Wednesday, June 11, 2014

WW: Panda


30 comments:

  1. Wow....grand gitu majlisnya ... siap cari sukarelawan lagik......

    Doc.. entri Walai Tokou dah up...sudi2kanlah membaca :)

    ReplyDelete
  2. Ya Allah! ada majlis juga??? ermmm... no komen..haha

    ReplyDelete
  3. jaga kanak-kanak sekolah..best jugak tuu

    ReplyDelete
  4. Pandanya dah sampai baru nak nak cari org..

    ReplyDelete
  5. Nasib baik tak pergi Zoo dua minggu lepas. Rupanya Panda belum boleh menunjukkan muka cutenya. Ingatkan nak cari sukarelawan untuk jaga Panda, jaga budak sekolah rupanya ... Mak-mak, bapak budak pun nak kena jaga ni takut digomolnya panda yang cute nih...

    ReplyDelete
  6. panda busuk tak..? hahaha...

    benda dah ada.. diorang patut panda panda gunakan peluang ni untuk memperbanyakkan aktiviti kat zoo negara supaya lebih ramai pengunjung.. dengar kata keadaan di sana teruk..

    tapi tak tau la sbb sebelum panda sampai aritu company pakcik saya dapat tender upgrade zoo negara.. so hopefully dah berubah wajah.. :D

    ReplyDelete
  7. wowww...kelas ko panda...siap ade grand openning lg tau =)

    ReplyDelete
  8. High Class ko Panda Walupun ko China Citizen.....Malaysia oh tanah air ku..Tanah tempat tumpah darah ku..Lagu patriotik sgt ni Doc...Motip???....

    ReplyDelete
  9. nak jadi tukang conteng muka panda, aci ? :)

    ReplyDelete
  10. Bertuahnya dilahirkan sebagai panda, tinggal di banglo ++RM20 juta, penganut agama yang percaya dengan kelahiran semula tentu berdoa dilahirkan sebagai panda dalam kelahiran akan datang...hehehehe

    ReplyDelete
  11. Kalau pakai kostume panda, uncle ndak, la...

    ReplyDelete
  12. salam......
    Panda....bertuah....



    Terima kasih atas lawatan dadyzyat...
    maaf lambat sampai..atas kekangan masa dan....mood yang kurang untuk bw..


    P/s..
    Doktar kata....
    banyak nak tulis di sini...
    macam-macam ada... pe pun...
    Doa dari dadyzyat.....semoga bonda TA dipermudahkan segala urusan dan di limpahkan rahmat Oleh NYA...

    Terima kasih...

    ReplyDelete
  13. nak volunteer tukang mandi panda ade tak doc hahaahahaha

    ReplyDelete
  14. perlu sukarelawan..tapi bayar jutaan...

    ReplyDelete
  15. Bos besar tak luluskan cuti tarikh tu.. mehmehmeh..

    ReplyDelete
  16. mungkin dpt tgk free kot time tuh.. hehehe

    ReplyDelete
  17. Tukang gosok gg panda pun cambesttt.asal xdek offer.hoho

    ReplyDelete
  18. nak jaga panda boleh tak agaknya erks

    ReplyDelete
  19. best juga jadi sebahagian dari program ni, tapi weekdays la plak

    ReplyDelete
  20. x mau la...dapat sijil je kot..kot2 dapat 5k ke..nak gak fikir...heheheheh

    ReplyDelete
  21. Kat rumah ni pun banyak lagi panda nak urus hehe

    ReplyDelete
  22. bro..
    lepas raya kita geder-geder ramai-ramai sukarelawan zoo macam yang ahkak buat hari tu nak!!??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...