Wednesday, April 16, 2014

3 Anak Bujang

Tengok gambar Beckham dan anak anak bujang nya..


Masa ni, anak bujang baru dua orang..

Sekarang dah 3 anak bujang..
Paling sulung 6 tahun, yang tengah 3 tahun..bongsu 9 bulan dah.

Ada rezeki, umur panjang..
Lagi 5- 6 tahun nak posing dengan 3 bujang aku..
Pakai kot / tuxedo..

:
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;
;

Maknanya..

Ada masa 5 tahun lagi la nak build body macam Beckham !
Kah kah kah

31 comments:

  1. beckham ada jenama sendiri. doc pun kena la buat jugak. tapi bukan produk macam terlajak laris tu. heheee...

    ReplyDelete
  2. kejam tak kalau nak gelak jugak..???

    ReplyDelete
  3. Saya ada 6 anak bujang, kadang-kadang bangga juga dapat score gol melebihi dari yang mampu dilakukan oleh Beckham.... hehehehe..

    ReplyDelete
  4. Cabaran untuk diri sendiri tu... :)

    ReplyDelete
  5. ai is jatuh cinta dgn beckham dari world cup 2006 yg dia kene red kad pasal angkat kaki kene player tuh...hehehe...

    ReplyDelete
  6. inshallah doc .. mesti boleh punya..kuatkan semangat yakin boleh
    nanti mesti lg ensem dr beckham

    ReplyDelete
  7. Pakai baju melayu la...Bekham confirm tak leh tiru punya...

    ReplyDelete
  8. tampal gmba beckham kat dalam bilik buat motivasi!

    ReplyDelete
  9. Wakakkaaaaaa...tapi tak salah pon berangan!

    ReplyDelete
  10. lps 5thn, sila tepek gambar kat blog ya... :D

    ReplyDelete
  11. I is Jeles and sensetip with "Anak Bujang" ni Doc..sbb i is with 3 ANAK DARA...huaaaaa..tp boleh jugak nnt Doc..tp lain sikit la..
    Mak mertua with 3 Menantu lelaki...ok tak Doc.....

    ReplyDelete
  12. lepas 5 tahun link kan sekali entry ni kat entry '3 anak bujang' tu nanti.. hehehe..

    ReplyDelete
  13. cepat2 jadi cam david beckham...
    uuuu yo akak tak kenal pulak nanti...

    ReplyDelete
  14. Boleh..... Setia Mall setia menunggu.. kakaka

    ReplyDelete
  15. ahahha... InsyaAllah 5 tahun lagi DR posing mcm Beckham tu ya...:)

    ReplyDelete
  16. anak2 bujang doc lbh hensem dari anak2 beckem tu hehe

    ReplyDelete
  17. banyak masa lagi.. mesti sempat punya.
    Cuba bayangkan......... Dr with 6 pack abs... Peeeerrgghh!

    ReplyDelete
  18. hahaha..nk build body cm Beckham tu klakar..tp we support u..caiyok caiyok kihkih

    ReplyDelete
  19. Boleh doc..bergambar dengan bujang yang encem

    ReplyDelete
  20. kemon doc..u can do it.....hehehehee

    ReplyDelete
  21. itulah dia... mule2 fikir apakah motip letak gambar bekem nih... mmg ada maksud tersirat

    ReplyDelete
  22. Sekarang ni pun boleh doc. tak payah tunggu bertahun...

    ReplyDelete
  23. yakin boleh doc! nanti dah body berketak mcm beckham nak mintak otogeraf pelis..

    ReplyDelete
  24. Sila build body dari skang doc ☺☺

    ReplyDelete
  25. mana butang nak like..hehehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...