Monday, November 4, 2013

Kijang Masak Lemak Tempoyak

Hari ini, hari Isnin 4 Nov 2013.
Kelmarin cuti Deepavali....semalam Ahad...ada game Piala Malaysia...esok public holiday Awal Muharam..
Mesti busy pagi ni kat klinik ( ni entry auto published ya, aku karang malam tadi)

keh keh keh...takmau buat lawak pasal budu..pasal nasi kerabu dengan patient kelantan aku...yang mintak MC pagi ni ( a.k.a pemalas, bukan sakit), kang kalau tak dibagi, mau kena penumbuk! Orang tengah sentap team dia kalah, boleh bertindak diluar kewarasan tau! bahahaha..


so sorry ya kalau lambat blogwalking today..
faham faham aja la..
hari ni, hari Isnin yang luar biasa! ha ha ha



45 comments:

  1. Akak memang cuti hari ni, hehe. Tapi kena ganti balik Sabtu nanti, cis.

    ReplyDelete
  2. hehe.. Kalo kari landak saya penah dgr.. kijang pun rasenye ade orang makan... dimasak lemak tempoyak... sounds yummy!

    ReplyDelete
  3. doc, saya mau mintak mc boeh? nanti belanja kijang panggang... hahahaa!
    (aku ingat entri ni nak bagitau port menu kijang sedap, ceh!)

    ReplyDelete
  4. Aduhai kesian kijang... ketawa gajah nampak nampak kijang dimasak tempoyak..
    Kalau kakak doc charge mahal mana yg nampak malas minta mc tak bersebab hahaha... (sebab itu kakak tak jadi doctor ye)..

    ReplyDelete
  5. Nasib baik aku memang cuti hari ni tak payah nak minta MC.......hehehe

    ReplyDelete
  6. Dah berapa banyak MC dikeluarkan pagi ni? Jangan lupa satu utk saya … demam ni

    huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. YB demam tak payah minta MC. dah minta emak Adam kiss dahi tu, bagi kebah demam?

      Delete
  7. hahaha...sian doc ye..takpe..hari ni ujian kesabaran..

    ReplyDelete
  8. acik cari resepi kijang masak tempoyak..rupa tak do hi hi

    ReplyDelete
  9. hahaha cobaan seorang doc.. selalu patient yang takut ngan doc (takut kena cocok montot) ni doc plak takut ngan patient (takut kena tombok) muahahahahhaa.. Chill yow!! *shuffle* :p

    ReplyDelete
  10. Hahahahah! Walau apapun, kalah tetap kalah. Tajuk entri ni pun tak boleh blah. Eksotik gituhhhhh! Selamat bekerja doc!

    ReplyDelete
  11. muka memasing mesti muram durjana waktu masuk ke bilik rawatan...

    ReplyDelete
  12. hahahaha....jaga jaga bahaya kalau bab bola ni..ble terbalik meja doc nanti..

    ReplyDelete
  13. Bagi ajelah MC kat ketua cheerleaders tu Dr. Nasib baik dia minta MC aje kalau dia fikir yang lagi buruk, tak pasal-pasal masuk TV nasional nanti. Lagipun katanya hari ni Isnin yang luar biasakan, kasi settle perkara remeh temeh tu dulu..hahaha...

    ReplyDelete
  14. tetiba nak cakap macam ni.... tajam mengeras jugak gading gajah itu.... motiff..?!

    ReplyDelete
  15. isni hari doktor bz ngan pesakit olok2. hehehe

    ReplyDelete
  16. Mcam sedap je...macam sedap je...kijang masak tempoyak tu...heheh.. ape rase ye?? sabar jelah, cuba lagi next year..

    ReplyDelete
  17. hehehehehehehe.... ada tak yg penyokong Pahang minta MC?

    ReplyDelete
  18. bebaik doc bila berbicara dengan orang seperti itu. karang kau pulak yang ter perlu kan mc. hahaha

    ReplyDelete
  19. apa macam today???
    dak iyra da malas2 nk g opis neh...
    huhuhu

    ReplyDelete
  20. Oh ya...
    lupa lak.
    aku dah jawab soalan ko dalam 2 entri di blog aku... hehehe

    ReplyDelete
  21. Hahahaaha kite rajin harini. Walopon sok cuti. hahahaha

    ReplyDelete
  22. Tih kih3x.. Kijang dimasak tempoyok yak?.. Koi tra masok.. kalo sedak nanti koi bagi resepi ke awok yak..

    ReplyDelete
  23. ni dah dekat pukul 3...berapa mc dah kuar?

    ReplyDelete
  24. hehehe faham sgt tu.. KA ttp kena keje ari ni !

    ReplyDelete
  25. tau sangat dah doc... pasti ada hari yg sgt bz dgn patient yg nak mc atas mcm2 alasan kan.

    ReplyDelete
  26. Doc orang yang paling busy time2 orang nak mc bercuti..

    ReplyDelete
  27. ayooo doc... nsb lah dana org johor takde sentap2... kalu johor msk final pun even kalah pun dana tak sentap.... mak tak kisah nak heheheh

    ReplyDelete
  28. Haha.. Tau dah.. Ramai dah yang nak sambung cuti tu.. Biasa la tu.. Saya MC boleh dikira. Tahun lepas sehari, tahun ni kosong hari. Senang nak igt. Haha

    ReplyDelete
  29. Ingatkan malam tadi nak buat kenduri daging gajah, rupanya kena makan tempoyak kijang pula....

    ReplyDelete
  30. Doc tak aci betul mc sbb team kalah.

    ReplyDelete
  31. Haru ni saya mmg coootie. .selamat bekerja doc..hamboi gambo tu yak menahan haha...

    ReplyDelete
  32. aku bace entry ni smpai habis. tapi in the end aku tak jumpe pon ape2 mngenai 'kilang masak lemak tempoyak'. rupenye, aku yang salah bace.kehkeh

    ReplyDelete
  33. sodap tu doc... kijang masak lomak cili api

    gajah golak bosa!

    ReplyDelete
  34. lari kijang kuat2 sblm kena masak tempoyak..hehe

    ReplyDelete
  35. isnin hari yg paling ramai patient waktu pagi sbb org kumpul sakit 2 hari.....ala2 nak sambung cuti sehari lagi....

    Doc, bebaik ramai org klantan, pistol pown boleh masuk tandas stadium tau...serammm

    ReplyDelete
  36. hahahhaha setahun brapa tebal mc ko dah issue kan

    ReplyDelete
  37. Kijang masak lemak tempoyak? Aduhhhh, ini betul2 Doc gulaikan TRW yer... hahahahha.

    ReplyDelete
  38. isnin mmg luar biasa.. apa lagi selasa cuti..hahaha..

    ReplyDelete
  39. Cisssss...lurus benor akai mak!! ye ye ingtkan doc up resepi daging kijang msk lemak tempoyak!! Rupanya nak membahan! Ahaha..

    i lap pahang!! *tetiba*

    ReplyDelete
  40. paham.. paham doktor.. nasib saya tak mc hari senintu...
    doktor dah boleh agakler...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...