Sunday, January 5, 2014

Nuffnang: Keywords Total Hits This Week

aku selalu jugak belek akaun Nuffnang..nak tengok bila la duit dalam tu boleh beli aifon :P
dan selalu tengok keywords yang orang gunakan..

memang banyak keywords pelik yang kita boleh temui.
tapi yang aku baru tengok pagi ni....memang pelik..hahaha
Total Hits This Week...dengan 17 hits !

by the way, setiap bulan ada aja "hits" utk keyword memek merah. Apa benda memek tu?

22 comments:

  1. Dah lama tak belek Nuffnang. Tapi bila belek, saya juga selalu jumpa keyword pelik2, sebahagiannya berbunyi lucah. Agaknya masyarakat kita suka benda2 lucah kot.....

    Memek kalau tak silap dari bahasa Indonesia bermakna kemaluan perempuan...

    ReplyDelete
  2. Seram pula bulu tengkuk nengok keywords tu.....huhu

    ReplyDelete
  3. setakat ini keyword saya masih bebas 18SX..paling seram kalau tengok keyword nama sebenar saya appear kat situ...serammmmm sangat.

    ReplyDelete
  4. hahaha dah nama pun macam macam ada...........

    ReplyDelete
  5. Hit nombor satu tu dasat loh. Ah, apa kebenda memek merah tu eh?

    ReplyDelete
  6. uncle selalu juga guna perkataan memek tu .. macam memek muka.

    ReplyDelete
  7. hahahahaa...ko nak rogol sape la haaaaaa!

    ReplyDelete
  8. tah2 orang indon kot yg carik guna keywords tuh..tak pun bangla..heheh

    ReplyDelete
  9. aku kan sampai ke sudah tak tau camner nak wat nuffnang nih, aku ada la buat2, tah apa aku click pun aku tak tau, pe dah jadi lagi la aku tak tau, ada tak ko wat entry utk nuffnang ni, bagi link aku nak tgk dan aplikasikan supaya aku pun ada income cam org len ekekekekekek jeles tau tgk korang punya figure yang kadang2 sampai riban2 nih

    ReplyDelete
  10. Saya gelak tertahan2 dalam opis bac senarai keywords tu....hahahahahhaaha

    ReplyDelete
  11. Camna ek keyword yang macam tak kena aje ngan blog kita boleh jadi keyword untuk blog kita? Erghhh...DZ ada cerita kisah kes rogol ke kat sini? Hahahaha....

    ReplyDelete
  12. memek tu mcm erkkkkkkkkk. Orang seberang biasa guna perkataan tu. Seram

    ReplyDelete
  13. pengasuh lama saya guna perkataan memek tu untuk susu.. tapi saya tak pernah pulak belek kamus carik makna memek tu.. hehehe..

    ReplyDelete
  14. macam2 keyword orang dok cari kan.. kdg2 lawak pn ada.. hehehe

    u tnya rate smlm kat hotel Bella Vista Langkawi tue kan,... tak silap i dalam RM130smlm utk gov rate..=D

    ReplyDelete
  15. hahahaha.. ape ke jadahnye nak search yg tu.. ???

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...