Tuesday, December 31, 2013

2014


azam 2014?

ialah


copy paste azam 2013


Selamat Tahun Baru 2014 kawan kawan..

33 comments:

  1. simple betul azam baru doc..
    hehe..
    slamat tahun baru jugak.

    ReplyDelete
  2. Happy new Year Dr..
    sama lah sy copy paste azam thn lepas jg.. byk yg blm tertunai..haha

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baru doc..

    eh saya lupa azam 2013..ahahaha

    ReplyDelete
  4. saya tak copy. saya tak paste. yeay!!!

    ReplyDelete
  5. senangnya azam..copy yang blom tertunai jerk la..yang dah tu xpayah..hehheehee
    selamat tahun baru doc..

    ReplyDelete
  6. Aku tak ada azam pun dari dulu lagi...Nampak sangat aku bukan jenis yang bersungguh...hahaha
    Aku tau apa yang aku nak dan berharap Tuhan tunjukkan jalannya... itu je la..

    ReplyDelete
  7. hehehehe.. Selamat Tahun Baru 2014 jugak DZ.
    moga Azam yang di CopyPaste dr tahun 2013 lepas tuh tertunai pada tahun 2014!

    ReplyDelete
  8. cantik cadar dan sarung batal hehe..merah..

    ReplyDelete
  9. takde azam thn baru tapi sentiase ade azam setiap hari :)

    ReplyDelete
  10. colourful plak alas pembaringan ko tuh, cam ala2 kat umah!
    selamat tahun baru, sila realisasikan azam lama di tahun baru ye, semoga tahun baru menjanjikan yang lebih baik utk kita semua, amin!
    oppps lagi satu, ko mesti tarik nafas gila2 punya kan mana nak amik gambar nih wkakakakakkakaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa la nak komen kat pampers punya post tu tak bleh dah....sila la jawab mana dpt drypers murah tu, jgn la kedekut ngan den...weekend baru2 ni den balik kampung, den pi kedai ubat cina, drypers jatuh RM29.99....den terus borong 6 bungkus akakkakakakakkakaka
      wei jawab la soklan den ye!

      Delete
    2. hahahahaha...anak ekau pakai pampers lagi ke kak? drypers tu si zaza kasi den la.,..hadiah..:)

      Delete
    3. Ke anak yang incoming kak? Hahaha.

      Delete
    4. Ko jgn nk memandai ye tata
      Anak den yg aryan tu pakai lg
      Aira plak memalam pakai gak kikiki
      Pesal ko dpt hadiah? Pesal aku x dpt hadiah?

      Delete
  11. Selamat Tahun Baru Doktor, eeehhh kopipes....bleh lar, asal terus maju jaya....

    ReplyDelete
  12. Cadar katil tu nampak sedap la.... Err...ok..ok... Happy New Year

    ReplyDelete
  13. Selamat tahun baru Doc
    Nak copy paste azam 2013 juga tapi lupa apa azamnya

    ReplyDelete
  14. selamat tahun baru..copy paste pun tak per janji best. ttp.:)

    ReplyDelete
  15. Saya tak pernah ada azam tahun baru. Tapi tahun depan saya ada azam: nak tengok harga barang turun!!

    Selamat datang 2014, semoga ketakutan 2014 sebagai tahun sengsara tidak akan melemaskan kita...

    ReplyDelete
  16. Dah bertahun2 tak ada azam cuma letak target jangka panjang je... Selamat tahun baru dr moga kejayaan semakin gemilang tahun depan...:)

    ReplyDelete
  17. kalendar dr ccm?
    sy dapat kalendar dari sp setia
    mmg dah ikat kontrak dgn akak yg suaminya keje sp setia
    sbb kalendar diorang mmg cantik sgt ;)

    ReplyDelete
  18. ehehehe azam baru saya 2013 + 2014...banyak pula jadinya

    ReplyDelete
  19. selagi azam tahun tersebut x tercapai, n perlu diperbaiki, kenalah copy paste kan.. hihi

    ReplyDelete
  20. Boleh pula dicopy paste ye azam tu......yalah kalau belum tercapai kan....hehe
    Selamat Tahun Baru !

    ReplyDelete
  21. 2014.. eemm.. ada 364 hari lagi nak masuk 2015.. sempat nak selesaikan azam copy paste tu.. ;)

    ReplyDelete
  22. Nampak macam selfie. Ke pembantu klinik yang tolong snap kan?

    Selamat tahun baru doc.

    ReplyDelete
  23. Assalamualaikum, Selamat Tahun Baru 2014, Doc, semuga tahun ini lebih cemerlang dari tahun lalu.

    ReplyDelete
  24. Akak nak copy paste tahun lepaih punya pun tak boleh sebab manjang takdak azam. Akak belasah ja, kehkeh. Selamat tahun baru :D

    ReplyDelete
  25. haha. saya pun copy paste jugak, kalau perkara baik apa salahnya kan..selamat tahun baru doc

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...