Tuesday, May 6, 2014

Monopod

Selfie..
Melambak seller online jual monopod..
Ada aku kisah?


a homemade monopod, using my existing tripod! hahaha

47 comments:

  1. the best monopod everrr..hehehe..

    ReplyDelete
  2. Thorrbaikkk. Monopon versi baru ☺

    ReplyDelete
  3. hahaha pon boleh lah...janji hado :p

    ReplyDelete
  4. kerlassss ko doc.... ni namanyer monopod multifuction hehehhe

    ReplyDelete
  5. mana gambar selfie dengan monopad tu?

    ReplyDelete
  6. Hahaha tok lebai dan 3 abdulnya sedang berselfie :))

    ReplyDelete
  7. Selfie dengan DSLR mau lenguh kalau lama2 kan :)

    ReplyDelete
  8. hahaha..betul2 natural monopod ni Dr... selfie yg mantap...hahaha
    Dr sy ada jawab soalan Dr disini..(kot2 nak baca) :)
    http://atieyusoffamily.blogspot.com/2014/04/tentang-felda-sahabat-resort.html

    ReplyDelete
  9. yang ini mmg terbaiklah doc hehehe

    ReplyDelete
  10. eh kenapa tak guna self timer atau remote je.. hahaha.. gigih nak jugak hold tripod tu..

    ReplyDelete
  11. ingat baru nak tumpang buat promo jualan monopod Atikah …… hahaha

    ReplyDelete
  12. Hihi... betullah sama aje hasilnya.

    ps: adik tu pun boleh tahan ikut abang-abang nak possing sama:)

    ReplyDelete
  13. Hihihih... ono dah jd tri.. yg penting pod hahaa

    ReplyDelete
  14. menjawab soalan : skrg ni sufiya 4 thn lebih..bln 10/2014 ni masuk 5 thn..

    ReplyDelete
  15. kahkahkahhh!!!

    meh ambik lens 18-200 ahkak ..sambung kat kamera tu..
    keluau biseps !!

    ReplyDelete
  16. hahahaha.....dah aku katakan, apa kelas monopod....:D

    ReplyDelete
  17. hahahaha...Doc kalau buat kat luar kawasan ni mau kene gelak ni Doc..tp apa ada hal kan...ader Doc kisah ..yer dakkkk...

    ReplyDelete
  18. Salam doct,

    Ini mmg lawak la.doct ni kelakar!

    ReplyDelete
  19. hahaha.. semua cool melayan daddynya.. nak pulak dak tecik tu.. ;)

    ReplyDelete
  20. Mono[od homemade pun apa kisah.. yang penting kamera gempak... orang lain guna hp je..

    ReplyDelete
  21. Monopod yg sangat kreatif.... :)

    ReplyDelete
  22. hahaha...kreatif sangat ni doc, tapi ada aku kesah hehehe

    ReplyDelete
  23. banyak kali selfie mau lenguh habis tangan ...mau MC lg .haha..

    ReplyDelete
  24. hahhaha ni btol2 rare nye monopod ni =p

    ReplyDelete
  25. cemana self timer ke tu/ hahaha... kretif doc.

    ReplyDelete
  26. bila perhatikan betu;-betul...lor tripod dijadikan monopod...hebat...hehehe

    ReplyDelete
  27. Psst Doc, tumpang lalu yer. Fieza, if I was at your place, I would do the same too. A very beautiful moment to be pictured. Tahniah for a beautiful family.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...