Wednesday, November 20, 2013

Cars.

Bahana selalu sangat tengok movie Cars.
Duit daddy dah habis Zayyan oiiii...   Semalam baru belikan abang honda & VW..kah kah kah


39 comments:

  1. Alamak! Macamana nak baca komen kat atas tu?


    ReplyDelete
  2. Hehehe......Muat tak semua kereta tu parking kat rumah?

    ReplyDelete
  3. hahahaha..
    sebijik dadek..
    i tunjuk kat dia video zayyan neh dadek gelak2..
    dia pon slalu camtuh,..
    neh baru beli kasut tidoq cars..

    ReplyDelete
  4. Cuba lepas ni ganti cars dengan superbike pula, agaknya si-kecik tu akan menyanyi: "Daddy....superbikesssss..." atau "Daddy...kapcaiiiiiiiii". Memang budak 2 sangat menghiburkan. Sebab itu ada seorang filosofer kata dunia pasti akan aman jika cuma dihuni oleh kanak2....

    ReplyDelete
  5. Zayyan pun nak cars jugak ya.....nasib baik duduk dlm troli klu x mesti dah angkut masuk dlm troli.

    ReplyDelete
  6. habes laaaa...
    nasib si kecik tak tau mintak cars lagi.
    haahahaha

    ReplyDelete
  7. banyak la kereta kat rumah tu yee...

    ReplyDelete
  8. hahhahahahaa nak cars mcm mintak beli gula2 je..
    Zayyan comel lah awak.. nak jadi anak menantu makcik tak?? muahahahahahahahaha :p

    DZZZ, lupa lah nak tnya brapa harga per head mkn kat Royal Hotel haritu.. nnt I tnya kat my skinny husband eh hehe
    Eh.. beutl ke nak buat GA nnt?? Doc buat GA kaluuuuuuuuu I nak join.. tapi make sure kasi I menang eh.. hehehe

    ReplyDelete
  9. wah.. bestlah hari2 boleh tukar kete.. hehehe

    ReplyDelete
  10. Hahaha...oklah tu. Nanti bila masuk sekolah dapat no.1 dalam kelas, mintalah mercedes ke, mini coopers ke, pendekata yang mahal-mahallah, murah-murah budak sekarang tak main ler DZ. Anak saya nak belikan saya Lamborghini bila bisnes jual bolanya maju nanti. Jangan jealous...

    ReplyDelete
  11. alaaa daddy pun...comeiii sungguh jari telunjuk tu tunjuk car...apa lagi daddy beli ler...beli beli beli

    ReplyDelete
  12. x leh bukok...sekian terima ksih

    ReplyDelete
  13. nyeh2 apa lah sgt kan zayyan.. mintak je kt daddy tuh

    ReplyDelete
  14. hahaahahah...ini mcm tokey balak pun botak....

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum DZ

    makan dipujuk tak....

    ReplyDelete
  16. Adik belum faham lagi tu kenapa abang Zayyan dok jerit 'daddy car!!".

    ReplyDelete
  17. ok lah dia mintak car, kalau dia mintak anak patung barbie tak ke haru :D

    ReplyDelete
  18. Daddy cars... Daddy cars...Daddy jawab, so? apa kaitan dengan daddy? Ngeh2. Okay. takleh jawab gitu. Nanti terbantut perkembangan otak.

    ReplyDelete
  19. Tak pe laa.. berhabis utk anak tersayangkan..hehehe

    ReplyDelete
  20. itu pasal kadang2 den akan menjauhkan diri dari tempat2 mainan macam tuh...hehe

    ReplyDelete
  21. hahaha. daddyyyy carssss!!!
    plural tu ok.
    so kena beli banyak2...
    satu takmo...

    ReplyDelete
  22. Daddyyyyyyyyy carssssss....beli la daddy oiii...haha...comel jer.....masih pelat lg ye ..

    ReplyDelete
  23. comelnya dia sebut carsss...hehehe..daddy beli tak untuk dia..kesian kat dia..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  24. X pa anak2..start hat kecik dulu yer..nnt daddy beli yg real punya..:-)

    ReplyDelete
  25. Mintak kete okey lah lagi....kalu mintak nk kawen....kan musim cuti sekolah...haha

    ReplyDelete
  26. saya pun tak boleh tgk video T_T

    pst.. lego mmg ada koleksi LOTR tu.. tapi pepaham la..sangat mahal sebab brandingnya.. hehehe.. kalau beli nanti share lah pic!
    husband saya kata cincin my precious tu jual seketoi kecik yg tak boleh buat apa pun tu harga rm10 kalau tak silap..

    ReplyDelete
  27. Kotnya ayah dia yg nak beli takkkk...

    ReplyDelete
  28. ololo comeynyer dedua ni zaydan nengok jer keletah abang mintak carss yer...

    ReplyDelete
  29. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  30. beli jangan tak beli... beruntung dak comel ni...hihi..:)

    ReplyDelete
  31. Bahagianya si anak dapat apa diidamkan dari Daddy tersayang ;D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...