Thursday, May 1, 2014

Ian Thorpe

Siapa tak kenal sensasi renang Australia, Ian Thorpe?
Nak jadi macam beliau, kena latih sejak awal..sejak kecil lagi..

jom adik, kita gi swimming kat beach 

jangan lupa stretching tangan tu dik..kalau tak nanti cramp..

abang pergi la dulu..

ha ha ha ha...yeyen takut air la sebenarnya!

ok...dah penat swimming 3 jam..

lagi 18 tahun kalau rajin swimming, dapat lah ziyyad body macam abe thorpe ni..hahaha





sebenarnya...

kita swimming kat sini aja...


berendam rendam dgn sponge bob kat Casa Titik   :P

19 comments:

  1. Abang dan adik..muka hampir sama, seluar pula memang sama dan hati sama-sama happy....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pak Lang, tu yang saya pernah tanya DZ dulu. Depa ni kalau pakai baju mesti nak pakai yang sama. Hehehe.

      Delete
  2. Cutelah dua beradik ni......kalau tak seorang kecik, mungkin orang akan ingat kembar je.....:D

    ReplyDelete
  3. wahhh dah besar dah abg!rase mcm baby baby lagi haritu..

    ReplyDelete
  4. Nak pulak dia ambil gambar tak pakai baju si Ziyyad.

    ReplyDelete
  5. cet
    matik2 aku ingat mandi kat pantai
    kalau anak aku mmg pool ajelah
    pantai tu derang suka, suka main pasir la
    comelnya yeyen ni kan
    ziyyad dah tak comel sebab dah besar hahahhaha

    ReplyDelete
  6. kompom ziyyad x sabar menunggu umurnya 18 taun... hehehe

    ReplyDelete
  7. Seksi u...ahahhaaaaa...

    DZ nanti depa besar mesti depa malu tengok gambar seksi dalam blog daddy...

    ReplyDelete
  8. Baruuuu nak tanya mana gambar swimming 3 jam nya... Hahahahha...dah sampai Cherating rupanya.

    ReplyDelete
  9. terkejut jugak tadi.. ingatkan betol lah Ziyyad mandi laut..
    mandi pool upernye! hehehehe

    ReplyDelete
  10. Salam ukhuwah dady ziyyad ,

    Akak tertipu rupanya... ingatkan betul jer hero dua orang tu mandi laut rupanya kat pool ajer ye :)

    akak follow U #706 jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    ReplyDelete
  11. suka tengok riak muka 'yeyen takut air sebenarnya..' hehehe..

    ReplyDelete
  12. tapi jangan boh tatu ostolia okay..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rai, kalau boh tatu mesia okay kot?



      Hahahaha.

      Delete
  13. rentung gak budakbudak ni karang!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...