Wednesday, November 13, 2013

WW: URTI / Bronchitis Season - Anak Aku Pun Kena !



50 comments:

  1. alah..syiannya dia...moga cepat sihat bambam..

    ReplyDelete
  2. semoga cepat pulih.. ameeenn.. sian bebi :(

    ReplyDelete
  3. Siannya si comel zayydan. Smoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  4. Sakit ni dia bukan pilih anak doktor ke tidak...ahahhaaa...

    Tulah cuma ada kelebihan sikitlah pada anak2 doktor ni, sakit je cepat je doktor dalam rumah tu boleh rawat.

    ReplyDelete
  5. Bila doctor aku tulis 'Urti.. Urti'... aku ingatkan amenda... rupa-rupanya itu akronim je ..
    Kesian baby tomel kena sedut gas...
    Err.... ibunya dapat MC tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. kalau ibunya MC, bakeri tutup juga ke?

      Delete
    2. lagi satu soalan, zayydan jumpa doktor kena ambil nombor tak?

      kalau tak ambil, diskriminasi tau.

      Delete
    3. Tak ambik nombor, masuk ikut pintu rahsia...hahaha

      Delete
  6. eh eh eh..macam cheqna je..macam cheqna je..hahahaha
    semoga cepat sembuh si hensem =)

    ReplyDelete
  7. alahai sian nye zayydan....hope cepat sembuh yeak comel....dayyan pun dah start batuk2 n selsema nie doc...risau betul....

    ReplyDelete
  8. anak2 semua photostat muka mommy DZZZ sebijik sangat.. COMELLLLL :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. takkan takde gene daddy? Kecik hati doc susah payah berusaha …. hehehe

      Delete
    2. YB, planet doc pun nak jugak nama kan? haha

      Delete
    3. yang susah payah berusaha tu (DZZZ) tak rasa sakit nak beranak.. so memang padan pun kalau anak2 semua ikut muka Mommy DZZZ yang comel lagi putih melepak tu hehehheehhee

      Delete
  9. Siannya si comel kena mnyedut..diam plak dia...anak sy haritu mngamuk doc...huhuhu...

    ReplyDelete
  10. bgus dia tak menangis...
    zhareef meraung amek neb...

    ReplyDelete
  11. lucu tgk pic pertama tu..gelagat si abg ushar2 adiknya..

    ReplyDelete
  12. sian zayydan.. aisy pun kena neb semalam.. cepat sembuh ya.

    tq doc. nanti saya cuba..

    ReplyDelete
  13. Alolo..anak doc pun kena gak sakit yea. Moga2 cpt2 sihat ye zayyan!!

    ReplyDelete
  14. musimmm sedut gas... tu hari anak kita yg sulong tu pon kena gak....

    ReplyDelete
  15. Baby dan Mommy nampak relax...Zayyan jer nampak teruja...hihihihih

    ReplyDelete
  16. sian nya dia...yang penting tetap comel..heheh

    ReplyDelete
  17. Ololololo...comelnya diaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Geramnya tengok dieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

    ReplyDelete
  18. Anak sendiri gi klinik, kena charge, tak...?

    ReplyDelete
  19. Anak2 masa kecik memang mudah kena penyakit. Mcm anak sulung saya dulu, mula2 bronchitis kemudian pneomonia. Memang ibu bapa tak boleh tidur bila nafas anak tidur macam berdengkur dalam gua....

    ReplyDelete
  20. uiii..rileksnya dia..tak nangis ke? Yana time baby kena nangis tak ingat..huhu

    ReplyDelete
  21. alo..lo..cian baby..moga cepat sembuh ya...

    ReplyDelete
  22. Relaksnya baby doc.....kalau anak aku mmg tak mo lah menyedut benda ni....huhu
    Moga cepat sembuh !

    ReplyDelete
  23. Alaa ciannyer zaydan..cepat baik yer nak.:)

    ReplyDelete
  24. Tetiba rindukan my bb bila tgk bb doc..bambam..
    Get well soon bb..;)

    ReplyDelete
  25. Sian adik kecik. Semoga cpt smbuh ye adik comell

    ReplyDelete
  26. alaaaahai, kesian nya tgk baby mcmtu.

    cepat baik ye zaydan...(ish cam pemain bola...perancis ke hape? zinane zedan)

    ReplyDelete
  27. alahai....kesian kan....kecik2 dah amik neb...x pe la baby..at least kahak tu cair dan senang nak bernafas...

    ReplyDelete
  28. Moga cpt sembuh baby zaydan yg cute...

    ReplyDelete
  29. Alhamdulillah daddynya doktor.. senang la sikit.. cepat boleh tau sakit apa dan cepat boleh buat treatment..

    ReplyDelete
  30. ala siannya baby..baby pun kena...musim hujan sama kan..

    aritu sy dh refer doc ..pegi klinik swasta ...neb kali ke 3 diberikan..
    mcm2 ubt doc tu bagi..ubt kahak le..pernafasan,antiobiotik.dan batuk....bila siang ok le sket batuknya..dtg mlm..sian sgt dok batuk....mcm xkurang je plk...ish...kena tgu next week ke utk refer doc lain or trus jumpa paed..sbb sini xde pakar kanak2....

    ReplyDelete
  31. Kesian tengok kalau baby kena macam ni, rasa tak sampai hati...
    Moga cepat sembuh ye sayang :D

    ReplyDelete
  32. Amboi comel dan makin tembam bb nie....

    ReplyDelete
  33. Allah... sayu hati tengok - boleh pulak diam tak meronta. Kesiannya..

    ReplyDelete
  34. Moga dak zayydan cepat sembuh hendakNYA..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...