Friday, December 13, 2013

Drypers Wee Wee Dry

Model terkini Drypers Wee Wee Dry. Model yang dah berumur 2 tahun 7 bulan.  Harap harapnya by the age of 3, dah boleh drypers- free...macam abangnya dulu.. Jimat belanja daddy :)

44 comments:

  1. Cover tang yang patut je eh? hahaha

    ReplyDelete
  2. ada gamba separuh bogel di sini...
    tolongggg...

    ReplyDelete
  3. hahahahaa....ini mesti keje daddy duk tampal kat perut anak niiii!!

    ReplyDelete
  4. Mengapakah gambar di sebelah kanan tu nampak macam fotostat si daddy? Oh...zalim sungguh la tampal pampers pakai selotep...huhuhu

    ReplyDelete
  5. nasib naik 2 tahun 7 bulan tau.... kalau 22 tahun 7 bulan canner.....

    seksi comel tapi.... hehehee

    ReplyDelete
  6. hahahahahahahaha.. notti nye daddy dia.
    kena buli ngan daddy dia lah nih~
    ape2 pon comel sgt2~

    ReplyDelete
  7. kahkah...siap tampal dengan selotep tak tahan tu...

    anak2 aku pun umur 3 tahun pun dah tak pakai drypers..mmg kena banyak bersabar sepanjang tempoh free drypers tu...hahaha...

    ReplyDelete
  8. hehehe.. tak lama lagi tinggal sorang je la yg berdiapers.. mmg jimat banyak..

    ReplyDelete
  9. hahah...
    bijak sungguh iklan cmnie..
    mmg ramai nk beli pasni.

    ReplyDelete
  10. Uitss..cekci..nasub baik anaknya..klau apaknya..larikkkkkkk...:p

    ReplyDelete
  11. eksploitasi ke atas kanak-kanak yang tak mengerti..hahaaa

    ReplyDelete
  12. ni kes membuli anak.....hehehe lekat dengan salotape lagi tu......sian anak bapanya ni...hihi

    ReplyDelete
  13. adoila...comel sungguh..manis senyumannya

    ReplyDelete
  14. ni siapa yg duk lekatkan tu..daddy ke mummy...hahahahahaha

    ReplyDelete
  15. diekplotasi.. zayyan tetap jd model yg fotogenik.. cer dia nangih.. tak leh lak jd modal entry.. ha3x.. q

    ReplyDelete
  16. sib baik anak....if.......hahahhhhahaha....apapun dia sgt comel...

    ReplyDelete
  17. aduhai..gugur jantung dengan senyuman si comel ni

    ReplyDelete
  18. Eh, doc! Mcm sponsor entri je ni!!! Kan? Kan? Kan?

    Ceria je tgk dak yeyen ni tau...comelll!

    ReplyDelete
  19. Aduhai Zayyan... baru ini auntie tengok sengih besar bukan main. Malu ye:)

    ReplyDelete
  20. nyomel nye. cmne nak dpt free pampers?? hehe

    ReplyDelete
  21. Comelnyaaaaa budak separuh bogel ni...sx18 (betoi ka?)

    ReplyDelete
  22. Jangan dia dah besar besok, dia saman bapak dia sebab bogelkan dia di alam maya! Ahaks!

    ReplyDelete
  23. betul tu boleh latih dari sekarang....pakai waktu malam n masa keluar berjalan jer..

    ReplyDelete
  24. saya perhatikan anak2 cina kecik2 2,3 thn dah tak pkai pampers

    ReplyDelete
  25. inshaallah dah boleh mula dah tuh training..by 3 mmg boleh terus drypers-free...

    ReplyDelete
  26. haha cute betul , aku nampak muka doc aje..

    ReplyDelete
  27. Kalau report dengan Suruhanjaya Komunikasi Multemedia, mesti blog ni dah kena gam ni...depa akan cop blog separuh lucah...hehehehe...

    ReplyDelete
  28. Gambar pertama lagi cute dari yg kedua..
    Ops.. Nuha.. stop jgn tgk lelebih.. hahaha..

    ReplyDelete
  29. makin besar mukanya makin sama dgn daddy...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...