Saturday, May 24, 2014

Otak Tak Center

Macam biasa, only in Bolehland  :)

kalau nak mati, makan 10 bungkus sekaligus..kah kah kah



ps: kalau berminat nak lihat koleksi Bolehland aku, search la entry entry yang berlabel " Bolehland" 

23 comments:

  1. ini jenis ubat tak berlesen ni

    ReplyDelete
  2. Ada yang jual ada la yang tukang beli kan doc

    ReplyDelete
  3. baru saya perasan rupanya banyak juga cerita bolehland

    ReplyDelete
  4. Otak kat lutut...tak center la tu...

    ReplyDelete
  5. sesunggohnya nak sangat tahu sape yg membelinya...

    ReplyDelete
  6. 'gila babi' tu sebenarnya penyakit apa? Sensitif bila ternampak perkataan babi ni lately..hahaha..

    ReplyDelete
  7. Pendek kata ubat ni memang lengkap...macam2 ada dalam satu ubat. "Otak tak centre"..dah lama tak dengar ungkapan ini, satu lagi "mereng"..Agak-agak pengeluar ubat ni otaknya centre tak....?

    ReplyDelete
  8. eluk bagi pesakit kat tanjung rambutan tu mesti otak diaorg jadi centre balik kan :P

    ReplyDelete
  9. apa2 hal, kena cari tanda halal dulu ni...

    ReplyDelete
  10. Haiyooooo..ini mcm jenis ubat pun ade???..kihkihkih..

    ReplyDelete
  11. adoiii mcm2 cara org nak meniaga ni kan doc.... promot tak mo kalah.... mcm2 janji di bagi.... bahaye laa skrang nie.... kang salah makan tak pasal2 binasa badan....

    ReplyDelete
  12. Kah kah kah..otak x center pun boleh diubati ngan ubat ni eyh? Isk...mcm2 sungguh!

    ReplyDelete
  13. kahkahkah
    lepas makan
    otak terus center

    ReplyDelete
  14. hahaha giler babi punya ubat..

    ReplyDelete
  15. Kalau ada gak yang membeli memang sah lah otak dah tak center lagi...hehehe...

    ReplyDelete
  16. Otak tak center penyakit apa? Hahahahhaha

    ReplyDelete
  17. err...
    space occupying lesion?

    ReplyDelete
  18. Baca iklan tu sambil gelak2...

    ReplyDelete
  19. hahahahaha..aduhaii....penyakit otak tak center...Doc dulu ada study ke subject ni...

    ReplyDelete
  20. 1 bungkus sederhana, 2 bungkus serious, 3 bungkus memang gol ler kalau cam ni. Ini baru namanya tak faham bahasa - memang tak faham cara-cara nak mati cepat seperti yang tertera nih!

    ReplyDelete
  21. Untuk gila babi? Hahaha... Makan la cadbury.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...