Wednesday, December 18, 2013

Auto Published

Sebenarnya...

Entry dua hari sebelum ni ( Isnin & Selasa) adalah auto published..
Jadi maaf kawan kawan sebab tak menjenguk blog anda 2 hari ini..

Sebab dua hari sebelum ini, kami di..

gambar ehsan Google

Hari ini..
Rabu 18 Disember..
Insya Allah pengembaraan akan di teruskan ke..

pun gambar ehsan Google


Jadinya..
Entry ini pun, auto published! Hahaha..


30 comments:

  1. Tak naik kapal terbang ke? Sian MZZ.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Yeayyy.....hari ni sampai Penang. Jumaat, Krabi..!!!!!

    ReplyDelete
  4. wuuhuuu..
    PM bawak rakyat jelata berjalan-jalan jugak akhirnya!!!

    balik nanti baca tau!!!
    :)

    ReplyDelete
  5. selamat bercooti yer doc...PI penang jangan lupa pekena nan cheese and ayam tandoori kat restoran kapitan tu yek...hehe

    ReplyDelete
  6. oooo ke san francisco ek... hahahahahahahaha...
    pi jgn tak pi...pekena nasi kandaq line clear kah?

    ReplyDelete
  7. so tak ada lah cuti2 naik burung besi macam yang mommyZZZ mintak tu?? hehe
    Ok apa2 pun happy holiday adik2 Kak Zaza (triple Z).. jgn lupa pi makan nasi kandaq, naik bukit bendera, hard rock penang noh, ohh jgn lupa pi lake garden.. pi tengok monyet kat sana hehehe

    ReplyDelete
  8. Selamat bercuti buat en.doc sekuarga....:-)

    ReplyDelete
  9. sakan berjalan ya,
    selamat berjalan - jalan

    ReplyDelete
  10. waaahhhhh.. cutie mesia nampakkk!
    selamat bercuti yer~

    ReplyDelete
  11. syioknyer.. akak baru jer balik dari taiping minggu sudah...
    selamat berjalan2...

    ReplyDelete
  12. Penang? Ooo...negeri asal saya tu.. Jangan lupa kirim salam kat mami, mamu, nana dan mamak2 kat sana, hehehehe...

    ReplyDelete
  13. selamat bercuti buat Doc sekeluarga yer , nampaknya jauh perjalanan tuh...=)

    ReplyDelete
  14. selamat bercuti!
    enjoy dulu, entry balik nanti!

    ReplyDelete
  15. wah...p penang? kalau boleh jumpa mesti best tapi saya pula yang takde di Penang Doc..nak ke Putrajaya huhu..selamat bercuti

    ReplyDelete
  16. welcome to the 'food capital'....moga holiday kali ni lebih bermakna.. :-)

    ReplyDelete
  17. Jalan la selagi larat. Jangan sampai tak ingat nak balik dah laaaa

    ReplyDelete
  18. selamat bercuti. nanti amik gamba makan banyak2 :)

    ReplyDelete
  19. seronoknya bercuti ke penang..happy holiday..

    ReplyDelete
  20. balik tempat lama.....tapi saya tiada di sini.

    ReplyDelete
  21. Aeroplane dah penuh hujung tahun camni kena berkereta ke tempat-tempat beginilah ya DZ. Tapi takpa janji hati happy semua orang suka dapat cuti-cuti hujung tahun.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...