoiii kecik2 dah berepal 6 yer...ayah korang punya tajuk...buat kita nak terjah jer N3 dia...

    ReplyDelete
  16. hahahah, epal? eh, kalau bagi budak2 tu pakai walkie talkie pun ok jugak kan.

    ReplyDelete
  17. kau hado.. kehkehkeh..
    untuk dak tecik takde ke.. ;)

    ReplyDelete
  18. hehehehehe.. untunglah..
    kecik2 lagi dh ade henpon~
    lepas nih ramai lah aweks mintak nombor tepon. hehe

    ReplyDelete
  19. Adakah ini radio transistor?

    Bijaaakkkk....bijakkkkk...

    ReplyDelete
  20. kihkihkih..tanjat saya...hahahhaa..

    comel jerk ipong pun ade walkie talkie...hehehe

    ReplyDelete
  21. ahahhaa.. canggih nya adik beradik ni..siap HP epal lagi..kihkih

    ReplyDelete
  22. Macam best jer iphone6 nih ☺☺

    ReplyDelete
  23. bola satu kepada bola dua. over..

    ReplyDelete
  24. Kelasss..kecik2 dh pakai ipong tauu...hehe

    ReplyDelete
  25. Amboiii mau berderet aweks tuh...!

    ReplyDelete
  26. hahahahaha..... kerlassss hp anak ko dok. sentap aku tgk... hehehe

    dok, aku tak makan tak pe lagi, tak kena neskepe tu aku lembek taoooo

    balik kang jalan mcm kura2 la nampaknye...

    ReplyDelete
  27. antenna tu buat garu belakang... haha

    ReplyDelete
  28. Hehehe...janji nama dia iphone!

    ReplyDelete
  29. Tiba2 teringat radio transister kecil dolu2 zaman kocik2 ...pernah tengok sepupu usung sana sini...haha...

    ReplyDelete
  30. Tu dia...panjangnya antenna i-phone tu, mesti coveringnya bagus, agaknya nak call ke Kutub Utara pun sampai...hehehehe...

    ReplyDelete
  31. tudiaaa.. anak lelaki biasanya kreatif.. jgn diorang main pedang dengan antena henpon tu sudah.. hahaha...

    ReplyDelete
  32. hahaha.. macam comeh jek hp berantenna.. hehee

    ReplyDelete
  33. pergghhh.. canggih.. kene pantau selalu anak2 main hp ni..

    Jemput Join Jika belum join.. "Segar bersama Fresh Care dan Safe Care Giveaway by EJulz"

    ReplyDelete
  34. Panjangnya antena...mesti laju yang amat internet..:-):-)

    ReplyDelete
  35. Tu dia....hensem gak ni...dalam hutan pun leh dpt line ni....

    ReplyDelete
  36. http://www.twodollarclick.com/earnBanner.php?username=jo363777

    ReplyDelete
  37. http://www.twodollarclick.com/earnBanner.php?username=jo363777

    ReplyDelete
  38. http://www.twodollarclick.com/banners/banner1.png

    ReplyDelete
  39. http://www.twodollarclick.com/banners/banner2.png

    ReplyDelete
  40. http://www.twodollarclick.com/banners/banner3.png

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...