Monday, March 24, 2014

Kuih Raya 2014

Sneak preview kuih kuih raya yang wife aku ( mommyZZZ) buat nanti..:)
Ya, raya lama lagi...Ramadan pun belum lagi..
Tu pasal namanya, sneak preview...
Mana tau...ada yang berminat nak order  :)



Harga..
Macam mana nak order
Kalau nak test rasa..
Nanti nanti lah aku update..
Just, sneak preview kali ini  :)

Tapi kalau ada yang nak follow lebih lanjut..
Jengah la FB Dreamy Treat  atau  Blog mommyZZZ
Or  call / whatsapp / sms  MommyZZZ @  013  3650783

32 comments:

  1. wow...banyak jenis tu...tak dapat bayangkan MommyZZZ yang bz Ramadhan nanti..rasa2 Doc turun ke dapur bantu tak? hehehe

    ReplyDelete
  2. banyak pilihan ni. jangan lupa bagi review sikit...

    ReplyDelete
  3. DZ, saya tengah puasa ni. Bila tengok biskut raya tu memang rasa betul nak raya la dah. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. Wow pelbagai pilihan....nampak sedap... :)
    Nmpk biskut ni tak sabar nak puasa dan raya pulak..hehe

    ReplyDelete
  5. Wahhhh...jadi agen boleh...?:)

    ReplyDelete
  6. Alahaiii...nampak sedap2 semua kuih tu.

    ReplyDelete
  7. Sodappp banget nengok preview ni Doc..yg fantasy peanut tu marbeles nmpknya...

    ReplyDelete
  8. time lapar nie...tgk gambar ni pun rasa tertelan telan air lioooo..

    ReplyDelete
  9. Ok nnt i nak serbu studio mommyZzz dgn kakak i..
    Mesti cookies ni senua ada kat studio kannn.. Heheh

    ReplyDelete
  10. ya ..preview awal yg penting jangan lepaskan peluang test rasa dulu eh doc DZ !

    ReplyDelete
  11. Semua nampak sedapppppp...

    Eka pun bisnes jugak tapi 3 jenis je. yang lain tetap beli hihihi.
    Biasanya tukang buat ni (eka lah) selalu kehabisan biskut hahaha.

    ReplyDelete
  12. sedap2 nampaknya...dah nak puasa lg...hutang puasa ada lg

    ReplyDelete
  13. Banyaknya jenis. Rajin betul wife Doc.

    ReplyDelete
  14. semua nampak sedap..
    psstt: bagi rasa boleh tak.. alasan dak Nuha yang nak.. boleh gitu.. hehehe..

    ReplyDelete
  15. tak lama dah ramadhan... memang kena awal2.. k
    kkot tengok iklan banyak duk cerita pasal persediaan nak beraya..

    ReplyDelete
  16. La... apasal kakak tak tahu Fiza dah ada blog..

    ReplyDelete
  17. amboih2 banyaknyer biskut raya... geram menengok rupenyer

    ReplyDelete
  18. rasa mcm juah lagi nak raya tp pejam celik dah nak masuk bln j'akhir dah..

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum,
    Nyummmm nyummmm...tetiba je ayaQ lior meleleh hu hu huhu

    ReplyDelete
  20. Cepatnya masa berlalu, rasa baru saja lepas Raya tiba-tiba sekarang nak Raya sekali lagi....

    ReplyDelete
  21. pineapple cheese tart tu mcm best je, nanti bgtaulah harga. boleh kira2 bajet. :)

    ReplyDelete
  22. Agak2nya, kalau tak bulan puasa atau raya, boleh beli tak? Macam sedappp jer buat kunyah2 kat opis nie...

    ReplyDelete
  23. wah! awalnyer criter biskut raya...hehe

    ReplyDelete
  24. semua pun nampak tempting..ni kalau nak order sebelum raya agak2 boleh ke..hahahaha

    ReplyDelete
  25. baguih punya makteing startegi lah doc... hehehe tp mmg nampak sedap sgt !

    ReplyDelete
  26. wah selangkah ke alam yang lebih maju hehehe..boleh pos ke?agak2 sampai penang dah jadi serdak..teringin gak nak rasa air tangan mommyzzz

    ReplyDelete
  27. Kalau nak rasa keenakan Pretzel dan Kapit Berinti sila lawati http://oniehomebiz.blogspot.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...