Thursday, January 30, 2014

Yee Sang? Kacang Pol lagi best :P

Cuti raya cina..
Petang ini balik Skudai..
Rindu dengan mak ayah ..
Rindu kacang pol..rindu lontong kering Hutan Bandar..hahaha
Doakan keselamatan kami sekeluarga ya..
Doa saya juga buat teman2 blogger sekalian...

Nak jumpa my best friend..my dad...doakan juga semoga saya & isteri dapat tunaikan rukun islam ke 5 ini..:)

28 comments:

  1. Semoga dipermudahkan segalanya.

    Amin.

    ReplyDelete
  2. semoga selamat n berjln lancar... bestnyer balik johor....

    ReplyDelete
  3. muka seiras la...anak bapak katakan..

    ReplyDelete
  4. insha Allah bila tiba seruan Nya.
    pasti jadi kenangan terindah

    ReplyDelete
  5. Amiin. Saya doakan yang terbaik untuk semua.

    Psst Doc.... Malam tadi kan, saya mimpi anak2 Doc la. Entah kenapa entah... Zayydan ok jer. Ziyyad nangis2 sampai Mommy pangku dia. Zayyan pula talkative sangat. Apakah...??!

    ReplyDelete
  6. Dah dpt panggilan dr Tabung haji ke? Utk 2014 TH dah htr surat.

    Selamat balik kampung....makan besar ?

    ReplyDelete
  7. Semoga semua selamat.

    Smoga Doc dapat kesana juga Amin. Doakan kami jugak.

    Errrrr tadi belek entry lama blog sendiri. Ternampak entry kacang pool haritu. Arr teringin.

    ReplyDelete
  8. Selamat pulang ke kampung daddyZZZ. Smoga perjalanan di permudahkan olehNYA.

    ReplyDelete
  9. Selamat bercuti Dr... selamat balik kg.. & makan kacang pol...hehehe

    ReplyDelete
  10. Selamat Bercuti

    pandu hati hati


    insyaallah , impian akan menjadi kenyataan ....

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. cinta, sama acuan kan? hahaha.

      tapi aku tak tahan tengok makhluk yang pakai baju kuning tu. apa ke mende dia buat tu eh?

      Delete
  12. insya'Allah
    semoga dipermudahkan oleh Nya :)

    ReplyDelete
  13. Selamat bercuti dan semoga apa yang diimpikan akan dimakbulkan olehNya....

    ReplyDelete
  14. Selamat bercuti doc, saya juga suka kacang pol ( di Utara dipanggil kacang poi)....

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    semoga selamat sepanjang perjalanan. hati2 di jalan pada musim perayaan ni ya...ingatlah kat belakang tu ada 3 hero comey dan di sebelah sorang heroin lawa sentiasa memerlukan doc di sisi ya....

    ReplyDelete
  16. Moga selamat perjalanan pergi dan balik

    ReplyDelete
  17. Bestnya blk kg. Saya duj kl jer thn ni. Tiap2 thn tempuh jam. Huhuhu..

    ReplyDelete
  18. mudah-mudahan dimakbul n dipermudahkan..ameenn...

    ReplyDelete
  19. Semoga dipermudahkan segala urusan

    ReplyDelete
  20. hari tuh pergi Johor lupa pulak nak cari kedai kacang pol tuh...huhu

    ReplyDelete
  21. selamat bercuti. kalau sudi jemput lah singgah blog saya yg tak seberapa ni.
    http://iluvtour.com

    ReplyDelete
  22. tetibe saya teringin ngan kacang pol tuh.. teringat entry doc pasai kacang pol kalo dekat dah lama dah pi nyantap malangnyer jauh sunggu dr utara keselatan...huhu
    moga semuanya selamat dan semoga tercapai apa yang dicitakan untuk kesana...aminn

    ReplyDelete
  23. Saya orang Johor pembelotlah ni yek tak tahu pun apa kacang pol...first time dengar dalam blog orang juga :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...