Friday, February 21, 2014

Grandiose Delusion

Dua bulan yang lalu, aku ada menulis entry tentang Grandiose Delusion, Di Sini

Haaaa...
Ini contoh terbaik, pesakit Grandiose Delusion..

Enjoy these series of pictures  :)


 Ini yang paling best !!  KJ pun sporting, melayan! hahaha





27 comments:

  1. ketawa guling-guling aku dibuatnya. ahahahahaha. rasa macam dialog kartun dalam ujang aje. hahahahahaha.

    ReplyDelete
  2. Memang rasa kelakar...tapi kesian kan.... harap2 ada la kawan dia yg kerja doktor boleh pujuk2 dia bagi ubat...

    ReplyDelete
  3. kahkahkahhh!!
    terbaik lah KJ!!!!

    setuju dia kawen dengan izzah
    bapak mentua pun ada grandiose delusion jugak..
    layannn...

    ReplyDelete
  4. erkkk.. Geli plak bila baca ni Dr....hahaha...serammmm nengok Sultan tu...

    ReplyDelete
  5. macam kelako la dia ni,
    feelin habis

    ReplyDelete
  6. Tak boleh masukkan ke spital bahagia ke?

    ReplyDelete
  7. Al-Kisah, maka beta pun nak komen juga tentang hasrat sahabat beta Sultan Melaka yang gatai nak kawin dengan Erra atau Nurul Izzah tu. Suka beta beritau kucing betina beta belum ada pasangan lagi, kalau tuanku Sultan Melaka nak masuk meminang kecil tapak tangan tapak kaki beta serahkan.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebenarnya saya rasa komen Jay Ar ni sungguh menepati. hahaha!!!

      Delete
  8. hahaa. ini fake je kot. ada orang saje nak suka2 guna nama lelaki ni, lepas tu buat status bagi orang gelak pecah berderai. macam akaun facebook raja nusantara langkasuka tu. kahkahkah...! memang menjadi.

    ~tapi kenapa khairy jamaludin pun ikut respon jugak? hmm...

    ReplyDelete
  9. kui3... itu betui2 ke org saja2 bt gurau ek.... mcm2 penyakit ada

    ReplyDelete
  10. Ya tuhankuuuu...terserlah masalah jiwa dia nih!

    ReplyDelete
  11. kesian pun ada,nak tergelak pun ada...errr hospital bahagia kut tempat yg sesuai utk 'baginda'..

    ReplyDelete
  12. Geli tau dengan 'sultan melaka' ni...ishhhhh

    ReplyDelete
  13. beliau ni kurang kasih sayang kot...

    ReplyDelete
  14. Ahah, sangat kesian... Apakah nama penyakit ni? Susah betul nak menyebutnya. Sama susah dengan nak memahami mereka yang menghidapi penyakit ini. Beta rasa beta nak berkemas siap-siaplah, jam pun dah menunjukkan pukul 4.30 petang. Beta nak gi bersiram bunga kat rumah pulak!

    ReplyDelete
  15. Seriously??? Baru tahu Sultan ni ada FB etc. Betul ke the real person punya FB and twitter atau saja orang nak main main yer? But seriously??????

    ReplyDelete
  16. paling best tang nk bg cuti umum tu... penangan candy crush..! :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...