Monday, December 9, 2013

Zainal Abidin Hassan

Legend. Yang berbaju merah itu legend. Of course,bukan yang berbaju merah dan sedang duduk tu !  :P

44 comments:

  1. amboiiii.....merah itu menawan okeh..ehh yg berdiri ye!hahaha..gurau je doktor!

    ReplyDelete
  2. dia sakit apa? bagi mc tak....hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru nak tanya, Doc, kau bagi dia mc tak?

      hahaha

      Delete
  3. macam berjanji pulak pakai baju merah.

    ReplyDelete
  4. waaaaa..... dpt patient org glamers... wajib lah amik gmbar msk dlm blog kan doc

    ReplyDelete
  5. legend gak tu..tp bila dah tua lah..hihihi...

    ReplyDelete
  6. Doc, nak tanye ni...

    Nape doc duduk n biarkan ZAH berdiri sebelah? Err...err....takot perbezaan tu nmpk ketara ke? Er...errr....

    =p

    ReplyDelete
  7. Wah...dapat pesakit legend ker doctor ☺☺

    ReplyDelete
  8. waa glamer gitu....dedua berbaju merah garang gitu

    ReplyDelete
  9. untungnya jadi doc.. orang glamour yang datang jumpa tu..hehehhee

    ReplyDelete
  10. Dia datang nak berubat ke?

    Yang baju merah duduk tu sempoi. Kerja pakai t-shirt dan jeans aje ….. hehehe

    ReplyDelete
  11. yang baju merah bediri tu manis orangnye. yang duduk tu boleh la... (sambil goyang tapak tangan).. hikhikhik... jgn marah doc!

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum DZ

    Sakit apa dia...tapi nampak happy jer

    ReplyDelete
  13. "dua tiga kucing berlari,
    memang tak sama yg duduk dan berdiri.." ..aha pantun plak dgn abg Zainal.

    ReplyDelete
  14. hehe.. Legend bola sepak Malaysia!!

    ReplyDelete
  15. yg legend tuh sakit ker dtg jumpa doc?

    ReplyDelete
  16. Boleh tak share dialog yang Doc ucapkan untuk bergambar bersama dengan beliau tu?

    ReplyDelete
  17. percayalah, yang baju merah tengah duduk tu pun legend jugak. legend di rumah (famili)...

    ReplyDelete
  18. Sama2 merah,mcm berjanji je,dtg buat rawatan ke Doc?

    ReplyDelete
  19. minta autograph tak hehehehehe...

    ReplyDelete
  20. Pakai jeans ni keje waktu weekend ka? Hahah.

    Saya ada kwn.
    Datang kerja tengok patient pakai seluar slack merah.
    Esok seluar kuning.
    Lusa purple.

    Legendary betul. Haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. klinik sendiri maaa..
      apa pun boleh pakai..
      :)

      Delete
  21. salam doc, aku tgk list blog ni nama blog pcl tak berupdate sejak 4minggu sudah..... mohon doc add semula guna url terkini (www.nazlee.com). tq.

    ReplyDelete
  22. Sib baik SA malas nak keluarkan pantun...heheheheh....

    ReplyDelete
  23. Terbaik!!! Legend Zainal Abidin Hassan ni. Main bola terer, jadi coach terer, jadi manager bola pun terer. Jadi juri Maharaja Lawak pun dia terer jugak.

    ReplyDelete
  24. Legenda datang klinik dpt special offer tak...?

    ReplyDelete
  25. DZ... sekarang siapa yang femes ni? Hahahaha

    ReplyDelete
  26. Wahhhh..legend pun pi jumpa doc!! Woaha..slalu2nya kita yg nak sgt jumpa legend tu. Mmg heibat dah tu doc..

    ReplyDelete
  27. walla.. sangat jeles.. hehehe..

    ReplyDelete
  28. huarghhhhhhhhhhhhh
    huntongggg laaa...jgn dia bg nasihat suh kuruih sikit dah laa noooo....kikikiki

    ReplyDelete
  29. wahhh...untung nya dpt jumpa legend bola sepak negara ni...:)

    ReplyDelete
  30. Yang baru merah (duduk) tu 'Lagenda budak setan' kikiki
    pssttt nanti bagi add yer nak bagi ole2 dari sabah bah :))

    ReplyDelete
  31. pernah jumpa dia sekali kat Langkawi 2-3 tahun lepas...

    ReplyDelete
  32. Lama dh x gi mkn kt restoren dia...

    ReplyDelete
  33. Hah, napa ni dia pergi melawat klinik ni? Dia nak minta MC ke apa ni? Mesti ZAH ni pun ada baca blog ni sebab itulah dia ke situ minta MC. Hahaha!

    ReplyDelete
  34. doc, ada mintak autograph dkt dada tak?

    ReplyDelete
  35. Waah..siap bergambo lagi.

    Sakit apa dia? Senyum je..

    ReplyDelete
  36. Wah sempat bergambar...sama pulak kaler baju..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...