Wednesday, January 15, 2014

Live From Sunway Lagoon

Zayyan tengah main air sekarang kat Sunway Lagoon ( baju biru kasut kuning). Oh ya, dia mmg penakut air. Memang kena hantar kelas swimming nih! Dan ya, aku tercongok kat klinik kerja ni..mommy dia tengah buat kek kat studio..dia pergi dgn cousin2 dia ..jelessss!! hahaha

21 comments:

  1. rentung aaaa budak melepak tu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan orang silap dia anak tukang mow lawn sudah la.

      Delete
  2. hahaha..sopan gila zayyan berdiri tegak tepi tu..tak pulak diorang dengki tarik dia masuk dalam air/simbah ngan air..

    ReplyDelete
  3. Rugilah zayyan tak mandi..hehehe...

    ReplyDelete
  4. ooo..daddy kije....haha..pnakut air rupnyer yer...

    ReplyDelete
  5. Kesian kat Daddy dan Mommy kena tinggal!

    ReplyDelete
  6. Zayyan berdiri tegak macam nak nyanyi lagu negaraku. Memang betul la dia belum declare air tu sahabat dia...hehehehehehe. Eh, kejeeeeeee ker? Gie balik gie...balik2...cuti..cuti...hehehehehhe

    ReplyDelete
  7. Amboi seronoknyaa.. 2 beradik tuh dpt gi sunway lagoon yer.. :)

    ReplyDelete
  8. Ruginya zayyan x mandi kat situ,abgnya x nampaklah plk,dah berenang ke?...

    ReplyDelete
  9. Daddy dia tak mandi, itu pasal dia tak mau mandi kot.....

    ReplyDelete
  10. Orang lain dok syok main ayaq, budak putih gebu tu boleh dok berdiri tengok saja na, hehe. Cepat hantaq dia pi suming klas, Daddy :D

    ReplyDelete
  11. Mau pulak dia tanpa emak dan ayah! berani!

    ReplyDelete
  12. rugi tak nak main air.
    kita yang dah besar ni pun suka main air kat sana, hehe

    ReplyDelete
  13. ahahhahaha phuiiii daddy jeles???!!!! adoiii lawak betul lah daddy..
    Zayyan.. kak zaza rindu kelingan manja mu ok.. bila nak jmpa lagi ni???? :(

    ReplyDelete
  14. Dah tgk pic ni kat FB. Yeyen mmg comel! Comelllllllllllllll!

    ReplyDelete
  15. Aihhhh.... bapanya jealous ke tak dapat main air? Kerja baik-baik kat klinik tu jangan salah bagi ubat, nanti lagi ramai datang balik minta MC pulak. Baguslah Zayyan, dok kat tepi jadi life guard aje pun ok juga :)

    ReplyDelete
  16. tetiba idea nakal datang nak kenakan dak Zayyan.. hahaha..

    ReplyDelete
  17. alaa zayyan.. x best la berdiri tepi tu jer.. terjun laa... hihihi....

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...