Friday, December 27, 2013

Free 50 SMS To Any Celcom number

Kepada kawan kawan blog..
Yang guna line Celcom..
Dan nak SMS dari aku ( motif ? hahaha)
Emailkan no henfon anda..
Sementara stok masih ada..wakakakaka

sementelah aku lebih suka 'call' dari SMS...dan kalau nak menaip pun,whatsapp kan ada...maka aku tak tahu nak utilize sms free ni..


ps:oh ya, hari ini besday aku yang ke 18...sila wish!  hahaha

49 comments:

  1. laa..
    baru 18 !!
    SPM dapat berapa hari tu eh..?

    Happy Birthday dik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak singa, mesti dia super duper genius kan? 18 dah jadi doktor. and also ada anak 3 dah. wah super duper fast la kawen.

      Delete
  2. hepi besday doktor!

    18??? ngupa mcm 40 jek....






    larik!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. Happy born day DaddyZZZ. Smoga panjang umur, diberikesihatan yg baik dan smoga diberkati kehidupan di dunia dan akhirat.

    ReplyDelete
  4. amboi main paksa suruh wish plak.. hihi.. ok la hepi besday ...wahh sweet 18 dah ada anak eh? hahaha...

    ReplyDelete
  5. AHhaha..... den guno DIGI...tak dapek nk nolong bagi kt Dr..haha
    erm! Happy Birthday Dr.. moga terus diberkati Allah..amin! :)

    ReplyDelete
  6. Hepi besdei.

    Kakcik guna line meksis

    ReplyDelete
  7. heppy beday doc..
    uihhh sama la umur kita 18...ahahahahaa

    ReplyDelete
  8. ulang tahun ke LAPAN BELAS???? hahahahaa... nasib baik aku pakai maxis.

    ReplyDelete
  9. happy birthday doc! baru 18 ye? hehe sama ngan birthday anak no 3 akak ari ni
    .dia 20 :)

    ReplyDelete
  10. sila sms mem sebanyak 50 kali dari skrg!

    happy birthday doktor!

    ReplyDelete
  11. La....bday doc ujung tahun ke? Ptt nmpk awet muda je. Kuikuikuikui....

    Happy bday doc. Moga dipanjangkan umur, dimurahkan rejeki, kekal happy di samping family tercinta dan moga tercapai impian utk migrate ke australia....ada peluang, pegi jelah doc. Tglkan msia ni selagi abang ajib n kak semah memerintah.......kuikuikuik!

    Eh, celcom bkn mhl ke doc?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagi saya Celcom murah. Lagi² kalau guna 1+5 punya plan. Free segala nya among 6 nombor itu.

      Delete
  12. hahaha.. happy birthday doc..

    alaaa.. kami pakai maxis laaaa..

    ReplyDelete
  13. hepi besday doc...sy guna celcom...tp lama dah x ber sms nih...hehe...

    ReplyDelete
  14. 50 je? haha...apa pun lebih kepada waksep..

    ReplyDelete
  15. hepi besday En Doc yg ke 18...muda lagi anak2 dah besar...hihi..

    ReplyDelete
  16. kehkehkeh.. kira ni sejarah dalam bidang perubatanlah.. doc paling muda ada anak tiga yang dah besar.. ;)
    anyway.. selamat hari lahir buat Dr.. moga sentiasa sihat dan kuat dalam menjalani kehidupan seharian disamping keluarga.. ;)

    ReplyDelete
  17. bila da ramai pakai wassap, tetiba SMS jd weird heheheh

    birthday yg ke 18 ek? okey happy birthday sweet 18...

    p/s dik br abis SPM ye...nk apply keje x hehehehehehehe

    ReplyDelete
  18. Hehehe..dah agak dah tuh bila bc yg free sms tuh..selamat hari jadi ke 18 jer..tunggu result yer..

    ReplyDelete
  19. Birthday yang ke-18, baru abis spm lah ni yek....kui kui kui

    ReplyDelete
  20. Hepi bisday doc....kalau pegi klinik hari ni dapat rawatan percuma ke...?

    ReplyDelete
  21. Happy birthday DZ.
    semoga semua doa dan impian DZ akan jadik kenyataan. Amin~

    Call free dpt x? selalu celcom bagi call free seminggu kan?

    ReplyDelete
  22. happy 18th birthday dr.
    18 eh?.. hehe

    erm dapat free pon, guna whatsapp lagi best.. hihi

    ReplyDelete
  23. Hotlink lagi best sebab kalau birthday dapat call FREE satu hari. SMS macam tak best je. Hahahahahahahhaah

    ReplyDelete
  24. hamboihh sweet 18 sgt nih ;) appy bzday...

    ReplyDelete
  25. Biar benar ni, besday yang ke-18 bukan 81 yek? Tetiba aje besday sebab Celcom hantar mesej atau memang betul2 besday baru akil baligh ni?

    ReplyDelete
  26. 18? gila ar!
    anyway happy bday semoga kebahagiaan dan kesejahteraan bersama ngan ko sekeluarga
    patut ar nampak tak macho, rupanya baru 18 tahun wakkakakakakkakakaa

    ReplyDelete
  27. Happy Birthday doc. Ke..happy birthday pun tak boleh wish? cakap arab ok kot.."Eid mīlad sa'aīd" عيد ميلاد سعيد doc..hihihi...

    ReplyDelete
  28. Happy birthday to you....
    akakni skrg asyik berwhatsapp lak...

    ReplyDelete
  29. 18?
    kawen awal la macam tu ek?
    HB Doc..xmau msg Doc..Maxis ke Celcom mahai

    ReplyDelete
  30. Line celcom lately ni agak mengecewakan ....
    dulu ok jer tapi dah sebulan dia tak jalan lansung kat tempat keje teman
    bayau sudah tapi cam tu gak aaa...sedeh tul la
    dapat gak msg ni tapi disebabkan dah merajuk ngan celcom ni jadinya msg yang dia hantar tu teman buat buat tak nampak je (hehe)

    ReplyDelete
  31. Happy Birthday Doc.. Happy n healthy sokmo...

    ReplyDelete
  32. Berbahagialah hendaknya Dr sekeluarga. Terus menjadi suami mithali!

    ReplyDelete
  33. call free,sms free time harijadi...last2 tak guna jugak sbb tak tau nak sms sapa..tak larat nak bergayut...

    ReplyDelete
  34. Apesal aku tak dapat pun hari tuh? Ohhh mungkin pasal aku dah lebih dari umur 18 kot. Cisss Celcom pilih kasih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak tukar sim card itu hari tak kena bayar pun, tapi saya kena bayar pulak. Birthday akak tak dapat, tapi saya dapat. Hahahahaha. Okay tak?

      Delete
  35. Happy belated birthday doc....Alhamdulillah doc remaja belia lagi akak tahun dah remaja purba.

    ReplyDelete
  36. Happy Birthday Doc. Semoga dilimpahi dengan rezeki, kebahagiaan dan kesihatan yang baik. Amiin.

    ReplyDelete
  37. Hepi bezday....moga dilimpahi kerahmatan ....

    ReplyDelete
  38. Selamat Hari Lahir Yang ke 18....hehehe...

    ReplyDelete
  39. Happy belated birthday Doc. hehehehehe lambat bebeno wish

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...