Tuesday, December 17, 2013

Google Map

Horreyyyy!!

PIN number untuk verifikasi " business listing di Google Map telah sampai ( walaupun mulanya telah tersalah pos ke Kenya!)

Jujurnya..
Masa isi borang online, macam tak yakin Google akan pos surat ni..

Maka...kini,
Taip sahaja " Dreamy Treat Bakery Studio" di Google Map..
Terpampang lokasi studio masakan isteri saya  :)

36 comments:

  1. senang nak terjah kalau kesana nanti..:)

    ReplyDelete
  2. sampai ke kenya doc?...wow....jauh kot ejaan malaysia ngan kenya tuh hehehehe

    ape pun, tahniah doc..selangkah maju ke hadapan dlm dunia bakery...moga terus sukses yeak doc.....

    ReplyDelete
  3. Berjalan-jalan makan angin ke Kenya dulu baru sampai ke Malaysia.

    ReplyDelete
  4. All the best kpd pemilik2 'Dreamy Treat Bakery Studio'

    ReplyDelete
  5. boleh la nanti ke sana...senang sikit kan..

    ReplyDelete
  6. amikooooooo sampai ke Kenya dulu...hahahaa...

    bagus bagus...tahniah doktor!

    ReplyDelete
  7. saja makan angin ke kenya dulu... tahniah!

    ReplyDelete
  8. Jauh bezanya Kenya dan Malaysia tu doc...

    Tahniah utk doc dan Fiza suatu hari nak jugaklah ikuti krusus kat sana.

    ReplyDelete
  9. Hebattttttttt!! terbaekkkkkkkk..
    Ehhh choppp.. klang sentral yang kat McD, yang ada Giant tu kan?? kat tesco setia alam tu kan??? ke salah?? hehehe

    ReplyDelete
  10. hahaha..macam mana boleh salah hantar sampai ke kenya???

    ReplyDelete
  11. Mcm mana bley sampai ke Kenya tu ☺☺

    ReplyDelete
  12. missent to kenya? what the...? haha..

    ReplyDelete
  13. wahhhh... hebak hebak!!! tepok tangan!!!

    kenya?? ape dia banya klang tu kenya ker beb? hehehe

    ReplyDelete
  14. Hebat doc..!
    Dia nak p cuti cuti gugel nmanya tu...

    ReplyDelete
  15. wow.. menariknyer...
    semakin mudah kalau kita pandai menggunakannyer..

    ReplyDelete
  16. wah..best tu. ada caj tak?

    ..Kenya..Klang.. :D

    ReplyDelete
  17. fuyoooo hebat tu...
    congrats....
    dia kasi hint soh buka branch kat kenya tu hehehehehe...

    ReplyDelete
  18. Wah sampai ke kenya dia salah hantar......klang kenya klang kenya klang kenya...sama ke???

    ReplyDelete
  19. wah...hebat kawan aku ni...tahniah beb...teringin aku nak terjah bakery studio fiza ni...
    gud luck uollss!!

    ReplyDelete
  20. nampak sangat dorang classified malaysia kat African continent! hahaha

    ReplyDelete
  21. Ooo... bagi dia org tu, Malaysia dan Kenya bersaudara kut...

    ReplyDelete
  22. heheheh smpi ke kenya??? posmen x reti baca kot hehehe

    ReplyDelete
  23. Kenya tu dekat dengan zimbabwe ke? ke dekat ostolia? :)

    ReplyDelete
  24. Tudia...jauhnya, mengapa sampai ke Kenya?
    Kalau ke Klang, insyallah cuba cari Dreamy Bakery...

    ReplyDelete
  25. Jauh surat tu berjalan.. memang dia google habis sebelum sampai kat tempatnya.. ;)

    ReplyDelete
  26. kenya...malaysia..
    eja ngn sebut pun x sama..
    pelik posmen tu x boleh beza...
    kihkihkih

    ReplyDelete
  27. semoga lepas nih kedai bakery wife doc bertambah maju hendak-Nya...amin...

    ReplyDelete
  28. Jauhnya tersalah hantar ke Kenya :D Apa-apa pun tahniah DZ selangkah maju ke hadapan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...