Thursday, March 27, 2014

Krim Terhebat Di Dunia

Dari mati pucuk, hingga lah ke breast cancer, krim ni boleh ubati.
Hebat!!



Lagi hebat, orang yang percaya dan beli krim ni..
Anda memang hebat!

43 comments:

  1. Hahaha...dasyat tu. Hanya sapu jer dah boleh ubati penyakit.

    ReplyDelete
  2. Tutup semua hospital dan kliniklah gara-gara ubat ini.
    Betul-betul hebat ni doc. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian doc karang, kena tutup klinik.
      Kena kerja dgn Mummy.

      Delete
  3. Hmmmm...

    masalahnya, ramai juga yang percaya...

    ReplyDelete
  4. kalu camtu hospital tentu takde org... sume org sakit dh sihat beli ubat nih....

    ReplyDelete
  5. suh kementerian kesihatan iktiraf ubat tu sbg Krim1M...

    ReplyDelete
  6. perghhh..boleh sapu satu badan..buat mandi pun boleh dengan ubat ni...

    ReplyDelete
  7. harharharh...bungkus la klinik doktor kalo gini!!!!hadoiiiiiiiiiiii....

    lepas ni takyah la susah susah student belajar medic berthn-thn beratus-ratus ribu habis !jimatt oiii jimattt dah nie..

    ReplyDelete
  8. sapu dah hilang penyakit. dasyat wooooooo

    ReplyDelete
  9. Dengan Satu Krim Sapuan..Hebattttt menipu..Siapa nak rasa hebat..Belilah kan Doc..Hebat kena tipu....Kementerian yg berwajib..Pantau lah benda2 mcm ni...Mcm Cendawan tumbuh..cendawan pulak spisis cendawan plastik...tak mati2 punyaaa...

    ReplyDelete
  10. Sapu...untuk perapat? Ughh..ngeriiiii.

    ReplyDelete
  11. Doc buat iklan free eh... Akak pun tak percaya pada ubat traditional tapi kalau dah semua penyakit boleh ubat fikir banyak kali jugak.

    ReplyDelete
  12. kadang2 bukan murah harganya..
    tapi itulah...LARIS

    ReplyDelete
  13. Janganlah hendakNYA ada yang terkena dengan produk ni.
    Tak hagak nak menipu orang ramai..

    ReplyDelete
  14. macam mana la orang yg jual krim ni tidur malam kan.. adeh la..

    ReplyDelete
  15. Krim itu agaknya buat gosok gigi, basuh baju dan basuh seluar dalam pun boleh juga. Maklumlah krim 1,000 khasiat.

    Bukan saja krim, kapsul 1,000 khasiat utk semua penyakit juga bercambah di pasaran sekarang. Pengeluarnya kaya raya, boleh lagi jadi penaja slot di TV...hebat! Tak payah belajar tinggi-tinggi cukup dengan bahasa bombastik, mesti laku punya!!!

    ReplyDelete
  16. Dasyat ubat2 sekarang nih.. seram pulak membaca khasiat2nye.
    tutup lah semua klinik2 n hospital lepas nih.

    kesiannn!

    ReplyDelete
  17. kalau dia boleh ilangkan cyst kat tulang belakang i ni kan doc, i nak gak lah.. heee

    ReplyDelete
  18. Senang lah kerja doktor...sikit hari lagi doktor semua dah takder kerja..

    ReplyDelete
  19. satu ubat=seribu kegunaan/penyakit....yg herannya ada yg percaya..

    ReplyDelete
  20. kalau macam tu, Doc tolong mummyZZZ buat kek la..hehehe

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum,
    Hu hu hu hu hu mana nak beli ek? nak buang kolesterol. nak sapu tang mana tuh?

    ReplyDelete
  22. Menakutttkan.... klu sy minta maaf lah, mmg takkan beli... huhu

    ReplyDelete
  23. ahahaha..ade jugak yg caya gie beli ker?..

    gile hebat ubat nie..main sapu je boleh hilang..teknologi teknologi..kihkihkih

    ReplyDelete
  24. hebattttttttttttttt
    mmg hebattttttttttttttttttt

    ReplyDelete
  25. buh lah no tel ke, email ke..senag nak customer nak contact. mungkin ada yg malu nak beli, boleh order online ke?

    ReplyDelete
  26. Berapa sebotol ni Bro? Order kan barang sedozen!

    ReplyDelete
  27. wauuuu...berani dia tanpa jaminan 'InsyaAllah' pun, manusia dengan 1001 ragamnya kan..

    ReplyDelete
  28. bagus ni buat bisnes..saya nak jadi pengedar la:p

    ReplyDelete
  29. hebat...rasa nak simpan stok juga kat rumah....tapi errrr....stroke darah tinggi kencing maneh kolesterol nak sapu kat mana?
    hahaha

    ReplyDelete
  30. makin hebat ubat2 zaman skrg.. kalah ubat klinik & hospital!! hahaha
    tapi i rasa ni semua nonsense lah.. kalau nak meniaga buat duit boleh ar.. nak membantu meringankan sakit mmg tak lah kot..

    ReplyDelete
  31. Tu laa kan... mcm2 ubat zaman sekrg nih... mcm2 khasiat pula tu.. sume benda penyakit dia boleh ubati... tp heran gak ramai yg terpercaya dan beli tuhh....

    ReplyDelete
  32. Bila dia tulis boleh mengubati 1001 penyakit tu terus tak percaya..hahah..nampak sangt nak laris nya..entah2 yang tukang jual pun banyak penyakit.

    ReplyDelete
  33. Wah, hebat sungguh krim ni! Tak payah nak pergi jumpa bomoh setakat sakit sendi aje. Tempek aje terus baikkan. Kenapa si tukang promote ni tak senaraikan apa dia 1001 penyakit tu dengan completenya. Nak juga tahu...

    ReplyDelete
  34. mak oiii......biar betul..kot ada la yang percaya x tau la nak ckp....

    ReplyDelete
  35. leh percaya ker ni... masalahnyer ramai yg percaya !

    ReplyDelete
  36. aduh....jgn le terpengaruh...takut penjual market kat org2 tua di kampung jek doc...dieorg selalu tertipu dan ditipu...

    ReplyDelete
  37. 'sapu di tempat bermasaalah'

    kalau kencing manis .. nak sapu kat mana?
    pankreas!!??

    ReplyDelete
  38. Adoiii...hebat2... doc ada org nasihatkan sy berhenti mkn ubat kerajaan.agenda yahudi katanya...huhuhuhu...dan ramai kwn2 saya x vaksinkan anak..

    ReplyDelete
  39. kat mana nak beli ni. boleh try sapu kat kucing tgk boleh ilang tak kurap. boleh dipaternkan dan dijual di seluruh dunia.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...