Monday, February 3, 2014

Johor Darul Takzim

Agenda balik JB cuti raya cina ...
Antaranya ialah melawat stadium..



Setelah sekian lama asyik sibuk support team asing ( MUFC)...
Dan setelah sekian lama menunggu zaman kebangkitan Johor (sejak zaman gemilang Boban, Abbas Saad, Alistair Edwards)..
Kini..
Pentadbiran baru..
Nafas baru..
Aura baru..


Dah lama betul tak masuk stadium ni..
Tunggu la, ada kelapangan memang nak tgk JDT main live dalam ni..
Cuma tiket memang manjang sold out sekarang!

We'll always support Johor tauuu  :P

41 comments:

  1. walaupun t team ada kes ngn johor..tp kita tetap kawan kan kan kan??hehehehe

    ReplyDelete
  2. yang baju hitam tuh boipren kecik daku..
    kem salam peluk cium kat dak baju hitam tuh..
    phewittttt~

    ReplyDelete
  3. Tahun lepas jersi original baru 70 ringgit.
    Tahun ini jersi original naik 170 ringgit.
    Beli juga sebagai tanda sokongan.
    Tapi apa jadi dengan team kita?
    Setiap kali turun padang mesti ada kontroversi.
    Ni nak main bola ke nak berpolitik?
    Tension betul...

    ReplyDelete
  4. supporter t-shirt itam tu....gerammm

    ReplyDelete
  5. Handsome lah supporter JDT baju merah ngan hitam tu ☺☺

    ReplyDelete
  6. Kita x support mn2..just suka tgk bola yg bulat tu jer..:p

    ReplyDelete
  7. nanti ada lagi sorang pakai jersi!

    ReplyDelete
  8. Seperti ada sesuatu yg disembunyikan dlm insiden ini. Baca paper lain, tengok video pula lain sikit. Kita yg tak tengok dengan mata kepala agak bahaya utk buat andaian sendiri2, nanti kes fitnah pula.. Apa pun harap semua ahli sukan dan pegawai sukan ada semangat kesukanan. Kalau ada pegawai dan pemain yg lebih minat wrestling dan tinju dari bola, beralih angin segera. Peminat mahukan fairplay....

    ReplyDelete
  9. aku dulu yang ofis kat sebelah pun tak pernah masuk stadium larkin, abis kuat pun jalan2 kat pasar tani (kawasan parking) tu je... hehehee!

    ReplyDelete
  10. wah! anak beranak dah sepakat berganding bahu...demi JDT...syabas!

    ReplyDelete
  11. saya pun dah lama tunggu zaman iebangkitan johor.

    ReplyDelete
  12. Penyokong cilik JDT tu memang comel dan cute.......:D

    ReplyDelete
  13. dah tak support N9 ke doc...??? hehe...

    ReplyDelete
  14. kita support kedah .... hahahahaah ... team kedah ada main bola kaaa ... kah kah kah

    ReplyDelete
  15. saya tak ada jersi JDT
    * malu .. tutup muka*

    ReplyDelete
  16. Kaler biru stadium tu tak lawa la... :(

    x pe tunggu siap sepenuhnya.

    ReplyDelete
  17. Aik sejak MU mcm2 ni JDT pulak ye! Jom 3 in 1 wakakakaka

    ReplyDelete
  18. Saye rasa macam nak pegi Johor lagi je. Best hehehehe

    ReplyDelete
  19. hahaahha kalu dh org kelahiran johor mesti sokong jdt... walaupun yg jenis tak minat bola mcm dana nih doc...hehehehe... sapa yg takmo sokong negeri sndiri kn

    ReplyDelete
  20. Kecoh hari itu kat stadium pasal bolalah...
    Kakak takut dan malulah juga

    Harap FAM dpt setelkan.. sedih tau kami rakyat Johor.

    ReplyDelete
  21. Sokonglah sukan tempatan..contoh yg baik ni doc :-)ong

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakai tab ni manjang typo..grrrr..P

      Delete
  22. siap ada agenda gitu balik sana...
    pasukan pilihan akak juga tak bangun2 lagi...

    ReplyDelete
  23. ada gadoh2 x kt lorong ke bilik persalinan tu? ;-)

    ReplyDelete
  24. x habih jelajah JB lagi..JDT pun pilihan SA...

    ReplyDelete
  25. Penyokong kuat JDT ...adik ngan abang pun bersemangat juga yer...

    ReplyDelete
  26. Hello I'am Chris
    Assalammualaikum...
    This is not a spam
    Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
    With little site offers free website promotion
    I invite you to join
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
    World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    We follow your blog! Please follow mine
    You can forward this invitation to your friends

    PLEASE IMPERATIVE !
    Registration for the "Directory" blog, are free.
    We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
    **********************************************

    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and psp, Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry

    ReplyDelete
  27. Ziyyaaaad..!!! Sob...sob..... N9 dah hilang di hati. Marah Daddy..!!!

    ReplyDelete
  28. Kemain lagi 3 beranak nih yer~
    siap pakai baju penyokong Johor lagi tuh~

    ReplyDelete
  29. Hehehe....anak beranak gitu
    Terbaik. Jempol!

    ReplyDelete
  30. Stadium nie yang kat Larkin tu ke?

    ReplyDelete
  31. amboi kemain lagi anak beranak ni yer

    ReplyDelete
  32. Hidup Johor! Haruslah bangga jadi orang Johor ni... Bangga pasal apa jangan tanya sebab jawapannya tak pasti... huahahaha... Kita lagi best semua team bola pun kita tak support sebab kita tak tengok pun. Lebih baik shopping, lagi best. Buang air liur aje terjerit terpekik depan TV/dalam stadium :)

    ReplyDelete
  33. Emm...emmm...kami somi isteri tak berapa 'in' dgn bola sepak :-D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...